Emir ZENICA je napisao/la:Evo za moje kolege poklon dana, i na ovo sam stavio dosta novca.
Valpellice-Pontebba 1 1,50 (hokej italija)

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Emir ZENICA je napisao/la:Evo za moje kolege poklon dana, i na ovo sam stavio dosta novca.
Valpellice-Pontebba 1 1,50 (hokej italija)

Buraz gledam i ne vjerujem.Ekipa koja je u najboljoj formi 5 pobjeda u 5 utakmica igra protiv posljednje ekipe koja ima u zadnjih 5 utakmica isto toliko poraza,vodi 2:0,3:1 i na kraju 3:3.Prosto ne vjerujem.Halali za listic i mene je sjebalo za dosta kesa.Admir_Sa je napisao/la:
20min 3-3, vodili 2-0 i 3-1

Tenneese 2Edin TM87 je napisao/la:Lisac, hocemol' NFL razradit?
Ne da mi se sad provjeravat povrede i to, pa cu sutra kad ustanem napravit analizu da se pogodi nesta ebemu misa, uglavnom New Orleans je tip dana, a Indianapolis ce isto mozda bit, ugl sutra vise...Lisac je napisao/la:Tenneese 2Edin TM87 je napisao/la:Lisac, hocemol' NFL razradit?
Dallas 2
New Orleans 2
Ovo mi je rekao drug koji prati NFL,ja inace nisam neki strucnjak za NFL
E vala sve sam ocekivao da moze biti al 0:0 nikakoLisac je napisao/la:
Mozda je rano al evo jedan za sutra navece![]()
Gremio - Coritiba 1 http://www.****/utakmica/2k2ObK0t/#omjer;all
Ne bih puno pricao sve medjusobni dueli govore

Mlada ekipa, mislim da teško mogu pružati partije na gostovanju kao kod kuce. Ipak ove sezone za njih ne igraju popovic, savic i bulatovic. Mislim da to viborg hladno dobijaJanez je napisao/la:Viborg Ž-Buducnost Ž 2 (žene rukomet LP)
Kvota dosta visoka oko 2,6-2,7 zavisno od kladionice. Viborg je očigledno favorit, ali iskreno meni se ovo čini kao moguća dvica i pobjeda Budućnosti.
Viborg je u prvom kolu LP izgubila u gostima, dok je Budućnost ubjedljivo dobila kući sa 8 golova razlike.
Što se tiče njihovih međusobnih omjera odigrali su do sada 4 susreta:
Međusobni mečevi: VIBORG Ž - BUDUCNOST Ž
07.11.10 LIG Buducnost Ž Viborg Ž 32 : 24
17.10.10 LIG Viborg Ž Buducnost Ž 25 : 34
16.11.07 LIG Buducnost Ž Viborg Ž 31 : 31
04.11.07 LIG Viborg Ž Buducnost Ž 36 : 29
Gledao sam sastav Budućnosti i nešto kao reprezentacija CG u malom, tako da bi ja tipovao dvicu.
HT 0:1 FT 2:1felix123 je napisao/la:Koji se klade live ovo se cini kao prelaz
Prvo Poluvrijeme AEL Limassol 0-1 Nea Salamis (Nea ima crveni )
vecaveca je napisao/la:Cajosal-Gran Canaria 1 1,65
gosti bez Urosa Slokara,Xavier Raya a upitan je za danas i Prestes.
Tubingen Giessen 1 1,35
Gostima otisao Otner.Danas neće nastupiti niti Dominik Spohr, a vjerojatno niti LaQuan Prowell.
Chomutov-Opava 1 1,45
Gosti bez Sirine,Vlceka,Brlita
Ja sam ovdje hvatao jutros vece kvote vec sada su ove koje su pale.I sada je odlican tripl s kvotom 3,20
Sretno ko isprati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.