Schlager je napisao/la:U mojim ocima je Puzigaca ispao najveca,sto rece VB 1987 P.I.Z.D.A na Grbavici protiv Zeljeznicara 2007 u predzadnjem kolu u direktnoj utakmici za opstanak Zeljeznicar-Borac,to mi je ujedno i jedno od zadnjih gostovanja na kojim sam bio,ne racunajuci Laktase i sl....
Elem,daje Puzigaca gol za nas kojim smanjuje vodjstvo Zeljeznicara i odlazi prema Manijacima sa visoko podignuta tri prsta!?? I sta se dalje desava,nakon sto sudija odsvira kraj,jedan igrac iz odbrane Zeljeznicara,mislim da se zvao Edis ili tako nekako,hvata Puzigacu za nadlakticu i 50 metara ga tako vodi kao malo dijete,dovede ga ispod juga dgje se Puzigaca izvinjava navijacima Zeljeznicara,pri cemu ga taj Edis cijelo vrijeme drzi za ruku...jadno...
Ako si vec toliki mudonja ili majmun,kako ko gleda, pa provociras ljude sa tri prsta iako si trenirao tu do prije par mjeseci(mozda to neki i ne znaju),onda ostani faca do kraja a ne da te ovaj voda kao malog majmuna da se izvinjavas,ili aki si vec normalan daj gol i dodji lesinarima a ne provocirati Sarajlije....
Eto,mali,za nekoga mozda nebitan detalj,ali meni je taj detalj jako puno rekao o karakteru tog igraca....
svaka čast za ovaj post, ja iskreno se ne sjećam tog dizanja prstiju, iz razloga što su nekoliko puta dizali tri prsta igrači borca, leotara...., a to što kažeš neki edis ga ko malo dijete doveo pred jug, nemoj se čuditi, jer ako je to taj isti igrač na kojeg ja mislim, ništa čudno...EDIS MULALIĆ...veliki lafac, i upravu si i ja mrzim takve igrače ma odakle su, ili takvo nešta urade ili npr. kod kuće se ****, udaraju, lome, a u gostima **** najveće, i vidječeš da će onaj vaš maksimović isto isprovocirati navijače sarajeva, iako dok je bio u sarajevu, govorio to su najbolji navijači bla bla, i onda ih isprovocira, slično adebayoru, to su gadovi da većih nema, ne navijam ni za arsenal, ni za man.city, a zamrzio sam onog adebayora nenormalno i mnogo raje ga je zamrzilo, a da ne govorim o navijačima arsenala, pa čak mislim da nije ni navijačima citya drago što se onako ponašo, ono isto se i njima sutra može desiti od istog tog igrača, najveći licemjer od svih igrača koji je igrao u našoj pl je albin pelak, ne mogu nikako skontati neko iz sarajeva za kojeg navija čitav život, pređe u želju i odvratno se ponaša prema hz, pa onda i želje onde u rusiju, pa se vrati, pa u olimpik, pa yebo ti mamu lopovsku, nosi se više iz pl, igraj tamo po nekim kamenjarima