Skaut1 je napisao/la:
Ja ću u subotu sve isfrezat, kako i priliči vrijednom čovjeku sa sela, a u nedjelju ćemo vas iz razonode rasturiti na proste čimbenike.
pozdrav skautu
reko si da ce nas razvalit i siroki i gosk,al nista brate
slab si prognozer
Moderator/ica: GracanicaAA
Skaut1 je napisao/la:
Ja ću u subotu sve isfrezat, kako i priliči vrijednom čovjeku sa sela, a u nedjelju ćemo vas iz razonode rasturiti na proste čimbenike.
Neka vam sudaca koji su vas sačuvali jučer.silenT je napisao/la:da rezimiramo....
seniori: GOŠK-HŠK Zrinjski 0:1
juniori: GOŠK-HŠK Zrinjski 0:2
kadeti: GOŠK-HŠK Zrinjski 2:8
stoga kanite se ovog športa i motiku u ruke!
Skaut1 je napisao/la:Samo ću jedno kazati, ako si bio u Gabeli vidio si krađu u režiji sudaca i stalno navlačenje za Zrinjski što je potvrdio svojom izjavom nakon utakmice i trener GOŠK-a Ivan Katalinić.
Od mene toliko.
Nadam se da ce te izboriti i polufinaleSkaut1 je napisao/la:Očekivani prolaz Lavova u Kupu BiH i remi kod Bijeljine je temelj za daljnji napredak Premierligaša s Podavale. Čestitke svima, od uprave, Katalinića do igrača.
NA JUGU GDJE SUNCE SJA TU SAM ROĐEN JA!
Ima, dobrodošli ste kao i svi, nitko vas neće dirati niti vas vrijeđati.Dushi_Rob je napisao/la:Ima li Bujruma dole ?
Samo pobjeda dolazi u obzir sutra !mak_033 je napisao/la:Kako je igrao GOSK danas? Kakva su ocekivanja za Travnik?
I ja isto tako mislim.. Ekipa iz prosle sezone je bila mnogo jaca. Nadati se pobjedi kod Travnika jer ni oni nisu bog zna sta.LG97DM je napisao/la:Samo pobjeda dolazi u obzir sutra !mak_033 je napisao/la:Kako je igrao GOSK danas? Kakva su ocekivanja za Travnik?
Ali ako se ne pojacamo na zimu, ispadamo. Ne moze ova ekipa dobit Slogu iz Trebižata, a kamoli onu iz Doboja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.