Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Premier, Williams, Bet-live, BH Play...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- benfica1923
- Kontakt:
aaa...katastrofa,već trpo hendikep 1....jbg..vidit cemosamo_lijevo je napisao/la:HSV-Partizan hendikep 6,5
Za Hamburg nece igrati Lackovic,Carlen,Jansen,Bitter,Lijewski,dok je naspup Hensa pod upitnikom.
Ja cu odigrati manje od 6,5 pa sta bude.
- Just do it
- Kontakt:
HSV- Stuttgart 1 2.20
Parma - Sampdoria X 3.15
Ajjacio - Bastia1 2.30
Udinese - Pescara 1 1.70
Inter - Catania oba daju 1.70
Sunderland -Newcastle 2 2.70
Genoa - Roma 1 3.40
Parma - Sampdoria X 3.15
Ajjacio - Bastia1 2.30
Udinese - Pescara 1 1.70
Inter - Catania oba daju 1.70
Sunderland -Newcastle 2 2.70
Genoa - Roma 1 3.40
Pa sta mene briga, ja samo dajem tipove koje mislim da ce proci. Znaci ispunis listic i dodas ove parove ili dodas nesto na ove parove.anonimni je napisao/la:Premier, Williams, Bet-live, BH Play...

Ja sam dodao npr na ove parove jos tri para ali ih necu pisati jer to ko prepise nek bira po svojoj zelji, znaci ova dva su glavna !
Indianapolis - Cleveland 1x 1,60 - Iako Coltsi kubure sa povredama, domaci teren + jak passing napad ovdje mora biti dovoljan... Iako je odbrana rupa, RB gostiju je upitan pred danasnju tekmu i vjerovatno ce biti gamehour decision, a QB im je medju najgorim i ligi, tako da odbrana nece primiti koliko napad moze dat, bar se nadam. + ovo je Coltsima Mustwin game.
Tampa Bay - New Orleans Saints 2 1,70 - Brees je u naletu, jedan od najboljih QB u ligi, igrac koji je bacio u 49 utakmica barem jedan TD pas za redom, i igrac koji je bacio najvise yardi proslu sezonu, grozno su krenuli Saintsi, 0-4, al' sve ce uciniti da se vrate na put PO-a, fina prilika za to je divizijski rival, Tampa koja igra samo odbranu i beton su u odbrani, al' napad im ne igra uopce, sto znaci da ce biti puno prilika za Breesov napad, vjerujem da on nece propustiti ovaku sansu.
St. Louis - Green Bay (-5,5) h2 1,85 - Dakle hendikep na Green Bay, ovo je po meni sigurica dana, razbijanje ce biti, Rodgers Hjustonu (jednoj od najboljih odbrana), napravio 6 TD-ova, tako da i sa smanjenim intenzitetom lagano ce pasti i Ramsi...
Tampa Bay - New Orleans Saints 2 1,70 - Brees je u naletu, jedan od najboljih QB u ligi, igrac koji je bacio u 49 utakmica barem jedan TD pas za redom, i igrac koji je bacio najvise yardi proslu sezonu, grozno su krenuli Saintsi, 0-4, al' sve ce uciniti da se vrate na put PO-a, fina prilika za to je divizijski rival, Tampa koja igra samo odbranu i beton su u odbrani, al' napad im ne igra uopce, sto znaci da ce biti puno prilika za Breesov napad, vjerujem da on nece propustiti ovaku sansu.
St. Louis - Green Bay (-5,5) h2 1,85 - Dakle hendikep na Green Bay, ovo je po meni sigurica dana, razbijanje ce biti, Rodgers Hjustonu (jednoj od najboljih odbrana), napravio 6 TD-ova, tako da i sa smanjenim intenzitetom lagano ce pasti i Ramsi...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Prepisacu Espanyol , daj jos dva fudbala za uloga 20 KM ...zizu1991 je napisao/la:Po meni danas poklon kvota je utakmica Espanyol protiv Rayo Vallecana.
Kvota 1.8 na pobjedu Espanyola.
Istini za volju, Espanyol igra trenutno u lošoj formi, no razlog za istu treba tražiti u protivnicima koji su dolazili na Cornella el Prat na čelu sa Falcaom i Llorenteom, dok sa druge strane je vrijedna pažnje loša forma Vallecana u gostima gdje su u na zadnjem gostovanju primili čak 6 golova od Valladolida.
Smatram da bi ova utakmica mogla da znači konačan izlazak iz krize Espanyola i kretanje ka izlasku iz zone ispadanja.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Za one koji traže duhove, evo jedan prijedlog:
Sunderland - Newcastle biće crveni karton.
U posljednja 4 međusobna duela, bila su 4 crvena kartona i to za igrače Sunderlanda. Derbi je u pitanju, bitnije je dobiti ovaj meče negoli opstati u društvu najboljih.
Tiote kod Newcastlea će praviti prekršaje, a s druge strane ima Colback kome nije strano biti isključen s terena. Kvota je dobra, a utakmica počinje za nekih 15-ak minuta. Eto, ukoliko ko posluša, nek' mu/nam je sa srećom.
Za one malo razumnije opklade preporučujem oba tima daju gol. Nikad ove dvije ekipe nisu odigrale 0:0 od formiranja Premier League, a najčešći rezultat je 1:1.
Ako hoćete strijelce (za neki ludi sistem), evo mogućih:
Fletcher, Ba, HBA.
Sretno svima.
U posljednja 4 međusobna duela, bila su 4 crvena kartona i to za igrače Sunderlanda. Derbi je u pitanju, bitnije je dobiti ovaj meče negoli opstati u društvu najboljih.

Za one malo razumnije opklade preporučujem oba tima daju gol. Nikad ove dvije ekipe nisu odigrale 0:0 od formiranja Premier League, a najčešći rezultat je 1:1.

Ako hoćete strijelce (za neki ludi sistem), evo mogućih:
Fletcher, Ba, HBA.
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sanderland-newcastle x (3.25))
atalanta-siena 1 (1,90)
chievo-fiorentina x (3,10)
palermo-torino x (3,20)
parma-sampdoria 2 (3.50)
(2-1)
ab copenhagen-hjorinng 2 (3,65)
(1-1)
uplata: 3€
dobitak: 2.687€

atalanta-siena 1 (1,90)

chievo-fiorentina x (3,10)

palermo-torino x (3,20)

parma-sampdoria 2 (3.50)

ab copenhagen-hjorinng 2 (3,65)

uplata: 3€
dobitak: 2.687€
Zadnja izmjena: mirza_it, dana/u 21 okt 2012, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.
ovo je glavni podatakkmecalica je napisao/la:Pa sta mene briga, ja samo dajem tipove koje mislim da ce proci. Znaci ispunis listic i dodas ove parove ili dodas nesto na ove parove.anonimni je napisao/la:Premier, Williams, Bet-live, BH Play...![]()
Ja sam dodao npr na ove parove jos tri para ali ih necu pisati jer to ko prepise nek bira po svojoj zelji, znaci ova dva su glavna !

pošto vidim da tražiš parova, uzmi Hajduk i Kopenhagen

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ulog: 10 KM, Isplata: 245 KM

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kako od 200 napraviti 400 KM. Pitanje je sad.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Rudes - Imotski 1 1,50
Tubize - Roeselare 1 2,00
QPR - Everton X 3,10
Tubize - Roeselare 1 2,00
QPR - Everton X 3,10
-
- Kontakt:
Buducnost vise od 70,5 koseva 1,75
drug pogledaj 2.HR ligu..ovaj Rudes 1,50. 80% je domacinska liga;)insider je napisao/la:Kako od 200 napraviti 400 KM. Pitanje je sad.

otežavajuća okolnost, ko još igra 5 parova na tolike uloge ?

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ko prati NFL šta on misli o ovome
http://espn.go.com/nfl/picks" onclick="window.open(this.href);return false;
da proberemo najsigurnije
Vjerujem da bi Hajduk danas trebao dobiti Istru. Navijači stižu sa svih strana. Bit će pun stadion.
da proberemo najsigurnije

Vjerujem da bi Hajduk danas trebao dobiti Istru. Navijači stižu sa svih strana. Bit će pun stadion.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Ma nista ovo, ovo ce vise od pola promasit, pa pogledaj im samo zadnju sedmicu, niko pozitivan da bude a fol strucnjaci, evo npr ja cu stavit Jetse i Ravense na sistem, a oni svi na Patse i Texanse, onda svi na Raiderse koji imaju pola tima povrijedjeno, onda vecina Pittsburgh, vecina na Dallas, ne vjerujem da ce doci, ja im ne bih vjerov'o pa vi vidite...Vidal je napisao/la:Ko prati NFL šta on misli o ovome
da proberemo najsigurnije![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Za one koji traže duhove, evo jedan prijedlog:
Sretno svima.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Monolog je napisao/la:Za one koji traže duhove, evo jedan prijedlog:
Sretno svima.

Bravo majstore!!!!!!Monolog je napisao/la:Monolog je napisao/la:Za one koji traže duhove, evo jedan prijedlog:
Sretno svima.
Svaka cast,pa pogodio si i ko ce ga dobiti sunce ti poljubim!!!Naklon do poda!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.