Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 okt 2012, 14:34

Ja opet mislim da je to problem do selektora.Mozda ne za sve igrace,ali za neke jeste.On mora igracu jasno reci da ce biti reprezentativac,a ne ovaj da napamet vadi bh,papire,te da na taj nacin sebe uvaljuje u probleme.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 okt 2012, 14:45

maximusdecimus je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Kontamo,ali upravo to je pogresan pristup.Savez treba omoguciti igracima da sto lakse dodju do naseg pasosa.Mi nismo Brazil,Njemacka i ostale velesile,pa da imamo 4 miliona profesionalnih fudbalera.pa da kazemo boli nas racku imamo mi igraca na izvoza.Vidjeli smo koliko nam je Pjana falio protiv Grcke.Malo je i licemjerno ocekivati da igrac i to malo slobodnog vremena sto ima provodi cameci u ambasadi.Neka im savez omoguci da se oni samo izjasne i potpisu da zele igrati za nas i to je to.onda neka se ljudi koji su strucnjaci za to bave tim.

Onda sto se tice patriotizma.Neigra patriotizam na terenu.Nego kvalitet i profesionalnost.evo ja sam patriota.vratio sam se u Bosnu iz Njemacke,a mogao sam tamo ostati.Jer mi je nana Njemica.Nudili su mi cak i Njemacko drzavljanstvo.ja sam ga odbio.i eto nek mene Susic pozove na osnovu tog patriotizma.sta ce dobiti time?rupu.jer ce me ljudi prolaziti kao pored stange.i ja bi uvijek radije da nam igraja 11 igrac koji su mozda ravnodusni prema drzavi,ali da ostvarujemo rezultate,da igramo redovno EP SP.nego da igra 11 patriota koji ce imati rezultate kao recimo repka Litvanije.evo Wright nije bosanac,nije patriota.pa nam je svojim igrama pomogao da odemo na EP sa prvog mjesta u grupi.
očito ne poznaješ proceduru vađenja pasoša.tako se pasoš ne može izvaditi. on mora sam otići u ambasadu, slikati se, potpisati se. znači sve lično mora uraditi. ne mogu mu ni mama ni tata to za njega uraditi, a pogotovo ljudi iz saveza. znači jedini način je da sam to uradi. e sad ako mu je mrsko, a to je najviše 2 sata posla, onda ga ****
Jeste to tako kada vec imas drzavljanstvo.Ovdje nije prica o pasosu kao pasosu.pasos je lako izvaditi.ja govorim o drzavljanstvu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 21 okt 2012, 09:10

dino bišanović (koln)
mato jajalo (koln)
petar slišković (mainz, dresden)
marcel andrijanić (st. pauli)
dušan jevtić (duisburg)
jasmin fejzić (aalen)

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 21 okt 2012, 16:20

Koja golcina Hajrovica :shock: evo vodi GC protiv YB sa 1:0

edit: 2:0 za GC opet Hajrovic :mrgreen:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 okt 2012, 16:40

Ovog Hajrovica kako igra Pape bi trebao na koljenima moliti da srediti te papire.Momak bi donio dodatni kvalitet,a mogli bi se i zahvaliti Vrsajevicu :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 okt 2012, 16:42

Adi_Zepce je napisao/la:Ovog Hajrovica kako igra Pape bi trebao na koljenima moliti da srediti te papire.Momak bi donio dodatni kvalitet,a mogli bi se i zahvaliti Vrsajevicu :mrgreen:
Avdija je druga opcija na pozicijama desnog beka,lijevog beka,desnog krila i lijevog krila,dakle ako Hajrović dođe odpadaju krilne pozicije,ali još mu ostaju dvije :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 okt 2012, 16:53

Dylan Dog je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ovog Hajrovica kako igra Pape bi trebao na koljenima moliti da srediti te papire.Momak bi donio dodatni kvalitet,a mogli bi se i zahvaliti Vrsajevicu :mrgreen:
Avdija je druga opcija na pozicijama desnog beka,lijevog beka,desnog krila i lijevog krila,dakle ako Hajrović dođe odpadaju krilne pozicije,ali još mu ostaju dvije :mrgreen:
:lol: :lol:
Avdije znaci necemo lako rijesiti.Bez zezanja,ali ne znam ovi nasi mediji sta cekaju.Evo konkretno kako ss.ba ne napravi kakav mini intervju sa ovim Hajrovicem da znamo na cemu smo :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 okt 2012, 17:38

Izet Hajrović rešeta Young Boys ..dva komada zabio za sada, još 10 min do kraja :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 21 okt 2012, 17:51

Mustafa Kučuković :lol: :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2012, 17:59

Sredjuje Izeta papire sad ce vec godina :roll:
Sam je razbacio pricu da mu je to prva obaveza nakon obavljenog razgovora ali vec i drugi treci bajram prolazi,a Izet ne reaguje.Avdo makar nema tih problema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 okt 2012, 18:01

harishp je napisao/la:
Sredjuje Izeta papire sad ce vec godina :roll:
Sam je razbacio pricu da mu je to prva obaveza nakon obavljenog razgovora ali vec i drugi treci bajram prolazi,a Izet ne reaguje.Avdo makar nema tih problema.
Istina,ima i ta mjesta.Avdin problem je nekvalitet,ali Boze moj.Ja opet smatram da tu netko mora "pogurati",jer znamo kako kod nas sve to sporo ide.

www.valencia-balkan.net

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 okt 2012, 18:36

"Naravno da bih volio igrati za Bosnu i Hercegovinu. To sam uvijek isticao, jer mi je velika želja. Ne znam tačno šta se sada radi u Bosni, ali ja sam zainteresiran"
"Pratio sam sve utakmice u kvalifikacijama. Mislim da će Bosna i Hercegovina ići na Svjetsko prvenstvo, jer imaju nevjerovatnu ekipu."

Hajde Safete,na tebe je red.
Nad tobom sunce najljepše sja

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 okt 2012, 19:53

Idi u pi*ku materinu, ili mjenjaj državljanstvo, ili nemoj više govorit' da bi volio igrat' za BiH. Neće ga niko molit', Pape je hiljadu puta do sada rekao da ko želi igrat' za BiH, prvo mora imati sređene papire, pa će onda dobiti poziv. Šta čeka ovaj glupan, da l' je uopšte pokrenuo tu proceduru ?! Jebote, kod nas ovi "potencijalni" reprezentativci, sve debil do debila. Predvodi ih Bičakčić, pa onda slijede ovaj idiot i Sudić.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 okt 2012, 19:55

JTS je napisao/la:Idi u pi*ku materinu, ili mjenjaj državljanstvo, ili nemoj više govorit' da bi volio igrat' za BiH. Neće ga niko molit', Pape je hiljadu puta do sada rekao da ko želi igrat' za BiH, prvo mora imati sređene papire, pa će onda dobiti poziv. Šta čeka ovaj glupan, da l' je uopšte pokrenuo tu proceduru ?! Jebote, kod nas ovi "potencijalni" reprezentativci, sve debil do debila. Predvodi ih Bičakčić, pa onda slijede ovaj idiot i Sudić.

Savez treba da igra oko njih,a ne oni oko saveza.Dobro,ne bas igra ali eto.Mogu ga bar kontaktirat pitat jel' pokreno proceduru oko papira,i da poguraju taj cjel proces,a ne da mu ovako neofirno dobacuju preko medija ko sto Safet radi.
Nad tobom sunce najljepše sja

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 okt 2012, 19:58

Safet je u Februaru išao u Švicarsku i obavio razgovor sa njim! Rekao mu da računa na njega i da sredi papire??

Šta hoćete vi vise od Papeta, nemoze mu on vaditi pasoš?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 okt 2012, 20:02

Batko je napisao/la:Safet je u Februaru išao u Švicarsku i obavio razgovor sa njim! Rekao mu da računa na njega i da sredi papire??

Šta hoćete vi vise od Papeta, nemoze mu on vaditi pasoš?
A zasto to savez ne moze pomoc potencijalnim igracima da srede drzavljanstvo? U vecini slucajeva nije pitanje samo otic u ambasadu i izvadit pasos, nego je to mnogo duzi proces jer su se mnogi odrekli drzavljanstva i tako dalje.

Zeko Wrightic dobi pasos za par sedmica, jer je se kosarkaski savez umjesao u taj proces. Da nisu, mi ocima ne bi vidili ni Zacka ni Eurobasket.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 okt 2012, 20:04

Neznam zasto Savez ne zaposli nekog hajmo reci Pravnika koji bi pomagao tim potencijalnim reprezentativcima (za sve starsone kategorije) oko papirologije i slicnih stvari.

bosanac23
Kontakt:

Post Postao/la bosanac23 » 21 okt 2012, 20:05

'Istina je da me Lazio traži'

Hajrović za SC: Naravno da bih volio igrati za Bosnu i Hercegovinu!

Mislim da će Bosna i Hercegovina ići na Svjetsko prvenstvo, jer imaju nevjerovatnu ekipu, rekao je Hajrović za ****.ba...

Izet Hajrović, potencijalni bh. reprezentativac, junak je svog Grasshoppera, nakon što je danas postigao dva gola Young Boysu (3:2). Njegova ekipa sada je ubjedljivo prva na tabeli švicarske Superlige, sa četiri boda prednosti u odnosu na St. Gallen.

Ranije smo pisali da je Hajrović najbolji asistent lige, ali pokazao je i koliko je opasan kao strijelac, jer je do sada postigao četiri gola u ovoj sezoni. Trenutno ovaj talentirani fudbaler nastupa za mladu reprezentaciju Švicarske, ali u razgovoru za naš portal rekao je da mu je želja da nastup za našu A reprezentaciju.

"Naravno da bih volio igrati za Bosnu i Hercegovinu. To sam uvijek isticao, jer mi je velika želja. Ne znam tačno šta se sada radi u Bosni, ali ja sam zainteresiran", kazao je Hajrović za ****, dodavši da je sretan svojim nastupima u Grasshopperu, ali i igrama cjelokupnog tima:

"Zadovoljan sam učinjenim do sada. Imamo jako dobru ekipu i dobrog trenera, koji zna kako, šta i kada treba učiniti."

Za Hajrovića je interesovanje pokazao i rimski Lazio, za koji trenutno nastupa naš Senad Lulić.

"Čuo sam da postoji interesovanje, ali nisu oni jedini koji me traže. Ima tu još klubova, prije svega iz Njemačke, Belgije i Holandije", dodao je Hajrović, osvrnuvši se potom na Zmajeve, kojima odlično ide u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo:

"Pratio sam sve utakmice u kvalifikacijama. Mislim da će Bosna i Hercegovina ići na Svjetsko prvenstvo, jer imaju nevjerovatnu ekipu." :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2012, 20:06

pinoglavi je napisao/la:
JTS je napisao/la:Idi u pi*ku materinu, ili mjenjaj državljanstvo, ili nemoj više govorit' da bi volio igrat' za BiH. Neće ga niko molit', Pape je hiljadu puta do sada rekao da ko želi igrat' za BiH, prvo mora imati sređene papire, pa će onda dobiti poziv. Šta čeka ovaj glupan, da l' je uopšte pokrenuo tu proceduru ?! Jebote, kod nas ovi "potencijalni" reprezentativci, sve debil do debila. Predvodi ih Bičakčić, pa onda slijede ovaj idiot i Sudić.

Savez treba da igra oko njih,a ne oni oko saveza.Dobro,ne bas igra ali eto.Mogu ga bar kontaktirat pitat jel' pokreno proceduru oko papira,i da poguraju taj cjel proces,a ne da mu ovako neofirno dobacuju preko medija ko sto Safet radi.
Bas naprotiv.Safet uopste nije spominjao te razgovore vec je ovaj sam izletio i da je potrebno da posalje papirologiju(jer nece iz saveza potpisivati i slikati se umjesto njega).Ali je ocito da qurcom poslije toga nije mrdnuo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 okt 2012, 20:07

Pa ja sam ranije rekao da savezu je potreban takav čovjek!
Samo sam se javio jer prozivate Papeta, on je učinio maksimalno od sebe, to sto savez ne pomaže igračima je drugi par cipela!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boatenkk i 27 gostiju.