Bravo majstore!!!!!!Monolog je napisao/la:Monolog je napisao/la:Za one koji traže duhove, evo jedan prijedlog:
Sunderland - Newcastle biće crveni karton.
Sretno svima.
Svaka cast,pa pogodio si i ko ce ga dobiti sunce ti poljubim!!!Naklon do poda!!
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Bravo majstore!!!!!!Monolog je napisao/la:Monolog je napisao/la:Za one koji traže duhove, evo jedan prijedlog:
Sretno svima.
Nadam se da ih Panthersi sve poobaratiEdin TM87 je napisao/la:evo npr ja cu stavit Jetse i Ravense na sistem, a oni svi na Patse i Texanse, onda svi na Raiderse koji imaju pola tima povrijedjeno, onda vecina Pittsburgh, vecina na Dallas, ne vjerujem da ce doci, ja im ne bih vjerov'o pa vi vidite...
Dobro ne igra im pola tima i sve vazni igraci cak i QB Kolbdr.van nostrand je napisao/la:Nadam se da ih Panthersi sve poobaratiEdin TM87 je napisao/la:evo npr ja cu stavit Jetse i Ravense na sistem, a oni svi na Patse i Texanse, onda svi na Raiderse koji imaju pola tima povrijedjeno, onda vecina Pittsburgh, vecina na Dallas, ne vjerujem da ce doci, ja im ne bih vjerov'o pa vi vidite...![]()
Zona (Cardinals) kao underdog 3,30
sve si kralju pogodio i oba daju u crveni i konacan 1-1 respectMonolog je napisao/la:Monolog je napisao/la:Za one koji traže duhove, evo jedan prijedlog:
Sretno svima.
Lisac je napisao/la:Sunderland - Newcastle X
Sta je Palermo promasivao i sta je golman Torina branioLisac je napisao/la:Uh sutra italijani vuku ne keceve a pitaj boga sta ce bitiPo meni Kaljari,Atalanta,Parma,Palermo,Udineze kecevi Inter GG ali italijani su to pa oprez
gojzerica je napisao/la:Marseille 2
Fiorentina 2
Inter 1
Feyenoord 3+
Atl. Madrid 2
Anorthosis 1
Newcastle oba daju
Kvota: 86.
jedva,promasi HSV penal u zadnjim sekundamasamo_lijevo je napisao/la:HSV-Partizan hendikep 6,5
Za Hamburg nece igrati Lackovic,Carlen,Jansen,Bitter,Lijewski,dok je naspup Hensa pod upitnikom.
Ja cu odigrati manje od 6,5 pa sta bude.
Lisac je napisao/la:
Jedan za sutra da ne ustajem rano

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.