FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 okt 2012, 23:56

delpiero20 je napisao/la:Mene iskreno nerviraju navijaci koji misle da je klub njihov...samo jos sto nisu poceli izvoditi formaciju koju zele.
Svasta se tu kaze igracima, kad se sjetim sta su sve Mujkicu pricali...da prima namjerno golove i to, on samo okrene glavu i zapamti im face, ili oni komentari tipa "100 golova si primio"

Znaci najezim se, alergican sam kad pocnu nesto pricati igracima..sve neki fudbalski znalci i takticari

Kada ekipa izgubi onda sam za zvizduke i neke parole koje bi mozda dale motiva da se zapitaju pa su narednoj utakmici daju sve od sebe..za to jesam

Isto tako nerviraju me neki igraci, svake godine se zadesi u ekipi igraca koji misle da su fudbalske zvijezde, a uz to nemaju ni sportski odgoj pa onda rade te stvari koje rade, to sto je ovaj momak danas uradio
halo ba ja jos nisam cuo nikog od igraca sa normalnom reputacijom da je dobio neku kritiku od navijaca tipa ove ...prvo zna se ko od igraca dobija kritike i to su oni koji ne zasluzuju da nose dres Slobode.. a sto se tice Mujkica pa care i on ima kamenja u djepovima..pa sam je dosao u klub okreno ostlaim igracima ledja rekao dajte meni moje pare placajte me za mir u svlacionici i jel to uredu?..svaka cast Mujkicu kapitenu, ali ovo je care moj istina ...nasih nekoliko igraca sa Mujkicem je to uradilo...i da ne bude kritikovan?...pa znaci ti si okreno prijatlejima drugovima djeci ledja koji takodjer zude za platom

ovom momku je vjerovanto neko od navijaca uputio kritike i opsovao mu, ali zasto da svima nama navijacima psujes?..ti kao igrac treba drugacije da se ponasas ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 21 okt 2012, 00:43

taman kad covjek pomisli da gore od ovoga ne moze biti kad ono

JEDAN JE DZEMIL :arrow: I OVO JE SLOBODA TUZLA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ovo g.o.v.n.o od covjeka treba deportovat iz ovog grada pa neka u svom selu materi svojoj pokazuje neke stvari...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 okt 2012, 01:33

de ba zna se ko je prozivao Mujkica i zasto, zato sto mu je od "nalogodavaca" uzeo 20.000 na ruke ;) i sta je to sad uredu Denisa kritikovat i bezveze stvari izmisljat, svaljivat kako je Denis kriv za ispadanje samo zato sto je trazio ono sto ga sljeduje...strasan grijeh je pocinio sto je trazio zaradjene pare. Najgori su oni koji se povedu za takvim, treba skontat da kod nas skoro nista nije dzaba , vec ima neku pozadinu, tako su neki i Soku psovali sve redom zbog nekih drugih razloga i sve se svodi na to ko ce ubijedit vise ljudi u ono sto on prica..mene taj sto je Denisa prozivao ni u sta nece ubijedit jer znam neke stvari , ali imas ljudi koji nazalost povjeruju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2012, 04:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:de ba zna se ko je prozivao Mujkica i zasto, zato sto mu je od "nalogodavaca" uzeo 20.000 na ruke ;) i sta je to sad uredu Denisa kritikovat i bezveze stvari izmisljat, svaljivat kako je Denis kriv za ispadanje samo zato sto je trazio ono sto ga sljeduje...strasan grijeh je pocinio sto je trazio zaradjene pare. Najgori su oni koji se povedu za takvim, treba skontat da kod nas skoro nista nije dzaba , vec ima neku pozadinu, tako su neki i Soku psovali sve redom zbog nekih drugih razloga i sve se svodi na to ko ce ubijedit vise ljudi u ono sto on prica..mene taj sto je Denisa prozivao ni u sta nece ubijedit jer znam neke stvari , ali imas ljudi koji nazalost povjeruju.
ma niko nije Denisa ni prozivao, ali se care zna da je Denis dobio svoje i imao sve isplaceno zato se nikad nije ni bunio logicno...ali on je vec bio naglasio rekao zbog mira u svlacionici njemu kao kapitenu i sve treba da bude na vrijeme ...logicno da treba , ali ako njemu moze onda moze i drugim ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 okt 2012, 07:54

[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 21 okt 2012, 08:01

delpiero20 je napisao/la:Mene iskreno nerviraju navijaci koji misle da je klub njihov...samo jos sto nisu poceli izvoditi formaciju koju zele.
Svasta se tu kaze igracima, kad se sjetim sta su sve Mujkicu pricali...da prima namjerno golove i to, on samo okrene glavu i zapamti im face, ili oni komentari tipa "100 golova si primio"

Znaci najezim se, alergican sam kad pocnu nesto pricati igracima..sve neki fudbalski znalci i takticari

Kada ekipa izgubi onda sam za zvizduke i neke parole koje bi mozda dale motiva da se zapitaju pa su narednoj utakmici daju sve od sebe..za to jesam

Isto tako nerviraju me neki igraci, svake godine se zadesi u ekipi igraca koji misle da su fudbalske zvijezde, a uz to nemaju ni sportski odgoj pa onda rade te stvari koje rade, to sto je ovaj momak danas uradio

alo ba druze , gluposti pricas . pogledaj englesku ligu gdje svaki navijac kaze ono sto zeli i misli uz mnostvo pogrdnih rijeci i kritika ... normalna stvar na fudbalskim terenima , a IGRAC AKO JE PROFESIONALAC prihvatit ce i kritike i negodovanje na pravi sportski nacin . a ne psovati FUKARAMA majku i fatati se za KRC ... ja kazem ostali momci se klanjaju ispred navijaca i svaka im cast , tako treba i mora da bude . a ovo **** seljacko DZEMIL HASANOVIC bolje da ide odmah iz kluba jer ja licno cu ga uvijek docekivati " na noz " kad god udje u igru ....a isto ocekujem i od vas ostalih ... svaki pravi navijac bi tako uradio !!!!

mi cemo se lomiti , praviti transove i zastave , ici na daleka gostovanja , trositi novce , izlagat se opasnosti ,riziku , tuci se , dobijat prijave ... a ON ce nam ebat mamu ako budemo nezadovoljni , JEL TO ZELIS RECI ???!!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 okt 2012, 08:32

RUDARSKA2 je napisao/la:

alo ba druze , gluposti pricas . pogledaj englesku ligu gdje svaki navijac kaze ono sto zeli i misli uz mnostvo pogrdnih rijeci i kritika ... normalna stvar na fudbalskim terenima , a IGRAC AKO JE PROFESIONALAC prihvatit ce i kritike i negodovanje na pravi sportski nacin . a ne psovati FUKARAMA majku i fatati se za KRC ... ja kazem ostali momci se klanjaju ispred navijaca i svaka im cast , tako treba i mora da bude . a ovo **** seljacko DZEMIL HASANOVIC bolje da ide odmah iz kluba jer ja licno cu ga uvijek docekivati " na noz " kad god udje u igru ....a isto ocekujem i od vas ostalih ... svaki pravi navijac bi tako uradio !!!!

mi cemo se lomiti , praviti transove i zastave , ici na daleka gostovanja , trositi novce , izlagat se opasnosti ,riziku , tuci se , dobijat prijave ... a ON ce nam ebat mamu ako budemo nezadovoljni , JEL TO ZELIS RECI ???!!!!
Da se razumijemo! Igrac je placeni profesionalac i treba da se tako ponasa. Nema on sta da psuje i pokazuje kite navijacima! Njegovo je da igra i da zasluzi kod navijaca ugled!
Ovo sto je uradio je seljacki do te mjere da mu nema oprostanja. Neka fino slozi dres i voz! Nece jedno seljance-papak ponasati se prema navijacima na takav nacin!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 21 okt 2012, 11:18

Jucer dobra utakmica zasluzena pobjeda al opet smo par cistih prilika propustili sto nam se nesmije događat pogotov na strani. U sledecim tekmama Iskra,Krajina,Krajsnik,Buducnost morali bi barem tri pobjede ostvarit da se cemu imamo nadati na proljece. Iskra i Krasnik kuci nebi trebali biti problem a u ove dvije gostujuce zanadat se da gdje mozemo uzet tri boda i kad bi nam se jos jedan remi desio mislim da bi tadabili opet u igri za Pl al eto ja zadovoljan i sa tri pobjede i porazom iako mrzim kad gubimo al omjer 2-2 nebi bas bio najbolji

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 21 okt 2012, 12:11

RUDARSKA2 je napisao/la:

gdje sam ja opravdao to sto je on uradio? ja lijepo kazem da nema sportski odgoj i da nema sta izigravat..njegovo je da igra

isto tako me nervira godinama to sto 50-100 navijaca zamislja da je klub njihov, a pojma nemaju te kritikuju sve od normalnih do losih...Ti ljudi su u mnogome zasluzni sto jos nema 500-1000 ljudi na tribinama
Ja sad nemam sta kritikovat ove igrace, oni su prosjek i ja to znam...ne mogu od njih ocekivati nesto posebno kad znam da i plate nisu dobili. Jedino sto mogu kritikovati su ovi u upravi na celu sa mesketom..

Isto tako licemjeri su teski neki ljudi, psujes igracu mater na 10 minuta od pocetka utakmice, ovaj kasnije zabije i dobar mu...ko raduje se, kazem..nemaju pojma o fudbalu, a prozivaju, a kasnije se raduje kad ovaj odigra dobro

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 okt 2012, 12:20

Istina je ovo što govori @ delpiero20 ..

Nešto loše napravi, odmah ide je*avanje matere, nešto dobro napravi, bravo majstore. Istina, Mešić ne reaguje na dobacivanja, ma ne reguje niti jedan osim ovog debila Džeme. A slažem se, zbog tih povika, dobacivanja, jeb*avanja majke sa tribina, sigurno da i zbog toga raja ne dolazi na tekme. Pa jučer jedan "navijač" opsova Boga Stani, neću da imenujem ko je, ali, očito je popio i misli da je frajer kada psuje. Sramota me je bilo, kada u zemlju nisam propao.

Naravno, ne generalizujem ..to su debili od pojedinaca, kako simpatizera, tako i navijača.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 okt 2012, 12:41

JTS je napisao/la:Istina je ovo što govori @ delpiero20 ..

Nešto loše napravi, odmah ide je*avanje matere, nešto dobro napravi, bravo majstore. Istina, Mešić ne reaguje na dobacivanja, ma ne reguje niti jedan osim ovog debila Džeme. A slažem se, zbog tih povika, dobacivanja, jeb*avanja majke sa tribina, sigurno da i zbog toga raja ne dolazi na tekme. Pa jučer jedan "navijač" opsova Boga Stani, neću da imenujem ko je, ali, očito je popio i misli da je frajer kada psuje. Sramota me je bilo, kada u zemlju nisam propao.

Naravno, ne generalizujem ..to su debili od pojedinaca, kako simpatizera, tako i navijača.
Ma navijaca isto ima degena i to dosta na zapadu, onih starijih. Jbg i meni dokurci to slusati, al' opet sam na utakmicama.
Igraci se ne bi trebali obazirati na navijace koji su blago receno tropa!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 okt 2012, 13:00

Probisvjet je napisao/la:
JTS je napisao/la:Istina je ovo što govori @ delpiero20 ..

Ma navijaca isto ima degena i to dosta na zapadu, onih starijih. Jbg i meni dokurci to slusati, al' opet sam na utakmicama.
Igraci se ne bi trebali obazirati na navijace koji su blago receno tropa!
Pa i ne obaziru se, ali teško je slušati kada ti psuju majku, sestru, familiju, itd.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 21 okt 2012, 14:47

To i jest veliki problem i kao sto neko rece to je jedan od razloga sto nema makar 500-1000 ljudi vise na tribinama...
Ovaj mali sto je uradio treba lagano se nogom u dupe i cao,al pojedinci su umislili da je klub njihov zato sto dolaze godinama na utakmice i vole Slobodu,a sve im se svodi na yebavanje svega i svacega,ja cu njeg otjerat iz Slobode,vidis kako dobro igra kako sam mu yebo mamu :roll:
Problem je to godinama i samo tjera raju sa stadiona,tjera igrace iz Slobode,pa kad malo bolje razmislim nema igraca,trenera u zadnjih 10 godina da mu se nije yebavalo sta sa tribine...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2012, 15:22

Probisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]
kakve mi prilike fulamo nedo bog da smo ovdje kiksali zbog propustenih prilika... ali gledam svaki korner koje je jdinstvo izvelo bila opasna situacija :)... sva sreca pa iz kornera opet nisu ljudi nas kaznili prije nego smo dali prvi gol
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 21 okt 2012, 15:25

Moglo je komtno biti 10:2 za Slobodu :D . Lijepa akcija za 3:0. Ali ovi korneri kao kod repke, hoce da mi srce stane.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 okt 2012, 15:58

Pa normalno da ce im **** matere kad ne mogu Podgrmeca pobijedit, da igraju dobro nebi im ni imo razloga psovat.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 21 okt 2012, 16:27

sta to sad ne treba im psovat jel?predjes 500 km da ih gledas oni osim sto ne sutnu na go , ne mogu doc pozdravit.uh bas bi vas vidio dal bi im psovali.lako je iz kuce i ispred kompa sudit-dajte ba ljudi.. a taj koji je Stani psovo,ja bi ga prvi pljuno

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 21 okt 2012, 16:28

Ne mogu oni uraditi nesto posebno, kad nemaju neki veci kvalitet...ovo je maksimum s obzirom na igracki kadar i na stele gdje neki moraju igrati. Sto prije priznamo sebi biti ce nam lakse. Postanemo sa ne bas kvalitetnim igracima domacinska ekipa, takvi smo bili i u pl, a evo sad i u prvoj..Kad bude kvaliteta, ako ga bude dobijat cemo i na strani :P

Druga stvar je sto bi bio red i da prime neke pare, mozda bi tad i letili kada bi plate bile redovne ;) Ne postoji posao u kojem je neko zadovoljan i dobar kad ga ne placas..

U januaru dovesti jedno 5 igraca i onda ce biti druga prica, ali prvo neka dovedu ti koji su zaduzeni za to i neka pokusaju osigurati neki novac..

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 21 okt 2012, 16:56

Znamo da nam je ekipa goli prosjek ali taj sto ih je dovodio je odgovoran za sve kao i oni uhljepi od uprave to znamo.Ali momci se moraju placati to je njihov hljeb to im je posao. Kada nisi sa nekim zadovoljan eto ubrzo polusezone raskini ugovor i zdravo.Ako nemas para za plate da das igracima onda je to dno dna .Moraju se razumiti igraci u takvoj situaciji nije ti do niceg a ne do bodova kada nemas feninga jos se povrijedis kao sto je mali malkic ili joguna i mnogi drugi niko te ne **** 2 posto. E sad sto tu nema potrebnog kvaliteta to je drugi par carapa.Nadam se da ce uspjeti koliko toliko stabilizovati situaciju i uraditi promjenu na zimu,da bi napali premijer ligu kakva je takva je bar ces za nju naci par sponzora a ovu ligu niko i ne prati.

ultra87
Kontakt:

Post Postao/la ultra87 » 21 okt 2012, 17:30

zla2 je napisao/la:sta to sad ne treba im psovat jel?predjes 500 km da ih gledas oni osim sto ne sutnu na go , ne mogu doc pozdravit.uh bas bi vas vidio dal bi im psovali.lako je iz kuce i ispred kompa sudit-dajte ba ljudi.. a taj koji je Stani psovo,ja bi ga prvi pljuno

potpis !
ULTRA '87 TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.