halo ba ja jos nisam cuo nikog od igraca sa normalnom reputacijom da je dobio neku kritiku od navijaca tipa ove ...prvo zna se ko od igraca dobija kritike i to su oni koji ne zasluzuju da nose dres Slobode.. a sto se tice Mujkica pa care i on ima kamenja u djepovima..pa sam je dosao u klub okreno ostlaim igracima ledja rekao dajte meni moje pare placajte me za mir u svlacionici i jel to uredu?..svaka cast Mujkicu kapitenu, ali ovo je care moj istina ...nasih nekoliko igraca sa Mujkicem je to uradilo...i da ne bude kritikovan?...pa znaci ti si okreno prijatlejima drugovima djeci ledja koji takodjer zude za platomdelpiero20 je napisao/la:Mene iskreno nerviraju navijaci koji misle da je klub njihov...samo jos sto nisu poceli izvoditi formaciju koju zele.
Svasta se tu kaze igracima, kad se sjetim sta su sve Mujkicu pricali...da prima namjerno golove i to, on samo okrene glavu i zapamti im face, ili oni komentari tipa "100 golova si primio"
Znaci najezim se, alergican sam kad pocnu nesto pricati igracima..sve neki fudbalski znalci i takticari
Kada ekipa izgubi onda sam za zvizduke i neke parole koje bi mozda dale motiva da se zapitaju pa su narednoj utakmici daju sve od sebe..za to jesam
Isto tako nerviraju me neki igraci, svake godine se zadesi u ekipi igraca koji misle da su fudbalske zvijezde, a uz to nemaju ni sportski odgoj pa onda rade te stvari koje rade, to sto je ovaj momak danas uradio
ovom momku je vjerovanto neko od navijaca uputio kritike i opsovao mu, ali zasto da svima nama navijacima psujes?..ti kao igrac treba drugacije da se ponasas ebiga