NEZALAGANJE je napisao/la:Sta se desilo sa NBA.com?Novi dizajn stranice?
ne svidja mi se neikako...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NEZALAGANJE je napisao/la:Sta se desilo sa NBA.com?Novi dizajn stranice?
Ne mogu da vjerujem da ti to kazes nakon 4-5 predsezonskih utakmica,a zna se ja tim tek kompletiran...neno#4 je napisao/la:Brooklyn Netsi ako dodju do osme pozicije trebaju biti prezadovoljni. Kakva antikosarka.
Upravo tako, a kad se pogleda kosarka Lakersa u predsezoni i kosarka Netsa u predsezoni, Netsi izgledaju kao sampioni, a Lakersi kao lottery timNEZALAGANJE je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ti to kazes nakon 4-5 predsezonskih utakmica,a zna se ja tim tek kompletiran...neno#4 je napisao/la:Brooklyn Netsi ako dodju do osme pozicije trebaju biti prezadovoljni. Kakva antikosarka.
Zivi bili pa vidjeli. Miami, Boston, Chicago, New York, Philadelphia, Indiana su svi bolji od Netsa. Da nesto citas adriano, vidio bi da konstantno pricam kako Lakersi uopce ne izgledaju dobro. Cak stavise, izgledaju kao prosjecan tim.adriano_leite je napisao/la:Upravo tako, a kad se pogleda kosarka Lakersa u predsezoni i kosarka Netsa u predsezoni, Netsi izgledaju kao sampioni, a Lakersi kao lottery timNEZALAGANJE je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ti to kazes nakon 4-5 predsezonskih utakmica,a zna se ja tim tek kompletiran...neno#4 je napisao/la:Brooklyn Netsi ako dodju do osme pozicije trebaju biti prezadovoljni. Kakva antikosarka.. Kako **** zakljucci na osnovu 5 tekmi
.
Pa to i je bit ovoga sto sam rekao. Jarane ovo je predsezona i ljudima su jos uvijek teske noge od trening kampa, jos uvijek se pronalaze, jos uvijek pokusavaju da stvore hemiju u timu. Lakersi ne izgledaju dobro u predsezoni, kao ni Netsi, kao ni Clippersi, kao ni Oklahoma, kao ni Dallas, ali kada krene sezona ti timovi ce izgledati vrlo dobro, pogotovo kako sezona bude odmicala. Pa Toronto je na omjeru 4-1, Golden State 5-1, Kingsi 3-1, gdje je tu realnost? Kingsi ce doci na 3 pobjede mozda nakon 20-25 tekmi. Ebo predsezonu, ona nije mjerilo nicega.neno#4 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli. Miami, Boston, Chicago, New York, Philadelphia, Indiana su svi bolji od Netsa. Da nesto citas adriano, vidio bi da konstantno pricam kako Lakersi uopce ne izgledaju dobro. Cak stavise, izgledaju kao prosjecan tim.adriano_leite je napisao/la:Upravo tako, a kad se pogleda kosarka Lakersa u predsezoni i kosarka Netsa u predsezoni, Netsi izgledaju kao sampioni, a Lakersi kao lottery timNEZALAGANJE je napisao/la: Ne mogu da vjerujem da ti to kazes nakon 4-5 predsezonskih utakmica,a zna se ja tim tek kompletiran.... Kako **** zakljucci na osnovu 5 tekmi
.
samo po kakvim zaslugama, jedino što su sa istoka pa termin odgovara, a i orlando je npr istoCarlo je napisao/la:Knickse će prenositi 14 puta, najviše poslije Heata.
Admir_Sa je napisao/la:samo po kakvim zaslugama, jedino što su sa istoka pa termin odgovara, a i orlando je npr istoCarlo je napisao/la:Knickse će prenositi 14 puta, najviše poslije Heata.
Svakako nemam SK, ali bih mahsuz zbog Avdića uzeo Telemach. I to što kažeš za komentatore, vala Mikea Breena s ESPNa i MSGa ne bi dao ni za kakvu HD slikuBIHfan je napisao/la:Ma i da imam taj sport klub ne bi gledao tu utakmice. Pa kako mozete slusati one odron komentatore. Pa veci je merak slusat ESPN i TNT komentatore, a da ne govorim kakav je merak meni Funka i Staceya slusat. Dobro ne znaju svi Engleski, ali inace je puno to bolje kad prenose Americki komentatori. Gledao bi da utakmice prenosi Avdic, ostali komentatori su amateri na kvadrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.