Ciji si ti tako pametan?nukleusmember je napisao/la:nije to nikakvo chudo,zavrshili ste sudije na minimalno 4 tekme,da nije bilo tog "chuda" bili bi ste 8-mi,al ko che vama skretnicharimka vishe znati,chudo je shto je uz takvu klimu i amariteta za osimizaciju rajvo i dalje prvo,chudo nevidjenoAlipasino je napisao/la:Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.
voli vas vash bordoglavi kiklop
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
i svinjskom samo je bitno da pitari ne pobjede Zvijezdu jer bi onda mi imali vise sansi za titulu moje misljenje je da smo mi ipak uzeli bodove sa tezih gostovanja Zvijezda GOSK CELIK a jedan bod smo vec u prednosti za gostovanje u Travniku znaci bit ce zanimljivo do kraja moje misljenje je da oni imaju prednost zato sto imaju vecu zelju nego nasu igraci.Alipasino je napisao/la:Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.
Kad kaže ''bordoglavi'' kao da liči na muški polni organ.
Čuj bordoglavi. 
Kakve četiri tekme. Mi smo već završili i KUP i prvenstvo sa sudijama. Obezbjedili smo DUPLU, preko sudija, samo ti to još ne kontaš. Skontaćeš na kraju prvenstva.nukleusmember je napisao/la:nije to nikakvo chudo,zavrshili ste sudije na minimalno 4 tekme,da nije bilo tog "chuda" bili bi ste 8-mi,al ko che vama skretnicharimka vishe znati,chudo je shto je uz takvu klimu i amariteta za osimizaciju rajvo i dalje prvo,chudo nevidjenoAlipasino je napisao/la:Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
bašvoltron30 je napisao/la:Kad kaže ''bordoglavi'' kao da liči na muški polni organ.Čuj bordoglavi.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
i još uz to kiklop (jednooki)voltron30 je napisao/la:Kad kaže ''bordoglavi'' kao da liči na muški polni organ.Čuj bordoglavi.
NAPRIJED NARODE!
Kurcoglavivoltron30 je napisao/la:Kad kaže ''bordoglavi'' kao da liči na muški polni organ.Čuj bordoglavi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sace silovanje, pa ih prpa uhvatila...

Sace silovanje, pa ih prpa uhvatila...

Nukleus neplanirano dijete, kad ga rodila bacila se u bunar, ko u Menzelovom filmu kad staru razkitnjari patuljak, bordoglavi tuljakpa-panukleusmember je napisao/la:nije to nikakvo chudo,zavrshili ste sudije na minimalno 4 tekme,da nije bilo tog "chuda" bili bi ste 8-mi,al ko che vama skretnicharimka vishe znati,chudo je shto je uz takvu klimu i amariteta za osimizaciju rajvo i dalje prvo,chudo nevidjenoAlipasino je napisao/la:Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ha ha ha ha ha ha ha ha......kako uzhivam kada ovako zapjenite ha ha ha ha ha ha ha,morate josh malo poraditi na mashtavotitosti dodushe al" ne"a veze,dragi ste kako god
Legendo odusevio si me.
Kako ste samo zapjenili hahahaha.
Mali je glup, al' nevidjeno
Kako ste samo zapjenili hahahaha.
Mali je glup, al' nevidjeno
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- champions1921
Kadeti dobili Gradinu 5-6:1
.. Nisam siguran.. Juniori dobili 3:1.. Sef gledao ali nije imao sta vidjeti.. Juniorima se noge odsjekle kada su vidjeli sefa i njegovog vjernog pratioca da ih posmatraju..
BUDI ŽELJO !!!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ko je dao gol za juniore Gradinechampions1921 je napisao/la:Kadeti dobili Gradinu 5-6:1.. Nisam siguran.. Juniori dobili 3:1.. Sef gledao ali nije imao sta vidjeti.. Juniorima se noge odsjekle kada su vidjeli sefa i njegovog vjernog pratioca da ih posmatraju..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- champions1921
Golman iz penala.. Ne znam ime.. Bili ste ravnopravni na terenu i pruzili ste najkvalitetniji otpor od ovogodisnjih protivnika na Grbavici.. Imali ste dva zicera i zadnjih 15-ak minuta ste igrali sa igracem manje.. Juniori vam nisu losi uopste..Benjo_AFC86 je napisao/la:Ko je dao gol za juniore Gradinechampions1921 je napisao/la:Kadeti dobili Gradinu 5-6:1.. Nisam siguran.. Juniori dobili 3:1.. Sef gledao ali nije imao sta vidjeti.. Juniorima se noge odsjekle kada su vidjeli sefa i njegovog vjernog pratioca da ih posmatraju..
BUDI ŽELJO !!!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Hehe.. zato i pitam , da vidim je li istinachampions1921 je napisao/la:Golman iz penala.. Ne znam ime.. Bili ste ravnopravni na terenu i pruzili ste najkvalitetniji otpor od ovogodisnjih protivnika na Grbavici.. Imali ste dva zicera i zadnjih 15-ak minuta ste igrali sa igracem manje.. Juniori vam nisu losi uopste..Benjo_AFC86 je napisao/la:Ko je dao gol za juniore Gradinechampions1921 je napisao/la:Kadeti dobili Gradinu 5-6:1.. Nisam siguran.. Juniori dobili 3:1.. Sef gledao ali nije imao sta vidjeti.. Juniorima se noge odsjekle kada su vidjeli sefa i njegovog vjernog pratioca da ih posmatraju..
Da juniori nisu nimalo loši, pobjeda protiv Sarajeva u Srebreniku protiv njih
ali kadeti su
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- champions1921
Imate dobrog desnog beka, golmana i malca sa brojem 11 koji je Armina Hodzica savrseno cuvao sto malo kome polazi za rukom.. On je i dobio drugi zuti pred kraj tekme.. Kadete nisam gledao..Benjo_AFC86 je napisao/la:
Hehe.. zato i pitam , da vidim je li istinaPirija, on je pozvan za repku juniora, branio i za prvi tim isto.
Da juniori nisu nimalo loši, pobjeda protiv Sarajeva u Srebreniku protiv njihprotiv Veleža u Vrapčićima itd ..
ali kadeti su
BUDI ŽELJO !!!
- storm_raider
- Kontakt:
Gledao sam juniore, slabo smo odigrali a opet 3 gola nekako udjose. Onaj njihov golman je klasa, vec se sada vidi. Kod nas cini mi se Kjosevski branio. Odlican je i on bio. Gradina u prvom poluvremenu bolja, imate odlicne juniore. Hodzic nevidljiv. Nit' trci, a kao da ni nema zelje neke za tim. Kod nas broj 8 (ne znam ko je) daleko najbolji bio. Realno neki remi ili pobjeda 2:1 za nas. Lose smo odigrali, tj. Gradina je odigrala dobro.
Amar dosao sa psom i bio tu od 20te minute do kraja. Nije imao sta da vidi. Sve u svemu jedno lijepo nedjeljno popodne na Grbavici. Bilo je vise ljudi iz Gradine nego domacih i uglavnom su se zalili na sudjenje
. Cini mi se uglavnom roditelji igraca. Izgleda da je to postala neka navika u zadnje vrijeme. Jos malo i prenijece se na pjetlice to. Sudija nije ostetio nikoga, svirao po jedan penal na obje strane i zasluzeno pokazao jedan crveni karton (drugi zuti) igracu Gradine. Osim toga, nije ni imao posla nekog.
Amar dosao sa psom i bio tu od 20te minute do kraja. Nije imao sta da vidi. Sve u svemu jedno lijepo nedjeljno popodne na Grbavici. Bilo je vise ljudi iz Gradine nego domacih i uglavnom su se zalili na sudjenje
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pozdrav komšije,
derbi je za manje od dvije sedmice, a atmosfera nikako nije na nivou jednog takvog događaja. Kakve su vaše prognoze i očekivanja ?
Rezultat, posjeta ?
Koliko očekujete da će te primit golova od Saida, sada kada je 100% spreman, ako uzmemo u obzir da vam je prošli derbi zabio sa 15 kila viška ?
Mislim da bi ovaj derbi mogao dosta reći o vašoj eventualnoj dominaciji, kao i o jesenjem prvaku, ja se samo nadam fer i korektnom suđenju.
Zivjeli
derbi je za manje od dvije sedmice, a atmosfera nikako nije na nivou jednog takvog događaja. Kakve su vaše prognoze i očekivanja ?
Rezultat, posjeta ?
Koliko očekujete da će te primit golova od Saida, sada kada je 100% spreman, ako uzmemo u obzir da vam je prošli derbi zabio sa 15 kila viška ?
Mislim da bi ovaj derbi mogao dosta reći o vašoj eventualnoj dominaciji, kao i o jesenjem prvaku, ja se samo nadam fer i korektnom suđenju.
Zivjeli
- champions1921
Posjeta plafon 10 000.. Za sve ostalo ce se pobrinuti Sir Amar Osimmirsonii je napisao/la:Pozdrav komšije,
Rezultat, posjeta ?
Koliko očekujete da će te primit golova od Saida, sada kada je 100% spreman, ako uzmemo u obzir da vam je prošli derbi zabio sa 15 kila viška ?![]()
Zivjeli
BUDI ŽELJO !!!
- Ultras1921
- Kontakt:
Misilim da nam sa 14 kila viska nece dat ni jedanmirsonii je napisao/la:Pozdrav komšije,
Rezultat, posjeta ?
Koliko očekujete da će te primit golova od Saida, sada kada je 100% spreman, ako uzmemo u obzir da vam je prošli derbi zabio sa 15 kila viška ?![]()
Zivjeli
Inace, konacno pravi derbi, 10k mozda i relanost, ali ja se uvijek nadam boljem
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 55 gostiju.