Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ima li negdje snimak tih golova što je zabio Hajrović stariji ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Ispade svi noćima sanjaju dres Bosne i Hercegovine a niko ništa konkretno da uradi da bi to ostvario
Sjetite se Subotića kao mladog stopera Mainza koji je tek nadolazio,svake sedmice izjavljuje kako želi igrati za Bosnu i Hercegovinu,a znamo šta je kasnije bilo.
Doduše,o interesovanju od strane našeg saveza za njega se počelo pisati tek nakon što je postao član Dortmunda,a tada je očito smatrao da može puno bolje od Bosne i Hercegovine.
Izgleda da će u budućnosti Zukanović i Hajrović izvoditi slobodnjake što se tiče ljevaka,Salihovićeva ljevica je otupila
Sjetite se Subotića kao mladog stopera Mainza koji je tek nadolazio,svake sedmice izjavljuje kako želi igrati za Bosnu i Hercegovinu,a znamo šta je kasnije bilo.
Doduše,o interesovanju od strane našeg saveza za njega se počelo pisati tek nakon što je postao član Dortmunda,a tada je očito smatrao da može puno bolje od Bosne i Hercegovine.
Izgleda da će u budućnosti Zukanović i Hajrović izvoditi slobodnjake što se tiče ljevaka,Salihovićeva ljevica je otupila
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 21 okt 2012, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
bagrcavi je napisao/la:Ima li negdje snimak tih golova što je zabio Hajrović stariji ?
evo
[youtube][/youtube]
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Savez treba da mu maksimalno pomogne oko papira,s takvim stavom ko sto pojedini imaju, izgubit cemo mi jos bisera po Europi.Savez mu treba pomoci oko papira,ne da mu govore da nabavi pasos ako hoce da igra..
Nad tobom sunce najljepše sja
Grijeh bi bio izgubiti ovakvog igrača.Momak igra odlično.Lulić na lijevog beka, Hajrović lijevi prednji, Salihovića i Pjanića u sredinu i Stevanović desno i to bi bilo to.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kakve golcine, taman da se vrati lulic na beka a salihaga na sredinu 
Edit: Evo vidim da mu je primarna pozicija desna strana
Ajd dobro, onda bi bio nesto u fazonu Robena 
Edit: Evo vidim da mu je primarna pozicija desna strana
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Koja zvijer, nadati se da ga necemo izgubiti, a kako tri prsta drzi nakon gola
.
Ne znam zašto neko od nas očekuje da ti mladi momci koji su svi reprezentativci drugih selekcija (pretežno U-21) trebaju vući nekoga za rukav da ih uzme da igraju za nas. Valjda mi trebamo, tj. naš Savez, selektor učiniti prvi korak, otići kod njih, u četiri oka popričati, izviditi situaciju..pa ako oni stvarno imaju želju da igraju za BiH (većina ima) objasniti im šta trebaju da rade, ostaviti brojeve telefona i zadužiti nekog operativca iz Saveza da im bude na usluzi 24h ako zaškripi negdje s papirima. Baš smo nekakav metiljav narod, samo da nam je sadake neke. Sve nam se treba servirati k'o da smo Brazil s milionima registrovanih igrača, a ne najsiromašnija zemlja Evrope. Svaki nam je igrač bitan, trebamo i rukama, i nogama kopati i boriti se za svakog kvalitenog igrača da zaigra za nas, pa ako to ne upali onda bar nemamo za čime žaliti.
Hajrovic hoce da igra,a nista konkretno o tome.Bas me zanima misljenje Susica o tome,ili je i njemu draze da ovaj igra za Svicu,a da Vrsajevica gura u tom 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma oni se moraju svi pokrenuti.Imamo premalo kvalitetnih igraca,da bi ih olako gubili.Ne znam,opet je sve to kod nas uspavano,opet medji cini se moraju tu buku dizati da se neki igrac pozove u reprezentaciju.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mujdza i Stevanovic na desnu stranu, Lulic i Hajrovic na lijevu, razbijaci Salihovic/Zahirovic/Kolasinac na zadnji vezni.. kreativci Pjanic i Miske ispred njih, bombarder Dzeko ispred Pjanica i Misketa, i kineski zid Spaha+Begovic+Vranjes/Bicakcic.. Joj kako bi imali kompletan tim 
Adi_Zepce je napisao/la:Hajrovic hoce da igra,a nista konkretno o tome.Bas me zanima misljenje Susica o tome,ili je i njemu draze da ovaj igra za Svicu,a da Vrsajevica gura u tom
Sam je Izet naveo da je sad na njemu da sredi,pokrene papirologiju,jer bez njega samog savez je tu nemocan.
Medjutim naravno njemu se ne zuri jer kao prvo u medjuvremenu je igrao za U-21 Svajcarce a sigurno je da se nebi naljutio na poziv Hitze.Klasicno sjedenje na dvije stolice,jer vec da stvarno zeli da zaigra za BIH( posto je u februaru kontakt obavljen)papire bi vec i zavrsio.Mujdza je za nekih sest mjeseci obavio.
Takvo ponasanje tih pojedinaca u velikoj mjeri pravi veliku nepravdu prema momcima koji stvarno zele da zaigraju za BIH da bi se ovi jednoguzicnisjedacinadvijestolice natezali k'o gladni srati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znam da je kontaktiran i sve,ali da su nasi ozbiljni jednostavno bi svaki dan ako treba dosađivali igracu da promijeni te papire.Problem mozda nije ni do igraca,vec do spore administracije.Evo ajmo uzmimo da Hajrovic "sjedi" na dvije stolice,a sta je sa Hadzicem?.On je odbio Austriju,koga onda on ceka?.Problem je vijece ministara koje ne radi svoj posao,a mislim da tu Susic i Osim moraju pogurati.harishp je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Hajrovic hoce da igra,a nista konkretno o tome.Bas me zanima misljenje Susica o tome,ili je i njemu draze da ovaj igra za Svicu,a da Vrsajevica gura u tomPo sto puta ponovljeno.Momak je kontaktiran i to direktnim razgovorom selektora sa njim.
Sam je Izet naveo da je sad na njemu da sredi,pokrene papirologiju,jer bez njega samog savez je tu nemocan.
Medjutim naravno njemu se ne zuri jer kao prvo u medjuvremenu je igrao za U-21 Svajcarce a sigurno je da se nebi naljutio na poziv Hitze.Klasicno sjedenje na dvije stolice,jer vec da stvarno zeli da zaigra za BIH( posto je u februaru kontakt obavljen)papire bi vec i zavrsio.Mujdza je za nekih sest mjeseci obavio.
Takvo ponasanje tih pojedinaca u velikoj mjeri pravi veliku nepravdu prema momcima koji stvarno zele da zaigraju za BIH da bi se ovi jednoguzicnisjedacinadvijestolice natezali k'o gladni srati.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Za Hajrovica treba intervenisati gdje god, da nam se desi jos jedan Pjanic. Neka nesposobnjakovici iz saveza pitaju Haruna M. is KSBiH kako se sredjuje drzavljanstvo, da nije njega, mi Wrigtha ocima ne bi vidjeli.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
E upravo to. Ovom Savezu fali jedan Harun. Pa da svakom momku kojem trebaju papiri izađe u susret i pogura proceduru.bhsport je napisao/la:Za Hajrovica treba intervenisati gdje god, da nam se desi jos jedan Pjanic. Neka nesposobnjakovici iz saveza pitaju Haruna M. is KSBiH kako se sredjuje drzavljanstvo, da nije njega, mi Wrigtha ocima ne bi vidjeli.
Šta je sa onom ženskom što je vječito u savezu,Muniba se otjeralo nju ne može,šta još spada pod njene dužnosti osim što na presicama uperuje prstom i govori "ajd sad ti postavi pitanje"?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fmik#t=57sDylan Dog je napisao/la:Šta je sa onom ženskom što je vječito u savezu,Muniba se otjeralo nju ne može,šta još spada pod njene dužnosti osim što na presicama uperuje prstom i govori "ajd sad ti postavi pitanje"?
Inace radi i kao prevodioc u savezu
pa hadje da mi reagujemo hajde recite novinarima sportsporta da nazovu susica imaju broj da pitaju sta je hajrovicem ne do Bog da ga ne prisvojim tuga bila igra strasno ..nek kontaktiraju selektora u pauzi nek ide u svicu vise jbt
"Kada sam bio na pripremama u januaru, Sušić me nazvao. Razgovarali smo, ali se poslije toga nije javio. Ne znam ni dokle je stiglo sve to vezano za papirologiju. Moja je želja da igram za BiH, to sam rekao i nadam se pozivu u državni tim", ,,,eto kakav je naš selektor umjesto da ode na razgovor s momkom i njegovim roditeljima on telefonom zove,pa sunce ti ljubim pape hoćel nam to Avdija bit joker sa klupe..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.