Ja sam siguran da ce nas biti barem 10Admir_Sa je napisao/la:sad kad 5 ljudi dodje na draft, a kad se prijavljivalo navala opšta
Eh,jos da dobijem pick od 5-7
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Ja sam siguran da ce nas biti barem 10Admir_Sa je napisao/la:sad kad 5 ljudi dodje na draft, a kad se prijavljivalo navala opšta
To se cijeni, jos samo da Dema dodje da imam sa kim tradevo praviti, kroz citavu sezonu on i ja pregovaramo a na kraju zamjenimo maximalno 2 igracadon_burza je napisao/la:Evo ja izasao sa drustvom na rakiju i meze al sam uprtio i laptop
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Tracy3McGrady je napisao/la:To se cijeni, jos samo da Dema dodje da imam sa kim tradevo praviti, kroz citavu sezonu on i ja pregovaramo a na kraju zamjenimo maximalno 2 igracadon_burza je napisao/la:Evo ja izasao sa drustvom na rakiju i meze al sam uprtio i laptop
Sent from my LT15i using Tapatalk 2![]()
Sent from my Nokia 3310
Istina, bio si laka meta ali uvjek dobar sagovornik, Dema je definitivno najtezi, sjecam se nejgovih ponuda tipa LBJ za Pierce u tom fazonuRule_hz je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:To se cijeni, jos samo da Dema dodje da imam sa kim tradevo praviti, kroz citavu sezonu on i ja pregovaramo a na kraju zamjenimo maximalno 2 igracadon_burza je napisao/la:Evo ja izasao sa drustvom na rakiju i meze al sam uprtio i laptop
Sent from my Nokia 3310
srce na rukukod mene ste najbolje prolazili na trejdovima
Pa čovjek rutinski kopira politiku voljenog mu klubaMonolog je napisao/la:Majestic je najjači.![]()
Hoće čovjek Paula, a nudi igrače poput Emeke Okafura. I onda kaže "pa dobićeš skokove".
Meni je u interesu da ja budem jaci...a to sto cu nekog POKUSATI zayebati je druga stvar.Donnie Darko je napisao/la:Pa čovjek rutinski kopira politiku voljenog mu klubaMonolog je napisao/la:Majestic je najjači.![]()
Hoće čovjek Paula, a nudi igrače poput Emeke Okafura. I onda kaže "pa dobićeš skokove".
ma bice pregovora ,mozda sta i zamjenimoTracy3McGrady je napisao/la:To se cijeni, jos samo da Dema dodje da imam sa kim tradevo praviti, kroz citavu sezonu on i ja pregovaramo a na kraju zamjenimo maximalno 2 igracadon_burza je napisao/la:Evo ja izasao sa drustvom na rakiju i meze al sam uprtio i laptop
Sent from my Nokia 3310
Donnie Darko je napisao/la:ovaj sto je prvi pik dobio mora cekati 32 poteza do sljedeceg pika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.