sekac je napisao/la:Greška sudija je očigledna penal na Zebi i još šta je gore ti ne govoriš što on (sudija)pušta akciju i da je dat gool nikom ništa a Željin igrač u off side-u ali dobro dvije greške sudije u jednom slučaju nema prednosti kod penala a pogotovo off side, penal na Adiloviću nije bio, je li sad u redu treba li još!?
Pa legendo, sudija pusta prednost a penal?! Gdje logika?!
Ako vec pusta prednost, a vec je bio penal, onda sudija ocekuje da ta ekipa ( u ovom slucaju Željo) da go, a ako ekipa ne da gol, onda se svira penal, ako pratis fudbal imalo to bi trebao da znas, to ti je po svim pravilima FIFE i UEFE. ( Sjeti se finala LP izmedju Arsenala i Barcelone, pa ces valjda skontat sta sam htio reci)
Sto se tice Penala nad Adilovicem, pogledaj fino ba ces vidjet da dok Adilo pretrcava vaseg stopera tj.Torlaka ovaj ga fino povlaci i obara takodjer PENAL KO SUZA!
A to sto je vama sad prpa malo, smanjjio se bodovni razmak, blizi se derbi, pa vec trazite alibi u porazu.
Sve sudija silji Zelji, Ivica sredjuje ko ce sudit, ovo ono, a kad vam se prikazu cinjenice il je neko vrijedjanje, il bjezanj od istine koja boli, il je prica " Vama ofirno šilje sudije, nama ne silje ovo ono"
Kad vec pricate o nekim proslim tekmam, sjetite se da se cist penal u Travniku nije sviro za Željo, kad je Bekric pokuso proci igraca, a ovaj rukom loptu zaustavio itd ima takvih sitacija kolko hoces.
A to sto lafo izmisljate neki penal kad je Said suto je u najmanju ruku smjesno, da ne objasnjam, pogledaj sliku i sagledaj cinjenice neke tu.
A onaj frajer sto me je prvi citiro, da mu kazem sljedece: Pasa nema potrebe da me vrijedas, ne znas ni ko sam ni sta sam, ja tebe nisam uvrijedio, nego samo trazim da malo smireno na LJUDSKI nacin, a ne neki primitivan nacin, prodiskutujemo neke stvari, kao sto svi NORMALNI ljudi rade.
Toliko.