Jos da sam ispartio ovo sto sam napisao bilo bi odlicnoLisac je napisao/la:
P.S jedna zanimljivost,italijani ovo kolo bez 2,spanci do sad bez X ,ostala jos 3 meca

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jos da sam ispartio ovo sto sam napisao bilo bi odlicnoLisac je napisao/la:
P.S jedna zanimljivost,italijani ovo kolo bez 2,spanci do sad bez X ,ostala jos 3 meca
@edin - hvala za Saintse i Packersedijabola je napisao/la:Carolina-Dallas under 45,5 @ 1.85
Sto titula moze da izmjeni covjeka, nevidjenoDevil je napisao/la:Tema,momci tema.Mrzi me da brisem,nema komentarisanja ovde.
290KM da sam dodao na jucer dobijenih 180Huska je napisao/la:Ja samo ostao na dva listica, moglo bi biti kao i sinoc, cekam samo barcu na tri listica i jedva![]()
Ovaj u derbyu uplacen i ma njemu 97 dobitak
Inter-Catania 1
Udinese-Pescara 1
Kopenhagen-Brondby 1
Troyes-Marsielle 2
Genoa-Roma odg1
Kvota: 8,46
Ajde pa da i ja sebi kupim sta bajramuka
lik te ladno poslušaEdin TM87 je napisao/la:I ja glupan stavim AtleticoEdin TM87 je napisao/la:Stavio Saintse x2 i dod'o Atletico na ovo. IDEMO!Edin TM87 je napisao/la:Indianapolis - Cleveland 1x 1,60 - Iako Coltsi kubure sa povredama, domaci teren + jak passing napad ovdje mora biti dovoljan... Iako je odbrana rupa, RB gostiju je upitan pred danasnju tekmu i vjerovatno ce biti gamehour decision, a QB im je medju najgorim i ligi, tako da odbrana nece primiti koliko napad moze dat, bar se nadam. + ovo je Coltsima Mustwin game.
Tampa Bay - New Orleans Saints 2 1,70 - Brees je u naletu, jedan od najboljih QB u ligi, igrac koji je bacio u 49 utakmica barem jedan TD pas za redom, i igrac koji je bacio najvise yardi proslu sezonu, grozno su krenuli Saintsi, 0-4, al' sve ce uciniti da se vrate na put PO-a, fina prilika za to je divizijski rival, Tampa koja igra samo odbranu i beton su u odbrani, al' napad im ne igra uopce, sto znaci da ce biti puno prilika za Breesov napad, vjerujem da on nece propustiti ovaku sansu.
St. Louis - Green Bay (-5,5) h2 1,85 - Dakle hendikep na Green Bay, ovo je po meni sigurica dana, razbijanje ce biti, Rodgers Hjustonu (jednoj od najboljih odbrana), napravio 6 TD-ova, tako da i sa smanjenim intenzitetom lagano ce pasti i Ramsi...Cestitke svima koji su ispratili, hajde sad Falcao molim te...
hodža je napisao/la:da bude zanimljivije gledati tekme...
na kraju 0:0pintol_TM87 je napisao/la: Panduri vs steau ( tko da prvi gol pgx )kvota 8 ili jednostavno rezultat 0:0
Bravo pintole.pintol_TM87 je napisao/la:na kraju 0:0pintol_TM87 je napisao/la: Panduri vs steau ( tko da prvi gol pgx )kvota 8 ili jednostavno rezultat 0:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.