Ljudi u Cazinu su se odrekli Krajine. GOTOVO SVI!
Ovo je sramota. Dođite više na stadion platite tu **** ulaznicu, potrudimo se da akcijama prikupimo neke donacije, jer privatnici više ne žele čuti o sportu u našem gradu (čast izuzecima).
Dešava se i kolektivima kao što je Dundo Bears, a o kakvoj se samo školi rukometa radi
Zar je moguće da se po utakmici ne proda ni 100 ulaznica (80 zadnje kolo) a igramo protiv Viteza?!?!?!?! Zar je nama nogomet samo kad dolazi Jedinstvo?!?!?! Ako nam odu ovi ljudi koji su sad tu, Krajina će pasti u niži rang, a ko misli da zaslužujemo igrati sa tim poluekipama koje dobijamo po 8:0 (uz svo dužno poštovanje ali ovo su činjenice) ne mari za Krajinu. Ja želim gledati i Jedinstvo i Krajišnik i Slobodu u Cazinu...
Žali Bože pojedinih ljudi iz Uprave koji se trude i koji dosta toga daju za klub, a još više žalimo igrače koji nemaju razloga da igraju nogomet... Nema ovdje krivca u pojedincu ili Upravi, ovdje su krivi neki drugi prioriteti.
Ako je našem narodu radost vatromet pa da ih deset hiljada dođe vidjeti pet minuta svjetla u zraku, dalje ne moram ništa reći. Dvorane se pune samo kad su predizborni skupovi. Pa ne služi jedna SPORTSKA DVORANA samo za skupove, halo narode?!
80 godina sportske i nogometne tradicije ćemo se odreći tek tako jer neki koji su ulagali u Krajinu više to ne žele? Ne znam, trebali smo ove godine proslaviti osmu deceniju postojanja kluba, i kako sad stvari stoje to će se najvjerovatnije desiti u skromnom orkuženju uz par priznanja dugogodišnjim radnicima i ljubiteljima Krajine. Imenovan je odbor koji će se pobrinuti da imamo nešto i od ovogodišnjeg jubileja, ali jeebeš odbor kad nam tribine zjape i na njima 200 ljudi od kojih je 80 platilo ulaz (ni 50%).
Imao sam jedno vrijeme osjećaj da se u Cazinu samo čeka da Krajina kiksa da se može pričati, psovati, galamiti, klevetati. To mi je i dokazano u zadnjih par kola.
Jad, tuga, čemer i SRAMOTA!