Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- majestic24
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
Pa koji im je qrac u p.m??? Evo zamalo 5:0!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Stone Island je napisao/la:Pjanić najbolji na terenu !
Supić katastrofa kao i odbrana,ako mislimo na SP na ovome se mora hitno poraditi.
Muratović takođe bezveze,ko da nije ruč'o.Ne može lopte nabiti,pola sata se namješta da lijevom doda,ccc...
Napad zadovoljavajući,odbrana ih baci u drugi plan svojim greškama.
Nisam neki strucnjak za fudbal ali procjena je za desetku, za mene narvno!

Zadnja izmjena: Zijo, dana/u 14 okt 2009, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

Pa sjetite se Rijeke,Irana bog vas u sumu okrenuo

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemam sta vise reci nego sramota >>>> Supic,Muratovic nisu igraci za nase repke,zreli za klupe,a ciro podhitno treba da trazi nekog stopera dobrog koji ce da ucvrsti nasu odbranu ....KATASTROFAAA
Zadnja izmjena: jessus123, dana/u 14 okt 2009, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
bolje bi nam rezerva igrala... supic stvarno treba ici vani....
OK na pocetku sam kontao da ovo nekako moze izaci, ali stvarno....
Daj budmi relani, odbrana je totalna NULA. Supic - ne znam sta je snjim, je li sreca ili ovo , ali ovo nije njegova noc.
Jednostavno vidi se nas raspad igre. Daj Boze da ne primimo 10 golova do kraja.
U drugom poluvremenu smo totalno pali. Ruku na srce, masi momci se pravo trude, ali ovako lagano davanje golova zaista, vjerujem da nikko od nas nije ocekivao... priznajte.
Daj budmi relani, odbrana je totalna NULA. Supic - ne znam sta je snjim, je li sreca ili ovo , ali ovo nije njegova noc.
Jednostavno vidi se nas raspad igre. Daj Boze da ne primimo 10 golova do kraja.
U drugom poluvremenu smo totalno pali. Ruku na srce, masi momci se pravo trude, ali ovako lagano davanje golova zaista, vjerujem da nikko od nas nije ocekivao... priznajte.
samo da se ne ponovi estonija ovaj put u našoj mreži!
Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!
-
- Kontakt:
Ne gotivim Supica nimalo, ali budite fer.. nije sam kriv. Nadarevic je jedini koji pokazuje ista sto se tice odbrane. Muratovic posebna katastrofa veceras, ali ipak nadam se da je ovo samo izostatak motiva uz pazljivu igru radi kartona...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Moram pohvalit i navijace kojih kao da nema...Evo sad opet "Savez napolje"...Hebo vas savez daj malo podrske momcima... 
Edit:Ko da su me culi!!!

Edit:Ko da su me culi!!!

Zadnja izmjena: GoRaN, dana/u 14 okt 2009, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ja slabo vidim, il je Ciro bas trebao pustiti Muratovica da se oprosti ?
On stavrno ne moze igrati na nivou, najvise grijesi !
Moze on igrati sa Estonijom,Armenijom itd......al protiv jakih on ne moze nista, samo gubi lopte !
Moze on igrati sa Estonijom,Armenijom itd......al protiv jakih on ne moze nista, samo gubi lopte !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
ja i zaboravila kako je kad gubimo....

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Razumijem poraz,0:1,0:2 pa cak i 0:3,ali 0:4 ,ponizili su nas
jeb.em ti spaniju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajmo naprijed momci mozemo do 4:4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

slazem se u tome da netreba dizati tenzije sada, al' npr. ako nas u barazu zatekne jedan portugal koji slici podosta na spaniju sto se tice igre, mozemo itekako najebati...harishp je napisao/la:Oplakah.Ja sto vas loze ljudi
![]()
Pa sjetite se Rijeke,Irana bog vas u sumu okrenuo
ma bolje da nisu pobjedili...jer bi se digli poslije pobjede nad Španijom a ovako je bolje...barem jedan gol da damo... 

-
- Kontakt:
Koliko ovaj poraz moze biti tezak rezultatski,toliko moze biti korisan i za Ciru i za fudbalere da ne lete previsoko,jer kao sto sam rekao da vam za neki veci skalp od Belgije treba iskustvo sto nemate trenutno,ali to se stice jakim utakmicama!Vreme radi za ove momke,ne ocejkujte previse!
KONGO je napisao/la:Jel ja slabo vidim, il je Ciro bas trebao pustiti Muratovica da se oprosti ?
i malom pjaniću ne ide večeras!
Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!
- NoName
- Kontakt:
Mi napadamo, stvaramo šanse, Španija daje gol. Odmah i drugi. Stabiliziramo se kolko tolko, ponovo stvaramo prilike ali gola nema. Počinje drugo poluvrijeme, šansa za nas ali nema gola. Ima za Španiju, 0:3. Nakon toga pad, normalno.
Nismo mi igrali loše uopšte, sve do trećeg gola. Nakon toga, normalno je da se nema više šta tražiti.
Supić i Muratović katastrofa. Nadarević kralj. Ibišević fantastičan, iako je trebao dati onaj gol kad je prošao Casillasa.
Ovo je odličan rezultat za nas, ma kako gadno izgledalo. Spustit ćemo se na zemlju, bolje sad nego u baražu. Po našoj priči Španija je trebala kući sa 3,4 u mreži.
Nismo mi igrali loše uopšte, sve do trećeg gola. Nakon toga, normalno je da se nema više šta tražiti.
Supić i Muratović katastrofa. Nadarević kralj. Ibišević fantastičan, iako je trebao dati onaj gol kad je prošao Casillasa.
Ovo je odličan rezultat za nas, ma kako gadno izgledalo. Spustit ćemo se na zemlju, bolje sad nego u baražu. Po našoj priči Španija je trebala kući sa 3,4 u mreži.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
P.S zar je supic nekad bio dobar, on da je dobar branio bi u nekom vecem klubu.Zijo je napisao/la:Stone Island je napisao/la:Pjanić najbolji na terenu !
Supić katastrofa kao i odbrana,ako mislimo na SP na ovome se mora hitno poraditi.
Muratović takođe bezveze,ko da nije ruč'o.Ne može lopte nabiti,pola sata se namješta da lijevom doda,ccc...
Napad zadovoljavajući,odbrana ih baci u drugi plan svojim greškama.
Nisam neki strucnjak za fudbal ali procjena je za desetku, za mene narvno!
- reds_forever
- Kontakt:
po mom misljenju,nama odbrana u ovim kvalifikacijama i nije bila toliko stabilna,bilo je puno propusta,protiv estonije me iznenadila stabilnost ,ali sad se pokazuje da tu ima jos mnogo posla,vrlo naivni golovi,i drago mi je sto smo pitanje baraza rijesili protiv estonije jer bi sad bili u istoj situaciji kao i zapadni susjedi
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
JAO JEST ZIVOT LJEP!!!!
Gubimo od Spanije 4-0 a BOLI ME BRIGAAAAAA!!!

Gubimo od Spanije 4-0 a BOLI ME BRIGAAAAAA!!!

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.