Ovo danas je bila kriminalna predstava

. Ne zna se ko pije a ko plaća. Svi igraju sve pozicije. Ne može to tako. Neko može reć' da je opravdanje što su u mislima već u LP

, ali brate to ne može bit' istina jer ovo je najveći derbi za BVB i sve oko njega.
Ovo je danas bila samo trenerova greška

. Kontam ja da nam fale 4 prvotimca (Gotze,Kuba,Schmelle i Gundo), ali brate mogao se makar držat' dosadašnje taktičke postavke, a ne nešto pokušavat' sa "3 štopera" pa sa stalnim rotacijama svih u ekipi jbt

. Moram reć' da i S04 nije igrao ništa posebno. Ljudi su na sredini i u odbrani stajali veoma disciplinovano i tako učinili naše napade jalovim i onda iskoristili sve što im se otvorilo. Skoro sve.
Treba ovde par pojačanja posebno na bekovskim pozicijama.
Pišo i Schmelle su odlični, ali u slučaju da jedan od njih fali nastane totalna konfuzija i pometnja.
Ne znam šta je s tim Owomoyelom više. Nek' ide ganjat' invalidsku penziju

... Definitivno nam trebaju 2 kvalitetnija beka koja uvijek mogu uskočit'.
Eto upravo sam vidio da Boenish nema kluba i vjerujem da bi bio odlično rješenje za obje strane (lijevo i desno) + što bi ga mogli odmah dovest'.
Osim ovih svih pehova s povredama imali smo i rezultatskih pehova, primljenih golova u posljednjim trenucima. Baš nismo imali sreće. Od HSV-a iz 3 šanse primimo 3 gola

. Protiv Frankufurta ispustimo vodstvo od 2:0

. Protiv H96 primimo gol u 86. min. Sve to utiče na igrače/trenera i njihovu psihu. I to se sabralo u njihovim glavama i vjerovatno odrazilo danas na terenu.
Moramo reć' da ni raspored nije bio baš lagan. Sve su to bile
j-ebene utakmice protiv timova koji pokazuju zavidne rezultate ove sezone. Napokon sada slijedi malo lakši rapored, barem na papiru. Freiburg (A), Stuttgart (H) i osveta za prošlu sezonu i onih 4:4, Augsburg (A), Furth (H), Mainz (A) Fortuna (H). Jednostavno očekujem sve pobjede i nema opravdanja. Mogli bi ostvarit' dobar niz u ovim utakmicama, dok druge ekipe koje su ispred nas imaju teži raspored.
Sad nam slijedi Real i ako bi tu izašli neporaženi onda očekujem da se
postavi/da pozitivan signal i u Bundesligi i u narednim utakmicama.
NUR DER BVB
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!