Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sakuragi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sakuragi » 22 okt 2012, 17:41

criscito je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Šta je sa onom ženskom što je vječito u savezu,Muniba se otjeralo nju ne može,šta još spada pod njene dužnosti osim što na presicama uperuje prstom i govori "ajd sad ti postavi pitanje"?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fmik#t=57s

Inace radi i kao prevodioc u savezu :lol:
ova zna talinaski a nezna engleski :mrgreen: punto hahah

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 okt 2012, 17:48

zgembo89 je napisao/la:"Kada sam bio na pripremama u januaru, Sušić me nazvao. Razgovarali smo, ali se poslije toga nije javio. Ne znam ni dokle je stiglo sve to vezano za papirologiju. Moja je želja da igram za BiH, to sam rekao i nadam se pozivu u državni tim", ,,,eto kakav je naš selektor umjesto da ode na razgovor s momkom i njegovim roditeljima on telefonom zove,pa sunce ti ljubim pape hoćel nam to Avdija bit joker sa klupe..
Ne zna dokle je stiglo sa papirologijom aha plaho :roll: Pa ne sredjuje neni Zumri vec svoje dokumente.
Da ih je uopste i ''zapoceo''do sada bi se davnih dana i zavrsilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 okt 2012, 18:48

hahahahhaah...daj bola hare jbt, pa moras li se javljati svaki put kad neko kritikuje susica ? al covjece, fakat si post'o ofiran...shvatas li ? mozda je ovdje kriv i hajrovic, al nije ni pape melek...nek i on to pogura nekako jbt, pa mora i on imati tu ucesca, i k'o sto covjek iznad veli, pa nece nam avdija bit zamjena recimo lulicu...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 22 okt 2012, 19:01

Papastathopoulos je napisao/la:hahahahhaah...daj bola hare jbt, pa moras li se javljati svaki put kad neko kritikuje susica ? al covjece, fakat si post'o ofiran...shvatas li ? mozda je ovdje kriv i hajrovic, al nije ni pape melek...nek i on to pogura nekako jbt, pa mora i on imati tu ucesca, i k'o sto covjek iznad veli, pa nece nam avdija bit zamjena recimo lulicu...
:mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 okt 2012, 19:07

Papastathopoulos je napisao/la:hahahahhaah...daj bola hare jbt, pa moras li se javljati svaki put kad neko kritikuje susica ? al covjece, fakat si post'o ofiran...shvatas li ? mozda je ovdje kriv i hajrovic, al nije ni pape melek...nek i on to pogura nekako jbt, pa mora i on imati tu ucesca, i k'o sto covjek iznad veli, pa nece nam avdija bit zamjena recimo lulicu...
Papastathaprolupolos ili ti ga @Chemoslav sa ovakvim glupim razmisljanjem ofiras samo sebe.
Kad se neko dvoumi i nateze kao gladan srati prije poziva to ce uciniti i kad kvalifikacije krenu ili satro zamijeni manje popularne igrace.A onda ce se takvi kao ti naci da koju prozbore,jer je ovaj igra preko qurca i ko biva niste plaho zadovoljni sa njim.Vec vidjena prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 okt 2012, 19:11

harishp je napisao/la:
Papastathaprolupolos ili ti ga @Chemoslav sa ovakvim glupim razmisljanjem ofiras samo sebe.
Kad se neko dvoumi i nateze kao gladan srati prije poziva to ce uciniti i kad kvalifikacije krenu ili satro zamijeni manje popularne igrace.A onda ce se takvi kao ti naci da koju prozbore,jer je ovom igra preko qurca i ko biva niste plaho zadovoljni sa njim.Vec vidjena prica.
nisam nista skont'o, al hajd'...bitna je poenta tvog posta...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 22 okt 2012, 19:12

harishp je napisao/la:
Kad se neko dvoumi i nateze kao gladan srati prije poziva to ce uciniti i kad kvalifikacije krenu ili satro zamijeni manje popularne igrace.A onda ce se takvi kao ti naci da koju prozbore,jer je ovaj igra preko qurca i ko biva niste plaho zadovoljni sa njim.Vec vidjena prica.
jesi dosadan harislave, uvjek istu stvar pises :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 okt 2012, 19:18

Pa zato se i javljas ili citiras,sto nista ne kontas.To vrijedi i za tebe odozgo.
Ko je htio da zaigra za BIH,predao je papire i rijesio papirologiju.Mujdza,Pjana itd.
Ko mozda hoce a mozda i nece,taj jos dugo ''nece znati dokle je stigla papirologija''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 okt 2012, 20:21

Nema govora,prihvatamo samo igrace koji slijepo zele samo za BiH :?
Od ljubavi se ne zivi!
Na kraju krajeva,Hajrovici i Seferovic su odrasli u svicarskoj reprezentaciji i sigurno osjecaju i tu drzavu.
...al bitno je da Pape nije nista kriv...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 okt 2012, 21:34

neroazzuro je napisao/la:Nema govora,prihvatamo samo igrace koji slijepo zele samo za BiH :?
Od ljubavi se ne zivi!
Na kraju krajeva,Hajrovici i Seferovic su odrasli u svicarskoj reprezentaciji i sigurno osjecaju i tu drzavu.
...al bitno je da Pape nije nista kriv...
Kontradiktornosti citava kompozicija.
Prihvatamo mi,ali pitanje da li oni prihvataju.
Naturanje nazor nesto i pod nos,na kraju nikad nije donijelo dobrog.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 okt 2012, 22:31

Kolašinac i Halilović dobit će poziv za utakmicu sa Poljskom :shock: Kad to igramo sa Poljskom ?

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 okt 2012, 22:36

Kada to igramo sa Poljskom ? :roll: Prvi put čujem, tj. vidim za to. Lijepo je ovo pročitat' da će kao biti pozvani Halilović i Kolašinac, nadam se da je istina.

P.S. Može biti da je to tekma tamo u februaru, kako je najavio Pape poslije tekme sa Litvanijom. Rekao je da ćemo igrat' protiv nekog, ali nije rekao ime protivnika.
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 22 okt 2012, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 okt 2012, 22:39

Pa reko je Pape da ćemo igrati i u februaru jednu prijateljsku :roll:
E sad jel Poljska u pitanju to ne znam ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 okt 2012, 22:43

Ma kakvi Poljaci u februaru, možda, mada ne vjerujem.
Ako igrali s prvim sastavom, onda su zaista dostojan protivnik za generalku protiv Grčke.
A u ove natpise za Halilovića i Kolašinca ne vjerujem niti 1 %
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 okt 2012, 22:44

bagrcavi je napisao/la:Kolašinac i Halilović dobit će poziv za utakmicu sa Poljskom :shock:
:shock:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 okt 2012, 22:49

H-avaz Sport...........sasvim dovoljno :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 okt 2012, 22:58

Upućen je sport plaho, možda oni znaju nešto što mi ne znamo ? :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 okt 2012, 22:59

Protiv Poljske vec tradicionalno igramo svake godine u decembru u Turskoj, sa igracima iz premijer lige. mozda je to u pitanju?
Avaz i njihovi naslovi, ovi sa Bracom i Torlakom su mi legendarni :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 okt 2012, 23:16

Pa pise da je Vlado Jagodic odlucio ih pozvati za mec protiv Poljske a ne Susic.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 22 okt 2012, 23:17

calcio je napisao/la:Protiv Poljske vec tradicionalno igramo svake godine u decembru u Turskoj, sa igracima iz premijer lige. mozda je to u pitanju?
Avaz i njihovi naslovi, ovi sa Bracom i Torlakom su mi legendarni :lol:
ja, koljem svake godine kurban :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, Goalgetter, L-Train, Sveti, Wolffire i 51 gost.