Ma nije mi se ni dalo da mu odgovorim čim vidim na šta aludira. Još jedan od ''bordoglavih''.duck je napisao/la:Kako ces ga vidjeti kad je rijec o ligaskim tekmama i tekmama u kupu. xDuporedjuje se neuporedivo,sluzi za nabijanje ega navijacima da se mogu prepucatavat,a nevidim maribora medju statistikama,a pricat o juventusu,barceloni i real madridu ,svasta
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sretno nam sutra,nazalost bez mene na jugu al u subotu cemo da grmimo
nadam se da ce igraci malo podic formu ove 2 tekme pred derbi
nadam se da ce igraci malo podic formu ove 2 tekme pred derbi
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
hocu da kezm da je ovo glupo,ako nekog ovo lozi nek lozi i dalje ,ova liga je najlosija u evropi,kad se izadje u evropu budue druga prica ,a do tad nek se pojedini loze dominacijama,rekordima,standardima..voltron30 je napisao/la:Ma nije mi se ni dalo da mu odgovorim čim vidim na šta aludira. Još jedan od ''bordoglavih''.duck je napisao/la:Kako ces ga vidjeti kad je rijec o ligaskim tekmama i tekmama u kupu. xD
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
duck ide u banovice na 7 dana
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Senaid L.F.C je napisao/la:duck ide u banovice na 7 dana
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ako je vjerovati SS.ba Kerla je out do kraja kalendarske godine. Velika steta i veliki udarac za nas, no nadajmo se da ce se Bogi i Vasilic vratiti u formu iz protekle sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nastavak tradicije.Pobjeda bez primljenog gola (zabili su nam 1 gol u kupu,al njega ne brojim.Gledajuci samo ligaske dvoboje ljudi nam nisu zabili gola,niti nam uzeli boda ikad)DevilS je napisao/la:Sta sad ocekujte komsije protiv Olimipica ali hocu realan odgovor nisam dosao da provoicram?, posto znam da su tvrd orah..Hvala.
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 22 okt 2012, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bogami bi vas pravo ostetilo ovo eventualno neigranje Kerle, ne potcjenjujem Bogicevica i Vasilica, ali je Kera klasa iznad njih.
KB-TM87 je napisao/la:
.....In David we trust.....
Nedostatak Kerle bi se osjetio u europskoj tekmi,ali s obzirom da se radi o tekmama PL BiH ne brinem se toliko.Bogi i Vasilj su Staam i Maldini za ostatak ligemirsonii je napisao/la:Bogami bi vas pravo ostetilo ovo eventualno neigranje Kerle, ne potcjenjujem Bogicevica i Vasilica, ali je Kera klasa iznad njih.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
@ TMovac
Iznad vecine su stopera Premijer Lige svakako, ali na derbiju ce se sigurno osjetiti.
Iznad vecine su stopera Premijer Lige svakako, ali na derbiju ce se sigurno osjetiti.
Na derbiju cemo igrati onda kao repka BiH.Gledati da damo vise nego sto primimomirsonii je napisao/la:@ TMovac
Jesi li gledao prošlu?TMovac je napisao/la:Nastavak tradicije.Pobjeda bez primljenog gola (zabili su nam 1 gol u kupu,al njega ne brojim.Gledajuci samo ligaske dvoboje ljudi nam nisu zabili gola,niti nam uzeli boda ikad)DevilS je napisao/la:Sta sad ocekujte komsije protiv Olimipica ali hocu realan odgovor nisam dosao da provoicram?, posto znam da su tvrd orah..Hvala.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
hehe vidi igrali smo u aprilu 0 0 sa njima.halali.nisam toliki statisticar kao Marche,PS nisam bio na toj tekmi,pa nisam ni upamtioMancini je napisao/la:Jesi li gledao prošlu?TMovac je napisao/la:Nastavak tradicije.Pobjeda bez primljenog gola (zabili su nam 1 gol u kupu,al njega ne brojim.Gledajuci samo ligaske dvoboje ljudi nam nisu zabili gola,niti nam uzeli boda ikad)DevilS je napisao/la:Sta sad ocekujte komsije protiv Olimipica ali hocu realan odgovor nisam dosao da provoicram?, posto znam da su tvrd orah..Hvala.
kerla definitivno najjaci stoper lige
nadat se da nije tako ozbiljno
nadat se da nije tako ozbiljno
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
Ako sakupite dovoljno statističkih podataka, možete dokazati bilo šta. Prema tome, nekad smo mi bolji, a oni gori. A nekad su i oni gori, a mi bolji.bagrcavi je napisao/la:Marche je statističar na drugom forumu
Razlog?Senaid L.F.C je napisao/la:duck ide u banovice na 7 dana
Keep it simple! ;)
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
3 remija u zvanicnim utakmicama sa olimpikom a 16 nasih pobjeda...
kanta za nabijanje ovaj olimpik kad igra sa nama...
kanta za nabijanje ovaj olimpik kad igra sa nama...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.