Kupiće Wenger Begovića čim počne zimski prelazni rok, ionako sad imaju panj na golupinoglavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
A je li to se trebao uvlacit cetnicima i rasistima?DANTES je napisao/la:Šta mari za golove? Bitno je da je stigao malo Englezima da se uvuče u donji dio leđa, šupljom pričom o rasizmu, i da briljantno zakuca izjavom da je toga u Engleskoj baš malo, i mnogo manje od drugih zemalja... Intelektualac...
Bravo Begovicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Begson i izjava.
On ni sam ne vjeruje u ono sto izjavi
.
On ni sam ne vjeruje u ono sto izjavi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma begović je trebo reći da su trebali još više da polome pi*ke engleske, kanibalističke crnce kako bi stao u odbranu susjeda koji su se isto tako ponijeli prema njegovim zemljacima na marakani. ajde molim te ne seri, reko je ono što je objektivno tako kraj priče-
naprijed rejal
pa neće izbaciti Srbiju radi BiH ... Boli Platinija i Blatera dupe za Srebrenicu, četnike, ustaše i vehabije ... Ali kada se pravi problem Englezu, Francuzu il u ovom slučaju "crncu" vrlo je moguće da će im dati jedan veliki šamar da ne zaborave ...Sakuragi je napisao/la: ipak ja sam protiv kaznjavanja Srbije (pogotovo A selekcije) jer kad ih nisu kaznili za nacionalisticke poruke, rasizam i podrzavanje zlocinaca na utakmici protiv BiH na marakani nemogu ih ni sad kazniti zbog "obicnog" rasistickog ispada i to izbacivajuci ih iz svih takmicenja kao sto pojedini traze.
ovo je klasican primjer da se vidi kako su zasticene i zastupljene velike reprezentacije od fife uefe mafije..
to znam. bas zbog toga sam protiv al znam da ce vjerovatno biti kaznjeni.thulkazal je napisao/la:pa neće izbaciti Srbiju radi BiH ... Boli Platinija i Blatera dupe za Srebrenicu, četnike, ustaše i vehabije ... Ali kada se pravi problem Englezu, Francuzu il u ovom slučaju "crncu" vrlo je moguće da će im dati jedan veliki šamar da ne zaborave ...Sakuragi je napisao/la: ipak ja sam protiv kaznjavanja Srbije (pogotovo A selekcije) jer kad ih nisu kaznili za nacionalisticke poruke, rasizam i podrzavanje zlocinaca na utakmici protiv BiH na marakani nemogu ih ni sad kazniti zbog "obicnog" rasistickog ispada i to izbacivajuci ih iz svih takmicenja kao sto pojedini traze.
ovo je klasican primjer da se vidi kako su zasticene i zastupljene velike reprezentacije od fife uefe mafije..
- schweinsteiger
- Kontakt:
Begovic bas ispade sad najgori 
ja mislim i da to na terenu,izmedju igraca,uopste nije rasizam da on ono njemu nesto kaze zato sto je tamnoput,vise u zaru borbe "izleti" neka rijec i onda hajka se od toga napravi...
dok s tribina...to je za svaku osudu.
samo da hoce Begovica kupiti neki veci klub,neko gore spomenu Arsenal...ne bi to uopste bilo lose
brzo bi se on nametn'o kao broj 1 u Arsenalu,ionako nemaju nekog golmana kako treba
ja mislim i da to na terenu,izmedju igraca,uopste nije rasizam da on ono njemu nesto kaze zato sto je tamnoput,vise u zaru borbe "izleti" neka rijec i onda hajka se od toga napravi...
samo da hoce Begovica kupiti neki veci klub,neko gore spomenu Arsenal...ne bi to uopste bilo lose
brzo bi se on nametn'o kao broj 1 u Arsenalu,ionako nemaju nekog golmana kako treba
#miasanmia
Svaka riječ, rasistička, nacionalistička, jednog igrača na terenu teža je od svih povika sa tribina. Zašto? Zato što je taj igrač javna ličnost, idol i uzor mladima, njegova riječ ika težinu... Stoka na tribinama ostaje stoka i.toliko vrijedi...schweinsteiger je napisao/la:Begovic bas ispade sad najgori
Što se tiče ostalih komentara, delegat je napisao da rasizma nije bilo... Englezi poveli hajku ko da im je ubijena kraljica lično.... Ono.što oni pišu je sramotno, a svaki čovjek koji im ide niz dlaku nek se malo zapita... Ne krivim ja Begovića ništa, samo je sebi dozvolio da ga uvuku i nešto što ga se ne tiče. Ja sam za kažnjavanje Srbije, ali ni Engleze ne treba preskočiti.... Oni su započeli tuču...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Po meni,nije uopste bitno jel brani u Stokeu ili Arsenalu recimo.Za golmana je bitno da brani redovno.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Marsal
- Kontakt:
Bog te čuo brate, bolji je od sve 3 Arsenalova golmana zajedno.viKK je napisao/la: Kupiće Wenger Begovića čim počne zimski prelazni rok, ionako sad imaju panj na golu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HkCk_Jeh6E
fino, super i vazda glavne rijeci naseg Asmira
al' vazda govori vazdaSakuragi je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HkCk_Jeh6E
Beg naš
Ljudina naša!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Najveci covjek u reprezentaciji................................196 cmHigh je napisao/la:Ljudina naša!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad je rijesena misterija sa telefonom, covjek nije znao nas i reko 2,3 na engleskom a Slavica Punto nije dobro shvatila i rekla da se ne javlja, mozda je mislila da je auto reply.
Bega car, neka ga zdravlje posluzi da nam u Brazilu donese makar cetvrtfinale.
Bega car, neka ga zdravlje posluzi da nam u Brazilu donese makar cetvrtfinale.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Begovic juce standardno dobar,sacuvao svoju mrezu ali njegov Stoke City ipak nije uspio postici gol,tako da je ostalo 0:0
kad bi stoke imao malo efikasniji napad, bili bi dosta nezgodnija ekipa
Zadnje auto koje je Beg kupio, Ferrari California:

http://www.premierleague.com/en-gb/phot ... ecent.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.premierleague.com/en-gb/phot ... ecent.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To je taj.don_burza je napisao/la:
jel ovaj plavi ?