Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Semir Štilić
Da bi igrao u repki, treba mu jos da se dokaze na ovom nivou. Ja sam uvjeren da ce igrati za repku samo dok se dozove.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Treba on što prije da briše iz Karpatya, al yebe ga jedna stvar, a to je tek prvu godinu od četverogodišnjeg ugovora odrađuje.
Vidi se da u onoj ekipi niko ne zna igrati osim njega, u velika je on sebe gov.na uvalio.
Jedino ako nastavi ovako igrati pa ga Karpaty proda kome za masne pare.
Vidi se da u onoj ekipi niko ne zna igrati osim njega, u velika je on sebe gov.na uvalio.
Jedino ako nastavi ovako igrati pa ga Karpaty proda kome za masne pare.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma, imati Stilu unutra, a Ibru otkantati za neka bolja vremena...
Prateci Semira i njegove igre, mislim da je nezasluzeno izostavljen sa spiska nase reprezentacije. Niko me ne moze ubijediti da je losiji igrac od vecine koji sjede na klupi. Stila je polivalentan igrac i svakako da u svakom trenutku moze zamijeniti vise igraca. Safete, nadam se da si vec pogledao Semirovu tekmu od juce, tj. sazetak.
dosta mi je poliventni igraca u repki, i tako skoro polovina ne igra na poziciji gdje treba da igra i ne daje 60% svojih mogucnosti!anel77 je napisao/la:Prateci Semira i njegove igre, mislim da je nezasluzeno izostavljen sa spiska nase reprezentacije. Niko me ne moze ubijediti da je losiji igrac od vecine koji sjede na klupi. Stila je polivalentan igrac i svakako da u svakom trenutku moze zamijeniti vise igraca. Safete, nadam se da si vec pogledao Semirovu tekmu od juce, tj. sazetak.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Polivalentni igraci su u modi, i najbolje treneri znaju koliko im takvi trebaju. Stilic defitinivno moze da konkurise za najsiri spisak BH reprezentacije. To je pokazao dosta puta.
puno hvale se procita na forumimao ovom momku od strane navijaca zeljeznicara,meni je cudno da do sada nije otisao u neki veci klub, ,realno nije vise ni tako mlad ipak mu je 25g,a nevidim ni da se neko otima za njega
otimaju se vec 3 god a frajera nigdje jbg
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo klip iz prve sezone u Lechu ima i 2 gola Werderu, zatim gol CSKA u Moskvi iz Slobodnjaka.
Evo klip iz prve sezone u Lechu ima i 2 gola Werderu, zatim gol CSKA u Moskvi iz Slobodnjaka.
klip ne prodaje igraca,niti govori ista o njemu o najvecem panju se moze isjeci nekoliko dobrih poteza i stavit,ne kazem da stilic ne valja al da niejbas takva klasa kako ga se predstavljabhsport je napisao/la:
Daleko od toga da je panj, procitaj malo bolje sta sam htio reci o Semiru, pregledaj klip pa prosudi.ciza je napisao/la:klip ne prodaje igraca,niti govori ista o njemu o najvecem panju se moze isjeci nekoliko dobrih poteza i stavit,ne kazem da stilic ne valja al da niejbas takva klasa kako ga se predstavljabhsport je napisao/la:
Stilic je dobar igrac i ima zadnji pas kao malo ko, samo sto je lijen i slabo trci, odlaskom u Karpate se debelo zezno.
Donekle mi je zao Stile u Lechu je sasvim obecavao i mogao je imati kud ikamo bolju karijeru.
Ali kad vidis da su iz Lecha i par jos Poljskih klubova svi koji su mogli normalno i hodati a kamoli igati zavrsili u BL ili ligama petice.A Stila bas sa konja na magarca.Pogotovo jos sto je imao ciste papire ovaj potez odlaska u Ukrajinu je nigdje veze.Zaradit ce on jos koju marku,ali nazalost to bi bilo to.
Ali kad vidis da su iz Lecha i par jos Poljskih klubova svi koji su mogli normalno i hodati a kamoli igati zavrsili u BL ili ligama petice.A Stila bas sa konja na magarca.Pogotovo jos sto je imao ciste papire ovaj potez odlaska u Ukrajinu je nigdje veze.Zaradit ce on jos koju marku,ali nazalost to bi bilo to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
E to je to harise, boli covjeka sto ga ne pustise na vrijeme u BL, kasnije je grohno i sam pao sam se ubio.
Steta...
Steta...
Stilic me posjeca na Misketa a vi me ubite sto sam ovo rekao.
Ne kažem da nema određenog kvaliteta, al mora brže bolje bježati iz Karpatya, a to za Misketa, Pjanke ga je naslijedio, Štila može sa 28 doći u repku da njega mijenja kada ovaj ode u penziju. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jest po stilu igre i po tipu igraca, ali po kvalitetu ni blizu. Tu je blize Ibricicu.redarmy0 je napisao/la:Stilic me posjeca na Misketa a vi me ubite sto sam ovo rekao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- storm_raider
- Kontakt:
Steta za ovog decka, zna igrati lopte, veoma dobar je tehnicar, samo da nije otisao u Ukrajinu. Toliko je obecavao poslije one prve sezone u Lechu i mislim da moze konkurisati za spisak reprezentacije, ali mi imamo i previse tehnicara. Trkaci i razbijaci nam ipak vise trebaju. Kakogod, nadam se da ce ga ipak Pape zovnuti protiv Alzira.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- bistrikboy
- Kontakt:
Svaka cast Stili,momak koji je fakat sportista veliki,ne pije,ne pusi,nema menadzere koji ga trpaju u repku.Drago mi je samo nek' igra mlad je on jos moze mnogo ostvariti aBd.Sretno Stila!hodža je napisao/la:Dao gol za produžetke u kojima su Karpati izborili prolaz u kupu.
Nije se njemu bas islo u Ukrajinu ali su ga ovi Ukrajinci pola godine peglali,obecavali pare i sve,roditelje peglali,na kraju su bili i najozbiljniji i neka je otisao tamo,pokazao je da je karakter a ne obicni uhljup ko vecina.Ponuda iz Bl je jedna bila prije godinu i pol iz Kelna ali nisu htjeli da plate ni milion € obestecenja,mozda je to bila prilika karijere biti u tandemu sa podolskim,ali o tom po tom.Nije mu se dalo.Vjerujem da u njemu ima jos kuveta za veci klub od Karpaty-a iako su bas korektni ljudi.Nek' mu je sa srecom trudi se bas,ugađa mu se.Najbolji je!
Ne treba ni Papeta peglat u vezi Stile.Trpaju mu svakakve igrace,Pape nije **** da ljude posalje u neku stvar pa pokusava diplomatski to sve rijesiti,ali tesko je to sa ovim lihvarima.Bice prilike i za Stilu jos siguran sam!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.