AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi#6 » 22 okt 2012, 02:39

evo da vas malo oraspoložim meni su sve suze na oči išle :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 okt 2012, 11:10

Na velikom broju Fb stranica koje su vezane za naš klub , sam pročitao da jedan dio navijača misli da Allegri nije kriv za ovo što se dešava . Meni su takvi komentari i više nego smješni , on bira sastav i u većini slučajeva izabere pogrešan , prije svega mislim da forisranje Bonere , Yepesa , Antoninia ... Msm da je to trojac koji ne bi moga igrati ni u Chievu u prvih 11 a u Milanu su nezamjenjivi . Pri tome kad dodam da su Zapata , Mexes , De Sciglio potpuno zdravi !? Zatim Amelia na golu, pa taj ne može ništa odbraniti što ide prema njemu i svi to vide osim Allegria . Zatim glupiranje sa pozicijama igrača , recimo Montolivo ? Kako je moguće da taj igrač u reprezentaciji igra extra a u MIlanu se ne vidi ? Odgovor je jasan , Allegri ga forsira na pogrešnoj poziciji .. itd itd .. I nakon ovog gore navedenog ima onih koji misle da je Allegri dobar trener :x
P.S također se ne trebamo nadati velikim promjenama u Januaru , a ni na ljeto jer s' obzirom da nećemo završiti u TOP 5 i nećemo igrati Evropu dogodine , teško da će u MIlan htjeti doći neki kvalitetan igrač .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 22 okt 2012, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 okt 2012, 11:15

hahahhaha bem ti led nije ovaj normalan, nijaza za predsjednika hehehehhe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 22 okt 2012, 11:19

francobaresi je napisao/la:Na velikom broju Fb stranica koje su vezane za naš klub , sam pročitao da jedan dio navijača misli da Allegri nije kriv za ovo što se dešava . Meni su takvi komentari i više nego smješni , on bira sastav i u većini slučajeva izabere pogrešan , prije svega mislim da forisranje Bonere , Yepesa , Antoninia ... Msm da je to trojac koji ne bi moga igrati ni u Chievu u prvih 11 a u Milanu su nezamjenjivi . Pri tome kad dodam da su Zapata , Mexes , De Sciglio potpuno zdravi !? Zatim Amelia na golu, pa taj ne može ništa odbraniti što ide prema njemu i svi to vide osim Allegria . Zatim glupiranje sa pozicijama igrača , recimo Montolivo ? Kako je moguće da taj igrač u reprezentaciji igra extra a u MIlanu se ne vidi ? Odgovor je jasan , Allegri ga forsira na pogrešnoj poziciji .. itd itd .. I nakon ovog gore navedenog ima onih koji misle da je Allegri dobar trener :x
P.S također se ne trebamo nadati velikim promjenama u Januaru , a ni na ljeto jer s' obzirom da nećemo završiti u TOP 5 i nećemo igrati Evropu dogodine , teško da će u MIlan htjeti doći neki kvalitetan igrač .
nemamo POJACANJA ! berlus.ima milijarde a igraci ko charina moja

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ljuti me da odem u milanu i da mu noge polomim
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 okt 2012, 11:28

sef_mafije je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Na velikom broju Fb stranica koje su vezane za naš klub , sam pročitao da jedan dio navijača misli da Allegri nije kriv za ovo što se dešava . Meni su takvi komentari i više nego smješni , on bira sastav i u većini slučajeva izabere pogrešan , prije svega mislim da forisranje Bonere , Yepesa , Antoninia ... Msm da je to trojac koji ne bi moga igrati ni u Chievu u prvih 11 a u Milanu su nezamjenjivi . Pri tome kad dodam da su Zapata , Mexes , De Sciglio potpuno zdravi !? Zatim Amelia na golu, pa taj ne može ništa odbraniti što ide prema njemu i svi to vide osim Allegria . Zatim glupiranje sa pozicijama igrača , recimo Montolivo ? Kako je moguće da taj igrač u reprezentaciji igra extra a u MIlanu se ne vidi ? Odgovor je jasan , Allegri ga forsira na pogrešnoj poziciji .. itd itd .. I nakon ovog gore navedenog ima onih koji misle da je Allegri dobar trener :x
nemamo POJACANJA ! berlus.ima milijarde a igraci ko charina moja

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ljuti me da odem u milanu i da mu noge polomim
Nema pojačanja a niti će ih biti , sa ovakvim rezultatima i sastavom koji bira Allegri , te sada već jako teškoj situaciji .. Daj Bože da završimo u gornjoj polovini tabele :oops:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 okt 2012, 11:32

milan je milan, voli se i u dobru i u zlu!!!!!

vraticemo se mi tamo gdje nam je mjesto ubrzo!!

FORZA MILAN!!

slika
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 22 okt 2012, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 okt 2012, 11:43

hocemo akobogda vratit cemo se mi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 okt 2012, 13:25

ma ja prvi branim uvijek trenera. jbg nije trener na terenu ali nosi ogroman dio krivice. koliko je on kriv toliko su uprava i igrači. zapata realno nije se nešto pokazao ali mislim da u ovakvom milanu treba dobiti više šanse. mexes javna je tajna ne želi više da ovdje igra i pretspostavljam u francusku ili u romu će možda već u januaru ili na ljeto. abbiati je povrijeđen mada sam se nadao da će ispred amelie šansu ponekad dobiti i gabriel. jbg lako je zamijeniti trenera ali problemi ostaju.

vratit će se milan! sad je crni perio jbg i to mora nekad doći. berlusconiju će puknut film i radi uvrijeđenog ponosa iskesat će 50-100m a milan bi uz 2-3 top igrača itekako promijenio krvnu sliku i postao opet bitan faktor ne samo u italiji već i u europi. šta je tu je jbg. sad malaga novi težak ispit.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 22 okt 2012, 14:12

Ja se potpuno slazem sa cinjenicom da i Allegri pogresno radi. Iskreno,kad gledam Milan,ne vidim da iko osim Yepesa,Urbiya i El Shaarawy-a ima zelju za trkom,za borbom. Pa valjda je na treneru da ih malo nabrije covjece,oni mrtvi po terenu hodaju. Sjecam se Intera sa Mourinhom,pa oni su ginuli jarane,mada su bili prosjecna ekipa. Problem je kod nas u moralu,igraci nemaju volje,barem po meni,a to je do trenera. :roll:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 okt 2012, 14:13

AC Milan News ‏@Milanello Reports emerging from France that Milan will sell Mbaye Niang in January. (Not very likely though). @OfficialNiang
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 okt 2012, 19:26

evo za našeg vijetnamca :lol:

[youtube][/youtube]

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 okt 2012, 23:08

Pa nijedan od ovih dole ne bi imao mjesta u ovom gore Milanu :roll:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 okt 2012, 09:31

Žene, žene :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 23 okt 2012, 11:04

baresi#6 je napisao/la:evo za našeg vijetnamca :lol:

[youtube][/youtube]
Hahaha.....Hvala mnogo. Culi ste kolika je cijena. Ovo je cuveni Bến Thành Market u Saigonu (Ho Chi Minh City). Na svakom cosku su ovakve cure samo sto ne pjevaju. Stalno idem tamo. Ne zbog cura, nego u kupovinu. Nema sta nema. Kopija Milanovog dresa kojeg tesko mozes razlikovati od originala kosta 10 US$. Cesto se mogu naci i original dresovi sa malom greskom za istu cijenu. U ovom dijelu svijeta (Vijetnam, Tajland, Kambodza, Laos, Malezija, Indonezija,...) se i proizvodi original oprema (dresovi, kopacke, torbe,...) poznatih klubova i ne samo poznatih.

Hvala, jos jednom.
Per aspera ad astra!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 okt 2012, 14:54

nemoj šta zamjeriti malo sam se našalio. malo mi čudno ali više neobično da ima naših bosanaca i hercegovaca u vijetnamu. pozz.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 okt 2012, 14:58

ajd sto nema abiatia, ali sta je sad ovom klocu abateu i de jongu pa ih nema u sastavu za malagu ccccc, nema nam ko ni igrati hhehe.. citam postoji mogucnost razmjene sa PSG-om, abate bi pravac Pariza a Pastore bi u Milan valjda bude od toga sta dali bi im i mesbaha dzaba hehe... kao Abate molio Ibru da mu sredi odlazak u P$G

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 okt 2012, 15:00

abate u psg-u :lol:

red je spomenuti tačno je godina dana od pogibije marca simoncellia poznatijeg kao supersic-a, inače velikog navijača milana koji je tragično poginuo u utrci.

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 23 okt 2012, 17:31

RIP Super Sic! :(
Genius, outrageous, the best ever! RF!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 okt 2012, 20:11

RIP SIC

Adis Avdić El zein igrač Crvene zvezde za sad a več u zimu ide u Milan

Ima li neko informaciju vise ,roditelji porijeklom iz Srebrenice ,.Haman je igrac Liverpoola a na posudbi je u Crvenoj Zvezdi

Adriano Galliani: jako sam zadovoljan sto sam uspio da se dogovorim sa liverpoolom za Adis Avdić El-Zein uplatio sam na liverpoolov racun 700.000 evra za taj transfer i adis ce da igra za drugi tim milana ako bude dobar dobice priliku i u prvom timu ali tek ce doci u zimu imace ugovor sa nama na 5 godina .

ali adis je sad na posudbi u zvezdi B a igrac je liverpoola B za sad je u zvezdi bar do zime ali poslje zime ide u Ac Milan Primavera..

ovo je prevedeno sa fudbal italy magazin ..
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 okt 2012, 21:40

Skandal – Berluskoni orgijao sa Pusi rajot u zatvoru, na kraju izjavio da su krive.

:lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.