[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
nemamo POJACANJA ! berlus.ima milijarde a igraci ko charina mojafrancobaresi je napisao/la:Na velikom broju Fb stranica koje su vezane za naš klub , sam pročitao da jedan dio navijača misli da Allegri nije kriv za ovo što se dešava . Meni su takvi komentari i više nego smješni , on bira sastav i u većini slučajeva izabere pogrešan , prije svega mislim da forisranje Bonere , Yepesa , Antoninia ... Msm da je to trojac koji ne bi moga igrati ni u Chievu u prvih 11 a u Milanu su nezamjenjivi . Pri tome kad dodam da su Zapata , Mexes , De Sciglio potpuno zdravi !? Zatim Amelia na golu, pa taj ne može ništa odbraniti što ide prema njemu i svi to vide osim Allegria . Zatim glupiranje sa pozicijama igrača , recimo Montolivo ? Kako je moguće da taj igrač u reprezentaciji igra extra a u MIlanu se ne vidi ? Odgovor je jasan , Allegri ga forsira na pogrešnoj poziciji .. itd itd .. I nakon ovog gore navedenog ima onih koji misle da je Allegri dobar trener
P.S također se ne trebamo nadati velikim promjenama u Januaru , a ni na ljeto jer s' obzirom da nećemo završiti u TOP 5 i nećemo igrati Evropu dogodine , teško da će u MIlan htjeti doći neki kvalitetan igrač .
Nema pojačanja a niti će ih biti , sa ovakvim rezultatima i sastavom koji bira Allegri , te sada već jako teškoj situaciji .. Daj Bože da završimo u gornjoj polovini tabelesef_mafije je napisao/la:nemamo POJACANJA ! berlus.ima milijarde a igraci ko charina mojafrancobaresi je napisao/la:Na velikom broju Fb stranica koje su vezane za naš klub , sam pročitao da jedan dio navijača misli da Allegri nije kriv za ovo što se dešava . Meni su takvi komentari i više nego smješni , on bira sastav i u većini slučajeva izabere pogrešan , prije svega mislim da forisranje Bonere , Yepesa , Antoninia ... Msm da je to trojac koji ne bi moga igrati ni u Chievu u prvih 11 a u Milanu su nezamjenjivi . Pri tome kad dodam da su Zapata , Mexes , De Sciglio potpuno zdravi !? Zatim Amelia na golu, pa taj ne može ništa odbraniti što ide prema njemu i svi to vide osim Allegria . Zatim glupiranje sa pozicijama igrača , recimo Montolivo ? Kako je moguće da taj igrač u reprezentaciji igra extra a u MIlanu se ne vidi ? Odgovor je jasan , Allegri ga forsira na pogrešnoj poziciji .. itd itd .. I nakon ovog gore navedenog ima onih koji misle da je Allegri dobar trener
P.S također se ne trebamo nadati velikim promjenama u Januaru , a ni na ljeto jer s' obzirom da nećemo završiti u TOP 5 i nećemo igrati Evropu dogodine , teško da će u MIlan htjeti doći neki kvalitetan igrač .
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ljuti me da odem u milanu i da mu noge polomim
ma ja prvi branim uvijek trenera. jbg nije trener na terenu ali nosi ogroman dio krivice. koliko je on kriv toliko su uprava i igrači. zapata realno nije se nešto pokazao ali mislim da u ovakvom milanu treba dobiti više šanse. mexes javna je tajna ne želi više da ovdje igra i pretspostavljam u francusku ili u romu će možda već u januaru ili na ljeto. abbiati je povrijeđen mada sam se nadao da će ispred amelie šansu ponekad dobiti i gabriel. jbg lako je zamijeniti trenera ali problemi ostaju.francobaresi je napisao/la:Na velikom broju Fb stranica koje su vezane za naš klub , sam pročitao da jedan dio navijača misli da Allegri nije kriv za ovo što se dešava . Meni su takvi komentari i više nego smješni , on bira sastav i u većini slučajeva izabere pogrešan , prije svega mislim da forisranje Bonere , Yepesa , Antoninia ... Msm da je to trojac koji ne bi moga igrati ni u Chievu u prvih 11 a u Milanu su nezamjenjivi . Pri tome kad dodam da su Zapata , Mexes , De Sciglio potpuno zdravi !? Zatim Amelia na golu, pa taj ne može ništa odbraniti što ide prema njemu i svi to vide osim Allegria . Zatim glupiranje sa pozicijama igrača , recimo Montolivo ? Kako je moguće da taj igrač u reprezentaciji igra extra a u MIlanu se ne vidi ? Odgovor je jasan , Allegri ga forsira na pogrešnoj poziciji .. itd itd .. I nakon ovog gore navedenog ima onih koji misle da je Allegri dobar trener
Hahaha.....Hvala mnogo. Culi ste kolika je cijena. Ovo je cuveni Bến Thành Market u Saigonu (Ho Chi Minh City). Na svakom cosku su ovakve cure samo sto ne pjevaju. Stalno idem tamo. Ne zbog cura, nego u kupovinu. Nema sta nema. Kopija Milanovog dresa kojeg tesko mozes razlikovati od originala kosta 10 US$. Cesto se mogu naci i original dresovi sa malom greskom za istu cijenu. U ovom dijelu svijeta (Vijetnam, Tajland, Kambodza, Laos, Malezija, Indonezija,...) se i proizvodi original oprema (dresovi, kopacke, torbe,...) poznatih klubova i ne samo poznatih.baresi#6 je napisao/la:evo za našeg vijetnamca![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.