Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 okt 2012, 23:18

Sad ako se ne odazovu nece nikad :D A predpostavljam da ovo U-21 igra sa Poljskom.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 okt 2012, 23:19

Njihovi klubovi ih ne moraju pustit na tu utakmicu u decembru, tako da bi to bio los potez.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 okt 2012, 23:27

Sakuragi je napisao/la:
calcio je napisao/la:Protiv Poljske vec tradicionalno igramo svake godine u decembru u Turskoj, sa igracima iz premijer lige. mozda je to u pitanju?
Avaz i njihovi naslovi, ovi sa Bracom i Torlakom su mi legendarni :lol:
ja, koljem svake godine kurban :mrgreen:
i ljubomoran si na Bracine uspjehe garant :D

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 okt 2012, 00:01

calcio je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:
calcio je napisao/la:Protiv Poljske vec tradicionalno igramo svake godine u decembru u Turskoj, sa igracima iz premijer lige. mozda je to u pitanju?
Avaz i njihovi naslovi, ovi sa Bracom i Torlakom su mi legendarni :lol:
ja, koljem svake godine kurban :mrgreen:
i ljubomoran si na Bracine uspjehe garant :D
ma nemogu da zaspim od ljubomore :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 okt 2012, 11:13

Torlak kolje kurban :o :o :lol: :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2012, 11:38

Zna li neko ima li Kolasinac nase papire?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 okt 2012, 12:30

Opet budalaštine. Ako ovako misle da im se igrači odazovu, tj. s forom patiJotizma u fazonu ''hoćeš-nećeš'', odazvat' će im se malo sutra, pogotovu mali Halilović. Nadam se da je ovo patka, jer će ovakav način upućivanja poziva izazvati samo kontraefekat.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 23 okt 2012, 12:34

voltron30 je napisao/la:Opet budalaštine. Ako ovako misle da im se igrači odazovu, tj. s forom patiJotizma u fazonu ''hoćeš-nećeš'', odazvat' će im se malo sutra, pogotovu mali Halilović. Nadam se da je ovo patka, jer će ovakav način upućivanja poziva izazvati samo kontraefekat.
Ne kontam na koji to drugi "fazon" treba zvati igrace. Jeli mozda "moras da dodjes"? Jedino ispravno je poslati poziv, a hoce li se igrac odazvati to je do njega.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 okt 2012, 12:41

maxuz baxuz je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Opet budalaštine. Ako ovako misle da im se igrači odazovu, tj. s forom patiJotizma u fazonu ''hoćeš-nećeš'', odazvat' će im se malo sutra, pogotovu mali Halilović. Nadam se da je ovo patka, jer će ovakav način upućivanja poziva izazvati samo kontraefekat.
Ne kontam na koji to drugi "fazon" treba zvati igrace. Jeli mozda "moras da dodjes"? Jedino ispravno je poslati poziv, a hoce li se igrac odazvati to je do njega.
Stvar je u tome da i vrapci na grani znaju u kakvoj je situaciji Halilović. Čemu upućivanje poziva njemu kada znamo da se trenutno ne može odazvati. Znači samo se bezveze stvara antagonizam jer je i Sead njegov otac 1000 puta ponovio da je još rano da se odluči za koju će reprezentaciju igrati. Treba nekada u životu biti i taktičan, a ne samo ho-ruk na prvu. Ovakvim potezima samo ćemo otjerati svakog potencijalnog reprezentativca. Ista stvar i za Kolašinca.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 okt 2012, 12:42

A koga to Kolašinac čeka, Njemačku možda ? :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 okt 2012, 12:43

necemo ga otjerat,nego cemo sacekati sa pozivom za kasnije.omg.
Nad tobom sunce najljepše sja

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2012, 12:46

Cudan intervju sa Jagodicem: http://www.radio" onclick="window.open(this.href);return false; sarajevo.ba/novost/92756/vlado-jagodic-spremio-sam-poziv-za-alena-halilovica

Cuj ne zna hoce li se odazvat i necemo nikoga molit. Ko smo to mi da ne molimo nikoga? Hrvatska moli svakog igraca, a mi eto Brazil pa nas boli qurac. I po kojoj logici Sead Hajrovic moze bit na pragu A-repke Svicarske? Nije nikad igrao ni za U21.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 okt 2012, 12:51

Vlado k'o da vodi špansku reprezentaciju, a ne našu. Poštujem njegov lik i djelo, ali ako su ovo stvarno njegove riječi mislim da je debelo ukenjao.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 okt 2012, 12:54

voltron30 je napisao/la:Vlado k'o da vodi špansku reprezentaciju, a ne našu. Poštujem njegov lik i djelo, ali ako su ovo stvarno njegove riječi mislim da je debelo ukenjao.
Pa sta ti hoces? Da ga ne pozovemo? Da cekamo da ga Hrvatska pozove pa da igramo na to da ce proradit bosanac u njemu i da ce odbit taj poziv? Koji vam je vise.Dosta smo gubili talenata samo zbog ne pozivanja.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 okt 2012, 13:00

pinoglavi je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Vlado k'o da vodi špansku reprezentaciju, a ne našu. Poštujem njegov lik i djelo, ali ako su ovo stvarno njegove riječi mislim da je debelo ukenjao.
Pa sta ti hoces? Da ga ne pozovemo? Da cekamo da ga Hrvatska pozove pa da igramo na to da ce proradit bosanac u njemu i da ce odbit taj poziv? Koji vam je vise.Dosta smo gubili talenata samo zbog ne pozivanja.
Dijete drago, ti očito pojma nemaš na šta ja aludiram. Je l' ti vidiš da njemu Mamić kontroliše karijeru, i kada mu Mamić kaže ''ne može'' on se ne smije odazvati ni u hrvatsku reprezentaciju. Šta onda misliš kako bi se odazvao u našu??? U ovakvim situacijima se stvari ne rade ovako javno, niti se upućuju neki pozivi koji nemaju smisla, nego se radi iza očiju javnosti, pa kada dođe pravi momenat uputi se poziv.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 okt 2012, 13:04

voltron30 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Dijete drago, ti očito pojma nemaš na šta ja aludiram. Je l' ti vidiš da njemu Mamić kontroliše karijeru, i kada mu Mamić kaže ''ne može'' on se ne smije odazvati ni u hrvatsku reprezentaciju. Šta onda misiš kako bi se odazvao u našu??? U ovakvim situacijima je se stvari ne rade ovako javno, niti se upućuju neki pozivi koji nemaju smisla, nego se radi iza očiju javnosti, pa kada dođe pravi momenat uputi se poziv.
Vidim ti si velemajstor,strucnjak nad strucnjacima,Murinjo si za Jagodica.Nek ga je pozvao,i nek mu Mamic kaze ne smijes se odazvati,nema veze.Nek vidi da smo zainteresovani za njega.Nije bitan odgovor,nego poziv.Zbog poziva ce znat da uvijek ima mjesto kod nas i da ga nismo predali Hrvatskoj.Do sada je bio samo mladi Hrvatski reprezentativac koji ima bosanske korjene,sada ce biti mladi igrac koji ima poziv iz dvije reprezentacije.Ogromna je razlika.Razmisli malo izvan 'kutije'.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2012, 13:04

pinoglavi je napisao/la:
Prvo se prica sa likom, ubjedis ga da igra za nas, i onda ga pozoves. Poziv bi samo trebao bit formalnost, a ne da posaljes poziv i onda Boga molis da se pojavi.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 okt 2012, 13:07

Cartman je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Prvo se prica sa likom, ubjedis ga da igra za nas, i onda ga pozoves. Poziv bi samo trebao bit formalnost, a ne da posaljes poziv i onda Boga molis da se pojavi.

Gornji komentar.
I odkud znas da nisu pricali sa njim? U linku sto gore neko postavi,pise da je savez obavljo razgovore sa njim.Ali vi prije vjerujete nekom ko je njegovog rodjaka na facebooku pito jel se Alen osjeca Bosancem ili Hrvatom,nego savezu.

I ne kazem da se jesu obavljali razgovori vezano za ovaj sad poziv(vjerujem da su ga prije 100% kontaktirali),ali ne mozete ni vi biti sigurni da nisu ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2012, 13:10

Pa mogu bit siguran da nisu, kad Jagodic sam kaze da ne zna hoce li se odazvat. Ne treba zvat igrace sto nismo 100% sigurni da ce se odazvat. A to treba osigurat prije tog poziva.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 okt 2012, 13:11

Cartman je napisao/la:Pa mogu bit siguran da nisu, kad Jagodic sam kaze da ne zna hoce li se odazvat. Ne treba zvat igrace sto nismo 100% sigurni da ce se odazvat. A to treba osigurat prije tog poziva.
Ne mozes biti siguran da nisu.Mozes predpostaviti da nisu.I ja smatram da se nece odazvati,ali poziv je odlicna stvar.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 12 gostiju.