Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Johny
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Johny » 22 okt 2012, 23:09

frankqqqqq je napisao/la:Ne računaš Ibru jel tako? Zlatan je najkompletniji, Falcao odmah iza njega.

Ibra je vjerovatno jedino tehnicki za nijansu bolji od Radovana , svaki ostali segment igre je na strani Kolumbijca.
Radi za ekipu , vjerovatno 3 puta vise ptretci na utakmici od Ibre , efikasniji , brzi , explozivniji , snalazljiviji.Njegov njuh za go je jedino jos Pipo imao , uvjek na pravom mjestu.Igra glavom i odraz su vjerovatno daleko najbolji na Sviejtu , sut sa obe noge perverzan.Zavrsnica brutalna.

Ibra je napuhan od strane medija , iako je strasan fudbaler.Falcao da igra , a igrat ce u nekom Medijski (vise) exponiranom klubu vjerovatno bi se o njemu pisalo na naslovnicama svih Svjetskih medija.(Atletico je golem klub ali se o njemu ne pise kao o mnogim duplo slabijim timovma od Atletica)Njegovi golovi skaricama , volejima , valjanjem , paranjem i silovanjem odbrambenih igraca.

Falcao > Ibrahimovic

Ibra mi je drazi kao fudbaler ali Falcao je jednostavno impresivan.
Sigurno u top5 igraca Svijeta !

Svaki strucnjak ce reci da je to najbolji napadac na Svijetu.Silova je u zadnje 4 sezone nevjerovatne ekipe , takvim majstorijama kakve se rijetko vidjaju.Sinoc zabija u 90 minutu prelijep pogodak iz slobodnjaka za pobjedu Atletica.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2012, 23:23

Dobro, to tvoje je tačno, ne osporavam. Ali kad će opet izaći onakav napadač, sa onakvom visinom da posjeduje onakvu viziju, brzinu, tehniku i snagu odjednom?
Zlatan nije medijski prenapuhan, on je jednostavno zvijer, zvijer koju bi svaki trener volio imat u timu. Jest, malo je arogantan i prgav, al brate mili čovjek je najbolji, pazi po meni, najbolji napadač na svijetu.

Džaba, on ne trči mnogo ali on jednim svojim potezom preokrene utakmicu u korist svoga tima, to je njegova magija. I sam vidiš kakav je Milan sad, on je bio playmaker, goalgetter, bukvalno pola ekipe. To je isto bio u Interu, sada to radi u PSGu. Falcao je igračina, bez sumnje, al po meni je Zlatan bolji.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 22 okt 2012, 23:28

Johny je napisao/la:Njegov njuh za go je jedino jos Pipo imao , uvjek na pravom mjestu..
Neko to radi iz ljubavi, a neko iz ofsajda - Pippo Inzaghi :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 okt 2012, 23:41

Da je nama jedan Arshavin, al isti onaj sto je dao 4 gola liverpoolu u jednoj utakmici
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 okt 2012, 23:42

frankqqqqq je napisao/la:Dobro, to tvoje je tačno, ne osporavam. Ali kad će opet izaći onakav napadač, sa onakvom visinom da posjeduje onakvu viziju, brzinu, tehniku i snagu odjednom?
Zlatan nije medijski prenapuhan, on je jednostavno zvijer, zvijer koju bi svaki trener volio imat u timu. Jest, malo je arogantan i prgav, al brate mili čovjek je najbolji, pazi po meni, najbolji napadač na svijetu.

Džaba, on ne trči mnogo ali on jednim svojim potezom preokrene utakmicu u korist svoga tima, to je njegova magija. I sam vidiš kakav je Milan sad, on je bio playmaker, goalgetter, bukvalno pola ekipe. To je isto bio u Interu, sada to radi u PSGu. Falcao je igračina, bez sumnje, al po meni je Zlatan bolji.
Van Basten...

Ne bas svaki trener.Guardiola se pokajao , Mourinho ga podvalio Guardioli.Vjerovatno su Wenger, Ferguson i ostali velikani slicnog misljenja.On nije doveden da igra sam i tu je kraj.Milan je u rasulu , on nije bio jedini dobar igrac tamo.Njihov prvenstveni problem je odbrana , go se uvjek zabiti moze al priamti 3 gola svako kolo je vec nedostatak Silve a ne Ibre.Italija je mnogo slabija od EPLa i Primere.

U Bareloni se nije najbolje snasao jer je egoista iako je to pokusao prikriti.

PSG i Francuska nisu mjerodavni.Opet ponavljam.Garatujem da bi 90% menadzera, trenera i ostalih kabadahija prije pozeljelo Radovana nego li Ibru.Jedan igrac ne cini tim osim ako nisi Messi :mrgreen:

Sorry na skretanju s teme.Posvetimo se Arsenalu. :)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 okt 2012, 23:48

Falcao Radamele za tebe je Giroud Pele.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2012, 00:21

Falcao je trenutno najpopularniji i najpozeljniji napadac na svijetu ali ne mislim da je to zato sto je bolji od Ibre, nego zato sto je 4-5 godina mladji. Ibri je 31 godina.

Ibra je prije 3-4 godine bio skuplji nego Falcao sada. Znamo da su igraci iz godine u godinu sve skuplji i skuplji pa ni to ne ide u prilog Falcau. Cak je i prije 3-4 godine bio stariji nego Falcao sada (mozda godinu ali jeste :)).

Mozda smo mi malo subjektivni i sigurno da smo vise puta gledali Ibru. Ja sam ga cak i uzivo gledao :D i vec godinama ga smatram najboljim i najkompletnijim napadacem na svijetu.

Treba Falcao prvo da igra u nekom velikom klubu da bi se mogao porediti sa Ibrom. Porto je dobar, dobar je i Atletico ali ni jedan ni drugi klub ne spadaju u velike klubove danasnjice.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 23 okt 2012, 10:09

Ma pustite Radamela, ima tu i Cavani koji je u istom rangu "najboljih" kao i ovaj, masinerija od igraca.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 okt 2012, 11:53

Radamela sad mozete poredit samo sa Messijem i Ronaldom..Ostali su level ispod..
Ko garantuje da bi i ovaj dvojac gore ovako igrao u Portu i Atletiku ?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 okt 2012, 12:51

Ne kenjajte molim vas. Svako ima svoje poglede na fudbalere. Izmedju debelog i Falkaa je bilo more istih takvih fudbalera, samo je poenta gdje ko igra.
arnelinho mislim na mesija i ronalda. ono majko više ne rađa :D. Dat više golova nego što imaš utakmica u nogama je van svake pameti. i to ne govorimo o par utakmica nego o stotinama.
Vođa zna.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 okt 2012, 12:59

Zdravo raja, velike pare želim uložit' na Arsenal, pa me zanima kakva je situacija kod vas ? Ima li izostanaka, kakav sastav se očekuje ? Ako može info, hvala.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 23 okt 2012, 14:29

kad se Diaby vraća?
Agieren statt reagieren

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 okt 2012, 14:47

nedim1993 je napisao/la:Ne kenjajte molim vas. Svako ima svoje poglede na fudbalere. Izmedju debelog i Falkaa je bilo more istih takvih fudbalera, samo je poenta gdje ko igra.
arnelinho mislim na mesija i ronalda. ono majko više ne rađa :D. Dat više golova nego što imaš utakmica u nogama je van svake pameti. i to ne govorimo o par utakmica nego o stotinama.
A Radamel kaze :
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Najbolji za kraj:
[youtube][/youtube]

Ne treba tu imat poseban pogleda da se vidi da su Ronaldo i Messi dobili konkurenta,koji ce bit jos konkurentniji ako Atletico izbori LP ili ako predje u drugi klub..
Arsenal tesko da bi mogao uci u utrku za njega,ali kada bi ga uspjeli dovesti bilo bi to mozda najvece pojacanje jos od Anrija..

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 23 okt 2012, 14:57

Gargamel Falcao :mrgreen:

Zna li neko šta o sastavu za večeras, možemo li GA očekivat barem 15-ak minuta?
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 okt 2012, 15:14

TheVerminator je napisao/la:Gargamel Falcao :mrgreen:

Veceras nec moci :D Sutra mozda :P

@L_blancos Bendtner je davao ljepse golove od ta tri :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 23 okt 2012, 15:59

TheVerminator je napisao/la:Gargamel Falcao :mrgreen:

Trasu brate trasu :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 23 okt 2012, 16:14

Hoće to kad se puno uči, yebo te ne znam kad igramo :lol:
Victoria Concordia Crescit

— Tony Adams.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 okt 2012, 16:20

Ma dobro nema sumnje da je Falcao jedan od 3 najbolja napadača na svijetu, čovjek nemilice trpa već godinama i majstor je i tek ulazi u najbolje godine svoje karijere, ali njegova cijena je izvan cjenovnog ranga Arsenala. Koštao bi barem nekih 40 miliona eura (toliko ga je Atletico platio) a Arsenal za 40 miliona eura mora dovesti 4 fudbalera i da ostane upravi...

Žalosno kakvi nas parmaci vode, nemaju sluha ni za šta, hvala bogu pa imamo Wengera koji nas spašava i vadi već godinama pa nismo još dostigli status Tottenhama, Liverpoola i sličnih klubova u drugim ligama.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 okt 2012, 16:54

JTS je napisao/la:Zdravo raja, velike pare želim uložit' na Arsenal, pa me zanima kakva je situacija kod vas ? Ima li izostanaka, kakav sastav se očekuje ? Ako može info, hvala.
LOLLL zelis pare uloziti u Arsenal!?!?!?!?!?!?!?!?! Od koga kupujes dionice, Kronke ili Usmanov?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hehehehehe i kada preuzmes klub dovedi Falcaoa... :lol: :lol: :lol: 8-)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 23 okt 2012, 17:00

Gunner4 je napisao/la:
JTS je napisao/la:Zdravo raja, velike pare želim uložit' na Arsenal, pa me zanima kakva je situacija kod vas ? Ima li izostanaka, kakav sastav se očekuje ? Ako može info, hvala.
LOLLL zelis pare uloziti u Arsenal!?!?!?!?!?!?!?!?! Od koga kupujes dionice, Kronke ili Usmanov?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hehehehehe i kada preuzmes klub dovedi Falcaoa... :lol: :lol: :lol: 8-)
Mislim da bi opet trebao procitat post koji si citirao ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []