KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
Nneću da komentarišem gluposti... Samo sport... Vesterman je sjajno pojačanje, Lučić kapiten sazrio, Bogdan konačno imamo igrača na visokom nivou u oba pravca... Musli sve bolji, Bertans klasni šuter... Naravno biće i razočarenja mora jer su mladi.... Ali talenat izbija iz svakog poteza.... Samo budite mi vrijedni...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja se moram osvrnuti i na ponašanje Varvara and policije,redara. Nek mi oprosti nermin i svi ostali modovi na košarci.
Nije ovo prvi put,nije ni poslednji sasvim sigurno. Budućnost nikada nije imala nepriliku u Beogradu,ni kada su se u okviru lige Jugoslavije,kasnije SCG igrale one istorijske utakmice,majstorice. Jednostavno verovatno sindrom niže vrednosti kod Varvara se ispoljava večitim huliganizmom prema Grobarima (mahom ljudima iz Berana,Nikšića,H.Novog,Budve,Bara...)Ne vidim čemu to,jeli poduhvat baciti baklju na navijača protivnika u domaćoj hali,pri tom navijača tog istog čuva gomila redara spremna u svakom momentu upotrebiti palicu....Nek se zapitaju čelnici ko to namerno sve ove godine orkestrira sranja u Morači,na Duletovom mestu ne bih ni izašao igrati utakmicu.
Što se same tekme tiče,bolji tim apsolutno zasluženo slavio,Dule je dobro rasporedio minutažu,odmorio pojedince i sasvim sigurno sve može radovati odlična partija pre svega kapitena Lučića,sigurnost Bertansa,kontrola Muslija. Sve u svemu lepa uvertira pred litvance,apsolutno je svima jasno da Partizan ima ogromnu energiju i potencijal,kada se kockice slože,vrati Tomas i Gordon shvati da je došao na evropski kontinent Partizan će biti barem još 30% jači.
Nije ovo prvi put,nije ni poslednji sasvim sigurno. Budućnost nikada nije imala nepriliku u Beogradu,ni kada su se u okviru lige Jugoslavije,kasnije SCG igrale one istorijske utakmice,majstorice. Jednostavno verovatno sindrom niže vrednosti kod Varvara se ispoljava večitim huliganizmom prema Grobarima (mahom ljudima iz Berana,Nikšića,H.Novog,Budve,Bara...)Ne vidim čemu to,jeli poduhvat baciti baklju na navijača protivnika u domaćoj hali,pri tom navijača tog istog čuva gomila redara spremna u svakom momentu upotrebiti palicu....Nek se zapitaju čelnici ko to namerno sve ove godine orkestrira sranja u Morači,na Duletovom mestu ne bih ni izašao igrati utakmicu.
Što se same tekme tiče,bolji tim apsolutno zasluženo slavio,Dule je dobro rasporedio minutažu,odmorio pojedince i sasvim sigurno sve može radovati odlična partija pre svega kapitena Lučića,sigurnost Bertansa,kontrola Muslija. Sve u svemu lepa uvertira pred litvance,apsolutno je svima jasno da Partizan ima ogromnu energiju i potencijal,kada se kockice slože,vrati Tomas i Gordon shvati da je došao na evropski kontinent Partizan će biti barem još 30% jači.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Westermann, Bertans imaju dugogodisnje ugovore i samim tim imaju status kao domaci igraci, sto se tice Partizana. Gordon i Thomas ce sigurno otici samo je pitanje kada. Partizan moze bez Gordona odmah, ali Thomas je potreban, ukoliko ne nadju neko bolje rjesenje. Leo je prvi play, sada mu je potrebno naci samo zamjenu...Raul_64 je napisao/la:Amer i stranci nisu isto
Ovog Gordona jel svakako gledaju da zamijene.
Westerman igra odlicno , vrlo produktivno(veceras je na 4 suta stigao do 13 poena)
Mislim nakon onog praznjena protiv Rusa ovako protutnjati Podgoricom je strasno i svi su bili dobro..
al jedan se ipak istice , kapetan dakako..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Не " $ ' & ? $ у $.
" то " " " % " ?... $ $,% $ " опет & $ ' " / & $ у & (& је то ' "). $ се " ја $ - & % " $,' $ се & % $ у $ $ " " ? ' ",а вјероватно " се " ? 20-0 у " госта.... ' је $ $ $ " " ? ? " $ све $ $!
Ево " $ " & "....
[youtube][/youtube]
Ево " $ " & "....
[youtube][/youtube]
Ne,ne odgovorio sam @nerminuneno#4 je napisao/la:Westermann, Bertans imaju dugogodisnje ugovore i samim tim imaju status kao domaci igraci, sto se tice Partizana. Gordon i Thomas ce sigurno otici samo je pitanje kada. Partizan moze bez Gordona odmah, ali Thomas je potreban, ukoliko ne nadju neko bolje rjesenje. Leo je prvi play, sada mu je potrebno naci samo zamjenu...Raul_64 je napisao/la:Amer i stranci nisu isto
Westerman igra odlicno , vrlo produktivno(veceras je na 4 suta stigao do 13 poena)
Mislim nakon onog praznjena protiv Rusa ovako protutnjati Podgoricom je strasno i svi su bili dobro..
znam da ovi imaju ugovore do 2014/15
i jesu prakticno "domaci igraci"
Thomas ima dobre reference i odradit ce on svoje postene(a vec sam rekao , u ono intervuja sto je dao pokazao je da je ljudina)
Gordon jest sa drafta i sve..ali nije pokazao nista..
samo dobra utakmica protiv Širokog
njegova "agresivnost" se vecinom ocituje koracima ili da skoci na bilo koju fintu..
vjerovatno ce ga i zamijeniti jel (s KurC** il nekim drugim)
A izgledao je dosta dobro Partizan i sa niskom petorkom..
Lucic+Bertrans rasiri teren maximalno , i ima tu prostora i za centra , a i za cutove pod kosem.
uglavnom izgledali su odlicno u zadnje dvije utakmice.
za ocekivati je oscilacije , al ovakve utakmice pokazuju za sta su sposobni.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Gordon je po mojim informacijama nece docekati Novembar u dresu Partizana.Zamena stize vrlo brzo...
Raduju dobre partije Bertansa na istoj poziciji.Koristi jako dobro pick and pop igru,a kao odgovor na dobru odbranu toga jako dobro koristi fintu i prvi korak koji normalne/teze cetvorke ne mogu da brane.
Raduju dobre partije Bertansa na istoj poziciji.Koristi jako dobro pick and pop igru,a kao odgovor na dobru odbranu toga jako dobro koristi fintu i prvi korak koji normalne/teze cetvorke ne mogu da brane.
Ja mislim da ce oni cekati Velickovica da se skroz oporavi. A onda ga pokusati potpisati do kraja sezone.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
? % " " $ је тај & " " " $ $ " % ово $ ? ? " " $
Ја се $ $ " ? $ & ' " у саставу,не " - " $ $ ? ". 
Iskren da budem nisam dobio informaciju ko bi mogao biti naslednik.Neko pominje Novicu(sto bi ja iskreno voleo),neko pominje NBA last cut.
Ovih dana cemo videti sta je od toga istina.
Ovo za Gordona potkrepljuje cinjenica da Ameri imaju mesecne ugovore,tako da verovatno se ceka istek ovoga-da odradi svoje i da pakuje kofere posto definitivno nije opravdao ocekivanja strucnog staba i navijaca.
Sto se tice Tomasa mislim da on ostaje siguran.Ima relativno mali ugovor i uz to je sasvim solidno resenje za back up plejmejkera.Vesterman je projekat i imace zagarantovano mesto prvog pleja tokom citave sezone.Za sada to opravdava.
Ovih dana cemo videti sta je od toga istina.
Ovo za Gordona potkrepljuje cinjenica da Ameri imaju mesecne ugovore,tako da verovatno se ceka istek ovoga-da odradi svoje i da pakuje kofere posto definitivno nije opravdao ocekivanja strucnog staba i navijaca.
Sto se tice Tomasa mislim da on ostaje siguran.Ima relativno mali ugovor i uz to je sasvim solidno resenje za back up plejmejkera.Vesterman je projekat i imace zagarantovano mesto prvog pleja tokom citave sezone.Za sada to opravdava.
Е ' ? & " то " " & " се " ",$ " " " ? " ? $ &...
% се $ " & $ $ ? на терену,вјероватно - нас " $..
% ' у $ " " $ ? &?
% се $ " & $ $ ? на терену,вјероватно - нас " $..
% ' у $ " " $ ? &?
Ove sezone od njega nista,jer smo na njegovoj poziciji puni.Neku sansu ukoliko nastavi da se pravilno razvija mozemo ocekivati sledece sezone.
Problem je u tome sto nema utakmice,zbog pravilnika KSS-a on nema pravo igranja za mladi tim koji se takmici u prvoj B ligi(Milutinov igra,bas cu ga u sredu gledati),ali ono sto sam uspeo da vidim u predsezonskoj utakmici protiv Mege me je prijatno iznenadilo(s' obzirom na neke prethodne price od jednog kosarkaskog trenera poznanika-doduse ne voli Partizan pa mi sada jasno zasto je tako i pricao
).Na tom mecu je dao 6 cini mi se poena za relativno malu minutazu i za svoju visinu deluje jako pokretno.Imao je jedan atraktivan pokusaj kucanja.Svakako ima potencijal-206 za sada i tu pokretljivost treba iskoristiti.Videcemo kako ce napredovati i sta ce biti sledece sezone.
Problem je u tome sto nema utakmice,zbog pravilnika KSS-a on nema pravo igranja za mladi tim koji se takmici u prvoj B ligi(Milutinov igra,bas cu ga u sredu gledati),ali ono sto sam uspeo da vidim u predsezonskoj utakmici protiv Mege me je prijatno iznenadilo(s' obzirom na neke prethodne price od jednog kosarkaskog trenera poznanika-doduse ne voli Partizan pa mi sada jasno zasto je tako i pricao
stranci su stranci, istina ima velika razlika izmedju visegodisnjih ugovora kao sto je bio veseli i sada westerman, ali opet ti stranci kada napuste partizan veoma ce se tesko vratiti i kada postanu veterani u partizan, dok domaci cesto to uradeRaul_64 je napisao/la:Amer i stranci nisu isto
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Slušajući sinoć na SOSu Novicu maltene sam zaplakao,kakvi su ga pehovi pratili,koliko zapravo ga je transfer kod Mesine upropastio na više polja...Isto tako po ko zna koji put je pokazao kakav je kavaljer,nijednog momenta nije želeo ulaziti u neku dublju priču oko povratka u Partizan. Pošteno i ljudski sa njegove strane. Ne treba uopšte govoriti da igrač poput njega nikada ne može biti višak u Partizanu,te da ukoliko se potpuno oporavi i istakne želju da igra za Partizan ,to će se i desiti.
p.s. Vlada Jovanović dobio otkaz u Donjecku.
Vlado dobio otkaz? Što me to ne iznenađuje..... A Ubica je super dečko.... Ubica na terenu, a van njega mirni dečko iz komšiluka...underPFC je napisao/la:Slušajući sinoć na SOSu Novicu maltene sam zaplakao,kakvi su ga pehovi pratili,koliko zapravo ga je transfer kod Mesine upropastio na više polja...Isto tako po ko zna koji put je pokazao kakav je kavaljer,nijednog momenta nije želeo ulaziti u neku dublju priču oko povratka u Partizan. Pošteno i ljudski sa njegove strane. Ne treba uopšte govoriti da igrač poput njega nikada ne može biti višak u Partizanu,te da ukoliko se potpuno oporavi i istakne želju da igra za Partizan ,to će se i desiti.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dantes upravo tako....Verujem i sam da i Dule obožava Novicu i da će mu sigurno ukazati poverenje u decembru ukoliko ovaj bude spreman i ukoliko želi ostati u Beogradu. Verovatno će onda Đekić dobiti oproštajno pismo... Sve u svemu nek mu dragi Bog da da se u potpunosti oporavi,da ga zaobiđu te nesretne povrede i da se radujemo svi zajedno nekim novim pobedama Novice ma gde igrao,jer je to zaslužio...
$ све &,' $ $ ? " ? ? "...." $ " " ' $ $, ? " $ " $ &, " за ? $ процена " &, ? ' $ " & " " " ' $ & " у ". " ' " за своју ?, ? " " " ' ? $ " у ". - $ "
Kao da je to lako.. Uostalom tamo kod njih smo gubili žestoko i od njih i od ŽalgirisaGT1970 je napisao/la:$ све &,' $ $ ? " ? ? "...." $ " " ' $ $, ? " $ " $ &, " за ? $ процена " &, ? ' $ " & " " " ' $ & " у ". " ' " за своју ?, ? " " " ' ? $ " у ". - $ "
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
KK Partizan kažnjen od Evrolige sa 6000 evra
Baksuzi su nas kaznili verovatno zbog lasera,koji je prisutan praktično u svim halama u Evropi,godinama najbolje navijače kažnjavaju,udri po "malom" sistem se nastavlja... A neke druge stvari od ove sezone nisu kažnjene.... 
veoma pratim utakmice EL i u zadnje 2 godine veoma ih slabo vidjam (pogotovo onako velikog kao u pioniru), a znam da su skoro svi klbubovi kaznjeni zbog toga, cak se sjecam da je olimpijakos 4-5 utakmica za redom kaznjen radi togaunderPFC je napisao/la:KK Partizan kažnjen od Evrolige sa 6000 evraBaksuzi su nas kaznili verovatno zbog lasera,koji je prisutan praktično u svim halama u Evropi,godinama najbolje navijače kažnjavaju,udri po "malom" sistem se nastavlja... A neke druge stvari od ove sezone nisu kažnjene....
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
? " свој ? " се у уста '.
$ ' са " $ 18:30... ? " $ - - $ у $ преносу ,& $ " $... ? " наравно $ остваре прву $ у ?,$ се " не $.. $ " пуно $ на & ?,то " " ? $ ? " " " $ $ ' " у ТОП 16.
$ ' са " $ 18:30... ? " $ - - $ у $ преносу ,& $ " $... ? " наравно $ остваре прву $ у ?,$ се " не $.. $ " пуно $ на & ?,то " " ? $ ? " " " $ $ ' " у ТОП 16.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.