Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
Odgledao utakmicu, nemir mi smirise Dzeko i Miske, ali definitivno nam je ovo trebalo, da se svi spustimo na zemlju i dobro razmislimo o svemu.
Igrali su: Supic, Jahic, Nadarevic, Spahic, Muratovic, Rahimic, Pjanic, Salihovic, Misimovic, Dzeko i Ibisevic
izmjene: Rahimic - Bajramovic, Muratovic - Vladavic i Salihovic - Hrgovic
Napali smo, i onda se Kasiljas pokazao, nakon silnih napada stize kazna i pacerski gol, pa opet gol - hladan tus.
Opet smo napadali, ali ona hobotnica te jednostavno deprimira. Spanci su pokazali koliko su jaki, ali isto tako su pokazali koliko smo mi slabi sto u zadnjem veznom, tako i u odbrani. Muratovic jednostavno nije mogao zadovoljiti po desnoj strani gdje je najvise pucalo. U pocetku vrlo agilni Salihovic je svojim upadima u napad ostavljao prostora da se probija po lijevoj strani gdje su na cjedilu ostali odbrambeni koji se nisu proslavili, kao ni golman koji se totalno izbubio poslije onog prvog pacerskog gola. Koliko se Supic izgubio, toliko se Kasiljas nahajcao.
Spanci su jaki, ali bez bekova se ne moze igrati.
Pod hitno, ali bas pod hitno treba napraviti peticiju da se Hasan i Sasa vrate ako nista za baraz, jer je to pitanje nacionalnog interesa - jer ne igraju ni za sebe, ni za savez nego za Repku. Ne moraju igrati, nek sjede na klupi, jer osjecaj da ima neko da te zamijeni covjeka rasterecuje.
Zuti kartoni su kumovali da igramo mekano odbranu, ali se pokazalo koliko nemamo zadnji vezni red i bekove koji ce presjecati protivnicke napade i dotok lopte ka sesnaestercu, tacnije manje u vatru gurati nasu zadnju liniju.
Ovaj poraz je dobro dosao da se neke stvari posloze i da nam ukaze u anomalije nase zadnje linije.
----------------------------------------------------Hasagic--------------------------------------------------------
-----------------------Spahic--------------------Nadarevic---------------------------Papac---------------------
Salihamidzic-------------------Rahimic------------------------Bajramovic---------------------------Salihovic
-------------------------------------------------Misimovic---------------------------------------------------------
------------------------------------Dzeko-----------------------Ibisevic-------------------------------------------
Samo s ovom postavom mozemo nesto napraviti u barazu!!!
Krenucu redom:
Supic - rupa na golu - primio prvi gol supacki i definitivno se u nastavku izgubio, a drugi ga je izbezumio
Jahic - nije imao osiguraca ispred sebe koji ce ga rasteretiti, pa je pored zutog padao u igri
Spahic - padao u igri, kao i Nadarevic, jer su bili preoptereceni, protivnici prelako dolazili do gola
Rahimic - zbog zutog rezervisan, a isto tako s Muratovicem nije mogao drzati vezni red sam, spanci preskalali igru, a Salihovic previse bjezao gore.
Salihovic - prvi 20min odlican, previse isao u napad, ostavljao odbranu na cjedilu, u drugom poluvremenu pristup 0
Muratovic - dobar, spor i nedovoljan da nosi sa Rahimicem cijelu odbranu - limitiran
Pjanic - Ciro mu je zacepio usta s Ibricicem, jes bices igrac, ali nisi igracina - nonsalancija i neozbiljan pristup za osudu
Dzeko, Miske i Ibisevic - nema se sta prigovoriti. Toliko prilika i opet zabiju, iako ih je Kasiljas ubijao u pojam.
Sve u svemu, zabrinjavajuce, otrjeznjujuce i vrlo vrlo bitno da nas natjera da se uozbiljimo.
Spanci pametno preskakali igru i kaznjavali u ruku i sretno, iako je rezultat pravo mjerilo snaga na terenu, nazalost!
Mozemo svakom zabiti 2 komada, ali zabrinjavajuce je koliko mozemo primiti, pogotovo ako je neko neozbiljan i limitiran na terenu.
Igrali su: Supic, Jahic, Nadarevic, Spahic, Muratovic, Rahimic, Pjanic, Salihovic, Misimovic, Dzeko i Ibisevic
izmjene: Rahimic - Bajramovic, Muratovic - Vladavic i Salihovic - Hrgovic
Napali smo, i onda se Kasiljas pokazao, nakon silnih napada stize kazna i pacerski gol, pa opet gol - hladan tus.
Opet smo napadali, ali ona hobotnica te jednostavno deprimira. Spanci su pokazali koliko su jaki, ali isto tako su pokazali koliko smo mi slabi sto u zadnjem veznom, tako i u odbrani. Muratovic jednostavno nije mogao zadovoljiti po desnoj strani gdje je najvise pucalo. U pocetku vrlo agilni Salihovic je svojim upadima u napad ostavljao prostora da se probija po lijevoj strani gdje su na cjedilu ostali odbrambeni koji se nisu proslavili, kao ni golman koji se totalno izbubio poslije onog prvog pacerskog gola. Koliko se Supic izgubio, toliko se Kasiljas nahajcao.
Spanci su jaki, ali bez bekova se ne moze igrati.
Pod hitno, ali bas pod hitno treba napraviti peticiju da se Hasan i Sasa vrate ako nista za baraz, jer je to pitanje nacionalnog interesa - jer ne igraju ni za sebe, ni za savez nego za Repku. Ne moraju igrati, nek sjede na klupi, jer osjecaj da ima neko da te zamijeni covjeka rasterecuje.
Zuti kartoni su kumovali da igramo mekano odbranu, ali se pokazalo koliko nemamo zadnji vezni red i bekove koji ce presjecati protivnicke napade i dotok lopte ka sesnaestercu, tacnije manje u vatru gurati nasu zadnju liniju.
Ovaj poraz je dobro dosao da se neke stvari posloze i da nam ukaze u anomalije nase zadnje linije.
----------------------------------------------------Hasagic--------------------------------------------------------
-----------------------Spahic--------------------Nadarevic---------------------------Papac---------------------
Salihamidzic-------------------Rahimic------------------------Bajramovic---------------------------Salihovic
-------------------------------------------------Misimovic---------------------------------------------------------
------------------------------------Dzeko-----------------------Ibisevic-------------------------------------------
Samo s ovom postavom mozemo nesto napraviti u barazu!!!
Krenucu redom:
Supic - rupa na golu - primio prvi gol supacki i definitivno se u nastavku izgubio, a drugi ga je izbezumio
Jahic - nije imao osiguraca ispred sebe koji ce ga rasteretiti, pa je pored zutog padao u igri
Spahic - padao u igri, kao i Nadarevic, jer su bili preoptereceni, protivnici prelako dolazili do gola
Rahimic - zbog zutog rezervisan, a isto tako s Muratovicem nije mogao drzati vezni red sam, spanci preskalali igru, a Salihovic previse bjezao gore.
Salihovic - prvi 20min odlican, previse isao u napad, ostavljao odbranu na cjedilu, u drugom poluvremenu pristup 0
Muratovic - dobar, spor i nedovoljan da nosi sa Rahimicem cijelu odbranu - limitiran
Pjanic - Ciro mu je zacepio usta s Ibricicem, jes bices igrac, ali nisi igracina - nonsalancija i neozbiljan pristup za osudu
Dzeko, Miske i Ibisevic - nema se sta prigovoriti. Toliko prilika i opet zabiju, iako ih je Kasiljas ubijao u pojam.
Sve u svemu, zabrinjavajuce, otrjeznjujuce i vrlo vrlo bitno da nas natjera da se uozbiljimo.
Spanci pametno preskakali igru i kaznjavali u ruku i sretno, iako je rezultat pravo mjerilo snaga na terenu, nazalost!
Mozemo svakom zabiti 2 komada, ali zabrinjavajuce je koliko mozemo primiti, pogotovo ako je neko neozbiljan i limitiran na terenu.
- Stone Island
- Kontakt:
Pa ljudi barem imaju neki cilj i bolje bi bilo da su oni onda otišli u baraž.Tursku sam naveo kao primjer jer je u našoj grupi a takođe bolje da se i Hrvatska plasirala iz istog razloga kao i Turska.Kao turista možeš otići uvijek u Južnoafričku republiku.
Vidim kako neki spominju nekakva Ćirina masla.Svaka čast onda njemu,baš ga smasla ! Ljudi da su htjeli mogli su nam dati barem još 3 gola a ova 2 naša gola koja smo dali to je radi njihovog opuštanja,sadake.
Što se tiče Supića,katastrofa golman što je i pokazao danas.Nije ovo njegova nesreća već je sreća bila ono protiv Turske.Da je kvalitet neki branio bi u nekom solidnom evropskom klubu a ne se gubao po lijevim ligama.I za prvi gol je jedan od glavnih krivaca,ne zna je li pošao ili došao.
Odbrani ne mogu da zamjerim išta,bilo je kikseva ali normalno kad samo sa tri klasična odbrambena igrača igramo protiv sile kao što je Španija,baš idiotski.Znači Ćiri zamjeram,našem Mikado majstoru.
Sredina bi danas bila solidna da nije jedan starac kao što je Muratović sve upropastio.Pa čovjek nema snage da doda lopte,i kad misli i ima mogućnost da doda on kasni ili pogriješi te je pogriješio kod drugog gola(on izgubio loptu i sijevnula kontra Španaca).Rahimić pošteno odradio svoj dio i ne znam šta je bilo s ''Mikado majstorom'' pa ga izbaci na početku drugog poluvremena.Pjanić prvo poluvrijeme sjajno odigrao ali Salihović nije bio u stanju da da gol nakon njegovih odličnih asistencija.Misimović slabije odigrao nego inače.
Napad skoro pa odličan.E oni nisu imali sreće a ne Supić i odbrana.
Bajramović nespreman,ne znam odakle mu obraza da pametuje i da se žali kako mu se mala minutaža daje.
Izgubiti 2:0 pa i 3:0 je normala kad je već tekma revijalnog tipa ali da se iživljavaju nad nama bez 4-5 standardnih tj. glavnih igrača i pri tome uvale 5 komada(i mogli su još barem 3) i nije baš ohrabrujuće.A na SP,ako se plasiramo,čekaju nas Engleska,Brazil,Njemačka,Italija,još jača Španija,Holandija,Argentina i slične velesile.
A Ćiro i dalje nek gostuje po različitim emisijama zabavnog karaktera,nek snima reklame,nek psuje na intervjuima itd.,itd,... a nama odbrana šuplja,fali jedan klasični odbrambeni igrač a ne da neke ofanzivnije igračie koji nikad nisu to igrali u klubovima stavlja nazad.Nastavi li ovako,daleko ćemo dogurati.
Medunjanina pothitno zvati,Štiliću isto tako pothitno dati priliku da pokaže šta zna a zna dosta.Supića i Muratovića fino prekrižiti.
P.S. Ovi što kažu da ne trebamo kritikovati nek mi odgovore kad bi mi trebali to kritikovati ? Kad budemo gubili po 12 naprema 0 ? Ili će i dalje oni(Ćiro i njegovi lavovi xD) imati kredita kod nas radi toga što su obezbjedili baraž na osnovu pobjeda nad prosječnom Belgijom i katastrofalnom Estonijom i Armenijom.
Vidim kako neki spominju nekakva Ćirina masla.Svaka čast onda njemu,baš ga smasla ! Ljudi da su htjeli mogli su nam dati barem još 3 gola a ova 2 naša gola koja smo dali to je radi njihovog opuštanja,sadake.
Što se tiče Supića,katastrofa golman što je i pokazao danas.Nije ovo njegova nesreća već je sreća bila ono protiv Turske.Da je kvalitet neki branio bi u nekom solidnom evropskom klubu a ne se gubao po lijevim ligama.I za prvi gol je jedan od glavnih krivaca,ne zna je li pošao ili došao.
Odbrani ne mogu da zamjerim išta,bilo je kikseva ali normalno kad samo sa tri klasična odbrambena igrača igramo protiv sile kao što je Španija,baš idiotski.Znači Ćiri zamjeram,našem Mikado majstoru.
Sredina bi danas bila solidna da nije jedan starac kao što je Muratović sve upropastio.Pa čovjek nema snage da doda lopte,i kad misli i ima mogućnost da doda on kasni ili pogriješi te je pogriješio kod drugog gola(on izgubio loptu i sijevnula kontra Španaca).Rahimić pošteno odradio svoj dio i ne znam šta je bilo s ''Mikado majstorom'' pa ga izbaci na početku drugog poluvremena.Pjanić prvo poluvrijeme sjajno odigrao ali Salihović nije bio u stanju da da gol nakon njegovih odličnih asistencija.Misimović slabije odigrao nego inače.
Napad skoro pa odličan.E oni nisu imali sreće a ne Supić i odbrana.
Bajramović nespreman,ne znam odakle mu obraza da pametuje i da se žali kako mu se mala minutaža daje.
Izgubiti 2:0 pa i 3:0 je normala kad je već tekma revijalnog tipa ali da se iživljavaju nad nama bez 4-5 standardnih tj. glavnih igrača i pri tome uvale 5 komada(i mogli su još barem 3) i nije baš ohrabrujuće.A na SP,ako se plasiramo,čekaju nas Engleska,Brazil,Njemačka,Italija,još jača Španija,Holandija,Argentina i slične velesile.
A Ćiro i dalje nek gostuje po različitim emisijama zabavnog karaktera,nek snima reklame,nek psuje na intervjuima itd.,itd,... a nama odbrana šuplja,fali jedan klasični odbrambeni igrač a ne da neke ofanzivnije igračie koji nikad nisu to igrali u klubovima stavlja nazad.Nastavi li ovako,daleko ćemo dogurati.
Medunjanina pothitno zvati,Štiliću isto tako pothitno dati priliku da pokaže šta zna a zna dosta.Supića i Muratovića fino prekrižiti.
P.S. Ovi što kažu da ne trebamo kritikovati nek mi odgovore kad bi mi trebali to kritikovati ? Kad budemo gubili po 12 naprema 0 ? Ili će i dalje oni(Ćiro i njegovi lavovi xD) imati kredita kod nas radi toga što su obezbjedili baraž na osnovu pobjeda nad prosječnom Belgijom i katastrofalnom Estonijom i Armenijom.
Dobro je...jesmo fasovali 5 komada ali od Španije koja je trenutno možda najbolja ekipa na svijetu,stvorili smo 4 extra šanse odmah u startu utakmice,oni imaju Casillasa koji je to sve odbranio na vrijeme (da smo zabili te šanse ko zna šta bi se dešavala dalje),mi imamo Supica koji je kiksao kod prvog i cetvrtog gola i to je ta razlika na golu.
Vidim pocelo se kenjati po nekim igracima-to nije fer nikako...ni ja ne volim baš pretjerano Muratovića ali je bezobrazno njega okriviti za ovaj poraz ili Supića ili nekog treceg-nebitno.
Nema kukanja i pljuvanja po igracima sad
Španija je jedno 10 puta skuplja selekcija od naše,malo razmislite o tim stvarima...imaju registrovanih igraca ko naše zemlja stanovnika,to je svjetska velesila.
Šamar koji je došao u pravo vrijeme da se malo spustimo na zemlju pred baraž je odlicna stvar

Vidim pocelo se kenjati po nekim igracima-to nije fer nikako...ni ja ne volim baš pretjerano Muratovića ali je bezobrazno njega okriviti za ovaj poraz ili Supića ili nekog treceg-nebitno.
Nema kukanja i pljuvanja po igracima sad

Šamar koji je došao u pravo vrijeme da se malo spustimo na zemlju pred baraž je odlicna stvar

Zadnja izmjena: drop, dana/u 14 okt 2009, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
jao sto me pogadja toseha je napisao/la:hoce sad Tarik proradit hahaha i slicni njemu kad nam pocnu blatit reprezentaciju

pa jbte...........najbitnije u ovoj prici je to:
NEMAMO STA IZGUBITI,nikad nismo bili ni na E.P a ni na S.P...................samo ono sto znam da vjerujem u ove momke.............a imamo 100000000000 razloga za to........................a svi oni koji misle suprotno.......neka se drze onih dijelova foruma gdje se pise o Ligi Prvaka i slicnim klupskim takmicenjima..................
A NASI ZMAJEVI IDU NA S.P U JAR A LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE A I ZMAJEVIMA

BB BiH
dobro Supić je golman kojem očito lahko pada moral,al nije on kriv za sve jbg ŠPANIJA JE ŠPANIJA razje.ali su nas u sredini terena,iz prve igraju stas njihova druga postava jaca od nase prve to je realnost
kasiljas vanzemaljac
kasiljas vanzemaljac
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Sve u svemu dobro, bili su optereceni zutim kartonima to se vidjelo po duel igri i da nije bilo tog opterecenja bilo bi dosta bolje. Bravo Dzeko bravo Miske bravo svi 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Prije svega neću nešto da pametujem jer su naši igrači igrali pod pritiskom od tih kartona , ali ipak moram se osvrnuti na Pjanića koji me je malo i razočarao. Svaka njemu čast što zna šegati , ali brate protiv ovakih Španaca to nemože proći tako lako, a pogotovo ako šegaš pred našim golom.
Po prvi put da sam bez nerviranja gledao meč BiH (valjda zbog osiguranog baraža) , jedino mi je pao teško onaj gol od 5:0 , ali ipak nakon toga su me (nas) spasili Džeko i Misimović , pa moram reći i Vladavić (koji je unjeo svježeni u igru) da mogu bar malo mirnije spavati. Ipak Španija je Španija nikada bolja nije bila.
Po prvi put da sam bez nerviranja gledao meč BiH (valjda zbog osiguranog baraža) , jedino mi je pao teško onaj gol od 5:0 , ali ipak nakon toga su me (nas) spasili Džeko i Misimović , pa moram reći i Vladavić (koji je unjeo svježeni u igru) da mogu bar malo mirnije spavati. Ipak Španija je Španija nikada bolja nije bila.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
e nek su turci dobili one pogane jermene,lakse podnosim ovaj poraz od strane spanije 

Ajde bice bolje, ovo je spustanje na zemlju i OPOMENA sta nam se moze desiti u barazu.
Trebamo se za te dvije tekme pripremati ko Roki u Rusiji
Ipak, mene nervira slika sa Bilinog Polja, narano televizija je za to kriva.
A gledajte ove slike.....ljepota, a ona kao da je iz Drugog Svjetskog rata **** te
P.S. Nervira me Krstic, lik je opet ponovio da je Salihovic dao samo jedan gol u repki, a zaboravlja onaj protiv Omana.
Trebamo se za te dvije tekme pripremati ko Roki u Rusiji

Ipak, mene nervira slika sa Bilinog Polja, narano televizija je za to kriva.
A gledajte ove slike.....ljepota, a ona kao da je iz Drugog Svjetskog rata **** te

P.S. Nervira me Krstic, lik je opet ponovio da je Salihovic dao samo jedan gol u repki, a zaboravlja onaj protiv Omana.
Zadnja izmjena: KONGO, dana/u 14 okt 2009, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Del Bosque:"Bez obzira na našu uvjerljivu pobjedu, Bosna i Hercegovina je na mene ostavila pozitivan dojam. Odigrali su doisat dobro prvo poluvrijeme i sreća je u pojedinim trenucima bila naš saveznik", rekao je selektor Furije te dodao:
"Bosna i Hercegovina ima odličnu ekipu, sjajne navijače i ja mislim da će se plasirati na Mundijal. Bosanskohercegovački reprezentativci zaslužili su i više od ova dva pogotka."
"Bosna i Hercegovina ima odličnu ekipu, sjajne navijače i ja mislim da će se plasirati na Mundijal. Bosanskohercegovački reprezentativci zaslužili su i više od ova dva pogotka."
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
ovo se desi kad igras 3-5-2 protiv ekipa kakva je spanija... jos pogotovo kad uzmes da se nadigravas... mati moja mila, sta je lopti samo po krilima proslo, doslo mi da zaplacem...
realno momci, mozemo mi sa ovakvim stilom igranja nadigrati ekipe kao sto su rusija ili grcka, ali sa portugalcima i francuzima nemamo sta traziti osim ako se ne budemo branili i igrali cisto na kontre... ova formacija je puna anomalija i to ce svaki iskusan selektor znati da iskoristi... Uopste nismo toliko stojali lose na terenu ali je jednostavno presudilo to sto je svaka lopta, koja je prosla po strani bila direktno i ogromna opasnost po nas gol...
nije doduse bilo ni srece, a hvala Bogu pa je Supic kikso 2 puta jer se napokon zna (a znalo se i prije samo sto se ciro pravi konj) ko je prvi golman u reprezentaciji...
nadam se da cemo dobiti rusiju ili grcku...
realno momci, mozemo mi sa ovakvim stilom igranja nadigrati ekipe kao sto su rusija ili grcka, ali sa portugalcima i francuzima nemamo sta traziti osim ako se ne budemo branili i igrali cisto na kontre... ova formacija je puna anomalija i to ce svaki iskusan selektor znati da iskoristi... Uopste nismo toliko stojali lose na terenu ali je jednostavno presudilo to sto je svaka lopta, koja je prosla po strani bila direktno i ogromna opasnost po nas gol...
nije doduse bilo ni srece, a hvala Bogu pa je Supic kikso 2 puta jer se napokon zna (a znalo se i prije samo sto se ciro pravi konj) ko je prvi golman u reprezentaciji...
nadam se da cemo dobiti rusiju ili grcku...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- rob do bagro
- Kontakt:
ev me s tekme upravo dosao...sta da kazem,Ubili su nas

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kulturan covjek. Zna da je nekad bolje slagat nego uvrijedit domacina.seha je napisao/la:Del Bosque:"Bez obzira na našu uvjerljivu pobjedu, Bosna i Hercegovina je na mene ostavila pozitivan dojam. Odigrali su doisat dobro prvo poluvrijeme i sreća je u pojedinim trenucima bila naš saveznik", rekao je selektor Furije te dodao:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma ja necu sad da pametujem ovako-onako, ja i dalje stojim iza onoga sto sam napisao na poluvremenu, skidam kapu nasim momcima pa kad bi i izgubili 5:0... ljudi, dajte malo pozitive, pa sjetite se sami sebe od subote vece pa do veceras i komentara, ne samo ovdje na forumu nego i na cesti, na poslu, na kafi itd... Po PRVI put smo docekali da idemo u baraz prije zadnje utakmice u kvalifikacijama, bez opterecenja i pritiska, pa sta ako smo izgubili od evropskog prvaka... Svi gledamo Primera ligu, englesku premier ligu itd, pa ovi spanjolci su zvijeri!!! Samo je problem u nasim glavama, nekad smo govorili "da nam je doci do baraza", a sad kad smo to docekali, mi sebe vec vidimo u finalu svjetskog prvenstva, pa haloooooo... Spustimo se ljudi na zemlju, u oblacima se ne zivi... Bez obzira, opet kazem, nasim momcima skidam kapu, bez obzira na sve greske itd... Moram reci, tj. ponoviti i ovo sto napisah takodje u poluvremenu,lako je sjediti u toplom i suhom uz pivo i biti takticar, strateg... kao nekada podrumasi u ratu... Pozdrav svima!!!
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
Jelde nije valjda i tebe bog kaznio da budes komsija Cutketucalcio je napisao/la:jos si jednu praistorijsku foru izvuko iz naftalinaharishp je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Supic i Muratovic,hahahahaha...moram se nasmijati,doduse ,uvijek sam se cudio kako ta 2 igraca dobijaju pozive,oni jednostavno nemaju mjesta u nekoj puno slabijoj repki,a ne onoj koja je izborila baraz,
BTW,veceras se pokazalo koji je kapacitet mladi Pjanic,i mislim da zasluzuje da igra uvijek,otvara prostor,navlaci na sebe igrace,precizan je u pasovima..doduse,malo zna peglat loptu,ali je to zbog toga sto hoce da se dokaze.
Rezultat je takav kakav jest,ali zuti niko nije dobio,odlicno...idemo dalje,naravno bez Supica i Muratovica!Glupson ostaje glupson.
S kojom se ekipom doslo u baraz hepokovac.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haj mi nabroj reprezentacije koje se mogu Spaniji onako usetati u sesnaesterac?Cartman je napisao/la:Kulturan covjek. Zna da je nekad bolje slagat nego uvrijedit domacina.seha je napisao/la:Del Bosque:"Bez obzira na našu uvjerljivu pobjedu, Bosna i Hercegovina je na mene ostavila pozitivan dojam. Odigrali su doisat dobro prvo poluvrijeme i sreća je u pojedinim trenucima bila naš saveznik", rekao je selektor Furije te dodao:
Da im nije bilo Kasiljasa do 10-te minute bilo bi 2:0 za nas

i opet im zabijemo 2 komada
Ja da sam selektor Spanije, bio bih zabrinut cinjenicom da mi je protivik pucao u okvir gola u prvom poluvremenu 10x
aaaaaaaaaaaaaa tu ste ja mislio ovi sto pljuju po repki otisli u zaborav ali eto njih daj ohladite majkemi sad niko nije dobar nismo trebali u baraz kako te smijesni ali dok je nas koji vjerujemo u ove igrace i ovu repku bice dobro a vi ostali razgulite s forum
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NoName
- Kontakt:
Apsolutno nema ništa loše u ovom porazu, govorim u smislu rezultata, čak štaviše, ovo je jako dobro za nas, da se malo prizemljimo i kvalitetno analiziramo ovu utakmicu. A Bogami, ima se šta analizirati.
Sreća pa se Keno vratio, tako da će Supić na klupu, iako bih lično volio da to bude Begović. Supić mi liči na onog Dedića koji je branio nemoguće ali i primao neke glupe golove. Ili možda Piplicu
U zadnjoj liniji posao je odrađen korektno. Nadarević, Spahić i Jahić su bili solidni, i pored 5 komada. Isticao se Nadarević.
Najveći problem ekipe su bili bokovi. Muratović na neprirodnoj poziciji, Salihović se previše zalijetao u napad.
Miske i Pjanić su igrali odlično, Rahimić nije loše.
Džeko i Ibišević opasni, Vedo razigran, ali gol neće nikako.
Bokovi su odlučili utakmicu. Umjesto da je primarna formacija 5-3-2, najčešće je na terenu bilo 3-5-2, što se ni protiv mnogo slabijih selekcija ne može igrati.
Bajramović je bio solidan, iako bi bio puno bolji da je rezultat i igra bio drugačiji. U svakom slučaju, umjesto Muratovića može igrati. Vladavić, to je već 100 put da kažem, mora imati mjesta u ovoj selekciji. 4-4-2, sa Jahićem i Vladavićem po bokovima, bi bila formacija sa kojom bi poderali i Špance noćas.
Perfektna škola pred baraž.
PS: Jel ko primjetio na početku kako se Klaus "nadrkao" (al ono bukvalno)
Sreća pa se Keno vratio, tako da će Supić na klupu, iako bih lično volio da to bude Begović. Supić mi liči na onog Dedića koji je branio nemoguće ali i primao neke glupe golove. Ili možda Piplicu

U zadnjoj liniji posao je odrađen korektno. Nadarević, Spahić i Jahić su bili solidni, i pored 5 komada. Isticao se Nadarević.
Najveći problem ekipe su bili bokovi. Muratović na neprirodnoj poziciji, Salihović se previše zalijetao u napad.
Miske i Pjanić su igrali odlično, Rahimić nije loše.
Džeko i Ibišević opasni, Vedo razigran, ali gol neće nikako.
Bokovi su odlučili utakmicu. Umjesto da je primarna formacija 5-3-2, najčešće je na terenu bilo 3-5-2, što se ni protiv mnogo slabijih selekcija ne može igrati.
Bajramović je bio solidan, iako bi bio puno bolji da je rezultat i igra bio drugačiji. U svakom slučaju, umjesto Muratovića može igrati. Vladavić, to je već 100 put da kažem, mora imati mjesta u ovoj selekciji. 4-4-2, sa Jahićem i Vladavićem po bokovima, bi bila formacija sa kojom bi poderali i Špance noćas.
Perfektna škola pred baraž.
PS: Jel ko primjetio na početku kako se Klaus "nadrkao" (al ono bukvalno)

Zadnja izmjena: NoName, dana/u 14 okt 2009, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Potpis, svaka čast!hz1987 je napisao/la:Haj mi nabroj reprezentacije koje se mogu Spaniji onako usetati u sesnaesterac?Cartman je napisao/la:Kulturan covjek. Zna da je nekad bolje slagat nego uvrijedit domacina.seha je napisao/la:Del Bosque:"Bez obzira na našu uvjerljivu pobjedu, Bosna i Hercegovina je na mene ostavila pozitivan dojam. Odigrali su doisat dobro prvo poluvrijeme i sreća je u pojedinim trenucima bila naš saveznik", rekao je selektor Furije te dodao:
Da im nije bilo Kasiljasa do 10-te minute bilo bi 2:0 za nas
i opet im zabijemo 2 komada
Ja da sam selektor Spanije, bio bih zabrinut cinjenicom da mi je protivik pucao u okvir gola u prvom poluvremenu 10x
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
Jbg stvarno bih se okomio na pojedince u reprezentaciji da smo izgubili 5:0. Jer stvarno istina je to da smo osigurali baraz,istina je to su neki bili pod pritiskom zbog zutih kartona,istina je da je Spanija stvarno extra reprezentacija ali brate 5 komada je 5 komada. Kazem sreca je pa smo dali ova dva jer smo ih itekao zasluzili i uz onu igru iz prvog poluvremena,mislim na prilike ,mozemo biti sasvim zadovoljni. Jbg nije ans sreca posluzila a i onaj casilas nije normalan **** on sebi sve...
kazem necu da kritikujem nikoga jer smo dali makar ova 2,a inace bi izdvojio dva igraca
I ako nista spustili smo se malo na zemlju pred baraz...
.eto toliko..
kazem necu da kritikujem nikoga jer smo dali makar ova 2,a inace bi izdvojio dva igraca

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.