FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bravo ljoZe cekamo izvjestaj od nekog ko je bio na utakmici 

ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
Ili je Slavija skinula gaće prije nego što je i izašla na teren Grbavice ili je Stanić postao naš džoker. 

Po meni rutinski odradjen posao sa nase strane sa pola snage. Slavija u prvih 10-tak minuta izgledala bolje na terenu i imali su jednu odlicnu priliku, ali je Antolovic istu majstorski odbranio, a u nastavku smo preuzeli kontorlu i zasluzeno pobjedili.
Kod nas su po meni najlosiji bili Svraka i Zolotic - i ako su presjekli i oduzeli par lopti - ali je isto tako nedopustivo da protivnik ima svo vrijeme svijeta na nekih 30-tak metara od gola i da u blizini nema naseg igraca kojih moze ometati. No to nije mnogo vazno, sada fino odraditi utakmicu protiv Olimpica u Subotu od 19 h i onda se lagano pripremati za derbi.
Sto se tice posjete po mojoj nekoj procjeni izmedju 3500-4000 gledaoca sto je odlicno za ovaj susret u kome je sve bilo vec rijeseno i nepovoljan termin radi skole i posla.
Kod nas su po meni najlosiji bili Svraka i Zolotic - i ako su presjekli i oduzeli par lopti - ali je isto tako nedopustivo da protivnik ima svo vrijeme svijeta na nekih 30-tak metara od gola i da u blizini nema naseg igraca kojih moze ometati. No to nije mnogo vazno, sada fino odraditi utakmicu protiv Olimpica u Subotu od 19 h i onda se lagano pripremati za derbi.
Sto se tice posjete po mojoj nekoj procjeni izmedju 3500-4000 gledaoca sto je odlicno za ovaj susret u kome je sve bilo vec rijeseno i nepovoljan termin radi skole i posla.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako je bilo 3.5 do4 hiljade to je pravo solidna cifra. Nrkako mi po pregledanim slikama
ne izgleda tako.

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ma bilo je i visezeljocity je napisao/la:Ako je bilo 3.5 do4 hiljade to je pravo solidna cifra. Nrkako mi po pregledanim slikamane izgleda tako.
Rutinski odradjeno,solidna posjeta korektno navijanje
i da godisnje karte su bile u igri
..Meni rece frajer da ce vaziti i za cetvrtfinale..

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
sjever haman prazan, šta je ono...
smrznuo sam se pravo, al' nema veze... monotono drugo poluvrijeme, kad se u prvom sve riješilo, jedva sam doček'o kraj
al' sudija je najjači, nijedna nadoknada nije bila kol'ko spiker reče
i da, imali su naši još 3-4 100% prilike pred golom, al' ne dade im se, treba Šef da poradi na tome s igračima
i čudo je Stana onako dobro odigr'o, čak je do asistencije dogur'o
KUP, KUP, KUP JE NAŠ !

smrznuo sam se pravo, al' nema veze... monotono drugo poluvrijeme, kad se u prvom sve riješilo, jedva sam doček'o kraj

KUP, KUP, KUP JE NAŠ !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- bistrikboy
- Kontakt:
Veceras veoma ubjedljiv i siguran Željo.Nekako glupo mi zvuci ovo rutinski odrađeno jer nismo se tako ponašali ni sekunde bas smo napadali sve vrijeme i Slavija je odlicno prosla sa samo 3 komada primljena,mada su ruku na srce trebali bar 1 zabiti i oni.Nek nisu.
U prvom smo poluvremenu od pocetka do kraja vrsili presing na zadnju liniju Slavije,ljudi loptu prenijeti nisu mogli.Selimovic kod oba gola super reakcija,drugi gol takodjer fino pripremljen.Pored toga jos precka Svrake i masa sansi.Odlicno.U drugom malo tempo pao ali i pored toga dobre sanse Brkovica,Hodzica i Smajica.Hodzic je potencijal samo takav,nije imao straha ni sekunde super se kretao,namjesti sjajnu sansu Brkovicu koji nije pogodio.Odlican debi.Drago mi je i da se Smajic vratio,bio je solidan.Posjeta tanka jbga mozda 2000.Slabo.
Sve u svemu veoma ubjedljiva pobjeda protiv Slavije u 1/8 finala.Bravo Željo.Hvala Amare!
U prvom smo poluvremenu od pocetka do kraja vrsili presing na zadnju liniju Slavije,ljudi loptu prenijeti nisu mogli.Selimovic kod oba gola super reakcija,drugi gol takodjer fino pripremljen.Pored toga jos precka Svrake i masa sansi.Odlicno.U drugom malo tempo pao ali i pored toga dobre sanse Brkovica,Hodzica i Smajica.Hodzic je potencijal samo takav,nije imao straha ni sekunde super se kretao,namjesti sjajnu sansu Brkovicu koji nije pogodio.Odlican debi.Drago mi je i da se Smajic vratio,bio je solidan.Posjeta tanka jbga mozda 2000.Slabo.
Sve u svemu veoma ubjedljiva pobjeda protiv Slavije u 1/8 finala.Bravo Željo.Hvala Amare!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- KB-TM87
- Kontakt:
Rutinska tekma, odlične akcije, sve fino nema šta... sljedeća žrtva vuCovi 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Snimak na tv vogosca
kako to da nemas na tv-u vogoscu ??bagrcavi je napisao/la:Ima li negdje stream tv Vogošća ?
Možda nema TVarelinho je napisao/la:kako to da nemas na tv-u vogoscu ??bagrcavi je napisao/la:Ima li negdje stream tv Vogošća ?

- theprodigy
- Kontakt:
ko vam je ono sponzor na dresovima, sitno nesto ne moze se procitati 

Sarajevo osiguranje...theprodigy je napisao/la:ko vam je ono sponzor na dresovima, sitno nesto ne moze se procitati
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Lagana i sigurna pobjeda, igrači maksimalno koncentrisani večeras, čist penal nije sviran, hvala sudiji što nije svirao večeras kad je sve riješeno, bolje u nekoj drugoj utakmici kad nam bude potrebnije. Pobrinut će se Ivica za to.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
sljedece kolo
arenasport 1
Željeznicar - Olimpic 19:00 subota
pa eto za ove koji ne mogu na tekmu
arenasport 1

Znaci dvije utakmice rade ove sedmice...posto rade i Borac-Velez u nedelju(ako im struju pustearelinho je napisao/la:sljedece kolo
arenasport 1

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".