SPY je napisao/la: btw. Igrao sam 1/1 barcu, ne sjećam se kad sam njih pogodio na klad. Kad god sam ih odigrao oni loše igraju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
SPY je napisao/la: btw. Igrao sam 1/1 barcu, ne sjećam se kad sam njih pogodio na klad. Kad god sam ih odigrao oni loše igraju.
Ja da mogu pomogo bi ti. Gledam na satelitujocker92 je napisao/la:Daj nek neko postavi bratu dobar link
A sve se navija za RM a pomno pratis svaku utakmicu i na Barcelonu igras 1/1SPY je napisao/la:SPY je napisao/la: btw. Igrao sam 1/1 barcu, ne sjećam se kad sam njih pogodio na klad. Kad god sam ih odigrao oni loše igraju.![]()
![]()
Kladionica je skroz druga stvar.bparena je napisao/la:A sve se navija za RM a pomno pratis svaku utakmicu i na Barcelonu igras 1/1SPY je napisao/la:SPY je napisao/la: btw. Igrao sam 1/1 barcu, ne sjećam se kad sam njih pogodio na klad. Kad god sam ih odigrao oni loše igraju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znate vi ko je najsigurniji
Vjeruj mi lave da mi je svejedno. Pobijedili - izgubili, utakmica je u Ligi prvaka, Real nema nikakve koristi od toga.bparena je napisao/la:Hahahahaha jesil se to ponado