Evo još treba da primimo gol zbog ostavljanja prostora u zoni šuta.
Pa yebo ja ne mogu da vjerujem, polomiću ovu tastaturu.
EDIT:nisam upratio, je li ovo martinez bio u situaciji da Lilu sviraju penal?
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Klare je napisao/la:Važno je da si ti doslovni bukvalac, a ako si već citirao treabo si dio koji je i bio za toga.
EDIT:nisam upratio, je li ovo martinez bio u situaciji da Lilu sviraju penal?
U kakvoj sitaciji je bio? Sta? Cisto kao suza, zaustavio protivnickog igraca.thulkazal je napisao/la:Klare je napisao/la:Važno je da si ti doslovni bukvalac, a ako si već citirao treabo si dio koji je i bio za toga.
EDIT:nisam upratio, je li ovo martinez bio u situaciji da Lilu sviraju penal?nisam dalje čitao ...
Da, martinez je bio u duelu.
nisam ni rekao da je bio penal ... tj. pitanje je da li je bio i duel ...Bilall je napisao/la:[
U kakvoj sitaciji je bio? Sta? Cisto kao suza, zaustavio protivnickog igraca.
Ma nisam ni mislio na tebethulkazal je napisao/la:nisam ni rekao da je bio penal ... tj. pitanje je da li je bio i duel ...Bilall je napisao/la:[
U kakvoj sitaciji je bio? Sta? Cisto kao suza, zaustavio protivnickog igraca.
A ti znaš šta je od njega trener tražio, je li tako?Bilall je napisao/la:Ono sto je od njega trener trazio Martinez je odradio solidno.
Pa sta ocekujes od zadnjeg veznog analiticaru nas? To sto ti ocekujes od njega bojim se da to on formacijski ne moze pruziti. Evo vec razmisljam da ti napravim video klip svih njegovih duela i dodira sa loptom jer vidim da ga drzis pod lupom. Ja sam poceo posebno da ga pratim tek onda kada si ti opet postovima lupio po njemu.Klare je napisao/la:A ti znaš šta je od njega trener tražio, je li tako?Bilall je napisao/la:Ono sto je od njega trener trazio Martinez je odradio solidno.![]()
Shvatite da je ovdje strano tijelo, ne radi, ne radi što treba, svako ko imalo zna će reći isto.
Imamo i imali smo tih zastarjelih šestica, ako se to traži, ako je to dovoljno, e dobro onda neka bude.
amerosm je napisao/la:Na kraju zasluzena pobjeda, i ako su na kraju malo visili u zraku, jer su Lille sami vratili u zivot.
Meni licno samo ne idu u glavu dva razlicita lica Bayerna. U Bundesligi rastavljaju protivnike na proste faktore i postizu dosta golova, dok se u LP po tom pitanje dosta muce.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.