FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jordi Alba je bio igrač Barcelone koji je najviše pretrčao u večerašnjoj utakmici - 12 477 kilometara.

Visca el Barça ! Mes que un club !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Foster
Jel ono imaju Forest Gumpa u ekipi ?

ništa čudno za albu, ko zvrk je
nego, da ukratko rezimiramo. seltik me pozitivno (ili bolje da kažem negativno) iznenadio. strašno spremna ekipa, rastrčana, disciplinovana... što ima još veću vrijednost kad se zna da u svojoj ligi uopće nemaju konkurencije i mogu igrat sa pola snage. očekivao sam ih relativno nespremne, ili ajmo reć nedovoljno inteligentne da pročitaju igru u 95% slučajeva i da se prvenstveno zbog toga neće moć nadigravat. ali eto, imali su tu sreću da su poveli i onda su mogli postavit tu igru koju su vjerovatno i vježbali pred meč, samo što su imali daleko više motiva. ono što mi je bilo najbolje kod seltika je postavljanje u odbrani i startanje na loptu... svaki put oštro i drsko, na ivici faula, ali nikad faul. messija su jako dobro čuvali, ostale su držali podaleko od gola. svaki put kad se neko odlučio na individualnu akciju, pametno su duplirali i otklanjali opasnost.
u suštini, barselona je dakako zaslužila ovu pobjedu, ali da je seltik uzeo bod - ne bi bio bauk, jer su bili vrlo hrabri i pametni.

nego, da ukratko rezimiramo. seltik me pozitivno (ili bolje da kažem negativno) iznenadio. strašno spremna ekipa, rastrčana, disciplinovana... što ima još veću vrijednost kad se zna da u svojoj ligi uopće nemaju konkurencije i mogu igrat sa pola snage. očekivao sam ih relativno nespremne, ili ajmo reć nedovoljno inteligentne da pročitaju igru u 95% slučajeva i da se prvenstveno zbog toga neće moć nadigravat. ali eto, imali su tu sreću da su poveli i onda su mogli postavit tu igru koju su vjerovatno i vježbali pred meč, samo što su imali daleko više motiva. ono što mi je bilo najbolje kod seltika je postavljanje u odbrani i startanje na loptu... svaki put oštro i drsko, na ivici faula, ali nikad faul. messija su jako dobro čuvali, ostale su držali podaleko od gola. svaki put kad se neko odlučio na individualnu akciju, pametno su duplirali i otklanjali opasnost.
u suštini, barselona je dakako zaslužila ovu pobjedu, ali da je seltik uzeo bod - ne bi bio bauk, jer su bili vrlo hrabri i pametni.
Zadnja izmjena: azTer, dana/u 23 okt 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
**** je u loptu, nekad je morala u mrezi zavrsiti
. Lijepa akcija za 1:1, xavi & iniesta svjetska klasa!

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
a daj ba yebem ti ekipu kojoj se tri lika izmedju njih 8 dodaju ko na treningu izmedju čunjeva. Ponovo vas sreća prati
inače slažem se sa ripperom@ dosta golmana poslije utakmica sa barcelonom ispadne svjetska klasa

inače slažem se sa ripperom@ dosta golmana poslije utakmica sa barcelonom ispadne svjetska klasa

naprijed rejal
Dobro je zavrsilo mada sam pred pocetak utakmice ocekivao neki veci rezultat u korist Barcelone. Ono rezime nekako i nije tesko napisati. Song dobar ali se lopte rjesava ono "cim prije" sto u biti mozda se ocekuje od njega ali moze i bolje. Valdes napokon uradio nesto korisno za Barcu - nije dozvolio ono izlazenje lopte u korner
- za gol napokon nije kriv. Messi odlicno cuvan a i nije bilo njegovo vece. Xavi i Inijesta nesto ispod ocekivanja ali prvi gol u njihovom neponovljivom stilu. Sanchez trebao odmah u 2 min. postici gol a poslije nevidljiv. Maskerano - sta reci o njemu - mozda da je meni pun ku..ac njegovih pehova. Alba nevidljiv (srecom
) do gola. Ostali prosjecni i mozda i ispod prosjeka. Tekma mi izgledala na neku prvoligasku tekmu u nekoj osrednjoj evropskoj ligi a ne na LP.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bartra veoma dobar po meni.
Alba je predobar igrac, znaci sve ima a moze trcat ko i Alves.
Krivo mi sto Fabregasa nije ubacio ..
Alba je predobar igrac, znaci sve ima a moze trcat ko i Alves.
Krivo mi sto Fabregasa nije ubacio ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ojj jbm ti i odbranu i antifudbal.
Pa dokle vise cemo gledati bunkere i primanje gola iz jednog suta ?
Samo se protiv Barce igra ovako. I onda neko kaze : "vi samo kruzite oko gola". -Pa sta drugo da se radi kad se svi brane sa desetoricom u svom sesnestercu citavu utakmicu. I toboze mi imamo srece i izvlacimo se, a niko ne spominje koliko je srece imao protivnik u odredjenim situacijama.
Zasluzena pobjeda. Toliko.
Samo se protiv Barce igra ovako. I onda neko kaze : "vi samo kruzite oko gola". -Pa sta drugo da se radi kad se svi brane sa desetoricom u svom sesnestercu citavu utakmicu. I toboze mi imamo srece i izvlacimo se, a niko ne spominje koliko je srece imao protivnik u odredjenim situacijama.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Prebejena akcija kod gola Inieste... ludilo... svaka dala.. 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Žao mi Celtica.
Gledao sam samo zadnjih 10-15 minuta, i koliko sam upratio golman je opet briljirao, Foster.
Bravo za Albu, također Iniestin gol moćan, tj. akcija.

Gledao sam samo zadnjih 10-15 minuta, i koliko sam upratio golman je opet briljirao, Foster.

Bravo za Albu, također Iniestin gol moćan, tj. akcija.

Messila, zamisli kako je Barceloni svaku utakmicu igrati protiv bunkera.
Dobro je pa im nije dosadilo jos ..
Dobro je pa im nije dosadilo jos ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ja nigdje ne vidjeh tebe da kružiš oko golamessilla je napisao/la:Ojj jbm ti i odbranu i antifudbal.

naprijed rejal
Ja mislim da je najbolje da svi timovi predaju utakmicu protiv Barce prije nego ona krene.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Sveti idi spavaj - nije ovo za tebe 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kao Real, direktno i okomito napadati...eto odgovora....Barca sabije i zakuca protivnika na 30 metara od njegovog gola i onda je oblijetanje i yebavanje živaca, jer ovi ne mogu ni izaci...samo što nemamo fizicki jake igrace za duel igre kao Real...jedno je kad se mrcina Ronaldo ili Benzema zaleti u duel, a drugo kad Pedro ili ne znam Xavi, Messi nebitno...za ovakvih bunkera trebaju jaki i visoki koje ce ulaziti u duele, i koji znaju skociti...prosjecan visina Barce 170 cmmessilla je napisao/la:Ojj jbm ti i odbranu i antifudbal.

Totalno smo preofirni u prekidima sa ovom "odbranom" i hronicnim nedostatkom visine.
Tako selektirana ekipa...igraci nisu krivi što nisu visociji i fizicki jaci

Zadnja izmjena: ripper, dana/u 23 okt 2012, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro ako se vi predajete nemoj druge nagovaratD10S je napisao/la:Ja mislim da je najbolje da svi timovi predaju utakmicu protiv Barce prije nego ona krene.

Calma calma, que aqui estoy yo. Calma, calma.bparena je napisao/la: Pa dobro ako se vi predajete nemoj druge nagovarat
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Mudro zboriš mladiću.D10S je napisao/la:Ja mislim da je najbolje da svi timovi predaju utakmicu protiv Barce prije nego ona krene.
dobi barca na kraju dobro je
,vazno je da se sto prije obezbijedi prvo mjesto da se moze druga postava slat da igra
,zao mi celtica dobro su se postavili na terenu al eto hoce barcu golovi u zadnjim minutama
napokon veceras bartru da vidimo na djelu ,napokon tito da ga ubaci da igra od pocetka.
ako i poslije vecerasnje utakmice i dalje tito nastavi forsirat songa i adriana na stoperu prije bartre onda je tito il corav il lud
momak je super odigro ,nema tikova nikakvih ko song sto ima kad igra stopera ,super se postavlja,u duelima dobar ,vidi se da je stoper pravi ,kad vec ima stopera u ekipi ,u nedostatku njih nek on igra a ne ovi koji se gube na terenu

napokon veceras bartru da vidimo na djelu ,napokon tito da ga ubaci da igra od pocetka.
ako i poslije vecerasnje utakmice i dalje tito nastavi forsirat songa i adriana na stoperu prije bartre onda je tito il corav il lud
momak je super odigro ,nema tikova nikakvih ko song sto ima kad igra stopera ,super se postavlja,u duelima dobar ,vidi se da je stoper pravi ,kad vec ima stopera u ekipi ,u nedostatku njih nek on igra a ne ovi koji se gube na terenu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Meni glupo gledat Barcelonu kako nesto pokusava preko krila ucinit.
Pa Tito ubaci dvojicu u sredinu i nek primaju lopte od Xavija i Inieste.
Bilo bi golova ko u Madridu
Ovako nema nikog da se ubaci u sredinu ..
Pa Tito ubaci dvojicu u sredinu i nek primaju lopte od Xavija i Inieste.
Bilo bi golova ko u Madridu

Ovako nema nikog da se ubaci u sredinu ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.