Ali hajd ko ih šiša.
Ispušit ćemo u CL, derati ih sve redom u Serie A i tako iz kruga u krug.
Ovako dođu pričaju, palamudaju ovo ono, dođe međusobni duel mi ih preslušamo i oni zatim pobjegnu u mišiju rupu.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Nauči pisat' pa dominiraj.Jbo te Fergie u šupak.SirAlexFerguson je napisao/la:Nastavljate dominacije
Ma ko jbe Europa Ligu, ja to ne bi ni igrao, dzaba trosit igrace.mdss je napisao/la:Ja nisam optimista sa ovakvim napadacima ni sekunde jer ako necemo proci ovu grupu bolje da i neigramo LE
don_burza je napisao/la:@mdss
Uzeste vi bod na gostujucem terenu![]()
Svaka cast
mdss je napisao/la:don_burza je napisao/la:@mdss
Uzeste vi bod na gostujucem terenu![]()
Svaka cast
![]()
morali i mi ubosti jednom vidim vi 3 upisali
![]()
Daj nam ti Bože zdravljaSarajevo1946 je napisao/la:Juventus je i u najbolje dana znao jedva proći grupu, sa timovima kao što su Olymipacos, Rosenborg...
Moramo sačekati naredno kolo, tada će mnogo jasnije biti sve i moći ćemo praviti kakulacije. Jedna pobjeda bi nam mnogo skinula teret sa leđa, obzirom na sve te silne remije u Evropi...
Evo, ja sam malo veći bolesnik Juventusa, nije mi svejedno, ali moramo ih podržat i vjerovat. Juventus tek ako prođe grupu, pokazat će stvarnu snagu...

Najbolje je da sacekamo kako ce se grupa zavrsiti, koju cemo po meni proci.Pupi04 je napisao/la:Maloprije govoris momku da vam popusi i jos uvijek pises i mod pizda,e aferim !Juvelandia je napisao/la:moderator de izbrisi i ovaj post il budi pizda?sLucajni je napisao/la:Vozdra LP ...
Pa primiti gol od Nordhjakdjsahdjljanda ... Smijesno ... Fuj . Pogodim sve zivo i kontam aj Juve nece primiti go od nekakve trecerazredne ekipe, a oni jedva bod izvuku ...
A treba vas opet baciti u Seriu B, tamo vam i jeste mjesto ...
Uopste nemam namjeru da provociram vec ste svi poletjeli da ste toliko jaki,ali ovo pokazuje da niste i da imate velikih slabosti,grupu 90% da necete proci i to je za prvaka Serie A sramota...
Vjerovatno da ce se odgovori kretati od Hajduka,jaci smo od vas,MM ovo ili ono tako da ih unaprijed preskacem...
A ko to nema slabosti? Barca? Real? Ko?Pupi04 je napisao/la:----
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.