FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Sudija koji je sudio zadnju utakmicu Krajine i Jedinstva u Cazin . Broj 7 Krci opsovao Boga i dobio crveni . To je onaj sto su ga cazinski mediji nazvali seljacinom ili kako vec .
Spahaliću je u Vitezu je igrač Viteza i mater i Boga i sve na kamaru stresao i on daje našem igraču žuti odmah slijedeći start jer mu je rekao "Mater ti psuju a ti ništa".FKKC1932 je napisao/la:Dajte ljudi, molim vas, ko još isključuje igrača zbog psovanja Boga?!
Inače ne volim ovako da komentarišem uopšte, ali ova dva brata su poseban slučaj kad je u pitanju Vitez.
Takođe molim simpatizere Viteza da me ne citiraju i zahvaljujem im se unaprijed.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Naša su dva igrača zbog psovanja dobili crvene u Bugojnu, jedan izravno, a jedan dva žuta.
Hayley <3
Nije tačno. Poslao je linijskog suca u p**** materinu i rekao da mu j*be mater i onda dodao glupane.tropic je napisao/la:Sudija koji je sudio zadnju utakmicu Krajine i Jedinstva u Cazin . Broj 7 Krci opsovao Boga i dobio crveni . To je onaj sto su ga cazinski mediji nazvali seljacinom ili kako vec .
@badblueboy - zbog psovanja boga?
Dodao je on Boga uz to sve . Cuju se cesto takvi izrazi na terenu . Neces mi vjerovati ali 4 sudija psuje domacim trenerima 

Pozdrav drugovi, sta ocekujete u Lukavcu? Ocel ko od vas iz Cazina dolazit da prati utakmicu?
Vidimo se posle Bajrama
Vidimo se posle Bajrama

Lako se praviti ćorav pored očiju svojih. Ali hajde. Ovaj @nkvitez to subjektivno gleda.Casp3r je napisao/la:Spahaliću je u Vitezu je igrač Viteza i mater i Boga i sve na kamaru stresao i on daje našem igraču žuti odmah slijedeći start jer mu je rekao "Mater ti psuju a ti ništa".FKKC1932 je napisao/la:Dajte ljudi, molim vas, ko još isključuje igrača zbog psovanja Boga?!
Inače ne volim ovako da komentarišem uopšte, ali ova dva brata su poseban slučaj kad je u pitanju Vitez.
Takođe molim simpatizere Viteza da me ne citiraju i zahvaljujem im se unaprijed.
Da bi mu se bukvalno nacrtalo (a i ostatku javnosti kako su Spahalići ustvari "igrači" NK Vitez), napraviću mu jedan kratki video uskoro u kojem će vidjeti njihove kriterije suđenja kada je NK Vitez u pitanju.
Nadam se da će video doći i do odgovornih (također, umnogome ćoravih i gluhih) u NS F BiH, te da će se i oni malo zapitati kada su sudački kriteriji u pitanju.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Čisto sumnjam da će bilo ko u Lukavac od navijača, a očekivanja, barem moja, su minimalna. Ako možemo šta uraditi to je osvajanje boda, ali eto možda me i iznenade. Bodovi nam trebaju, ali upitna je ta forma igrača i njihova želja zbog svega ovog što se dešava, tako da je Radnički daleko veći favorit (+domaćin).Maniaacs je napisao/la:Pozdrav drugovi, sta ocekujete u Lukavcu? Ocel ko od vas iz Cazina dolazit da prati utakmicu?
Vidimo se posle Bajrama
Bilo kako bilo, želim publici u Lukavcu što ljepšu utakmicu za oko, što manje izležavanja igrača Krajine i to je to...
Hvala na odgovoru, pozdravFKKC1932 je napisao/la:Čisto sumnjam da će bilo ko u Lukavac od navijača, a očekivanja, barem moja, su minimalna. Ako možemo šta uraditi to je osvajanje boda, ali eto možda me i iznenade. Bodovi nam trebaju, ali upitna je ta forma igrača i njihova želja zbog svega ovog što se dešava, tako da je Radnički daleko veći favorit (+domaćin).Maniaacs je napisao/la:Pozdrav drugovi, sta ocekujete u Lukavcu? Ocel ko od vas iz Cazina dolazit da prati utakmicu?
Vidimo se posle Bajrama
Bilo kako bilo, želim publici u Lukavcu što ljepšu utakmicu za oko, što manje izležavanja igrača Krajine i to je to...

e drug dolazi 3 autobusa pun navijaca u lukavac igraci primli 2 plaatee i imamo razloga dolaziti po bodove takoo da ce biti vatrenoo pozzzzzzzzzzzz 

Ja pitam, sta ja znamsejtan30 je napisao/la:e drug dolazi 3 autobusa pun navijaca u lukavac igraci primli 2 plaatee i imamo razloga dolaziti po bodove takoo da ce biti vatrenoo pozzzzzzzzzzzz

Svakom isplaćeno po 50 hiljada maraka, ali samo za prvi dio polusezonesejtan30 je napisao/la:e drug dolazi 3 autobusa pun navijaca u lukavac igraci primli 2 plaatee i imamo razloga dolaziti po bodove takoo da ce biti vatrenoo pozzzzzzzzzzzz

Pet igrača FK Krajine neće putovati u Lukavac u nedjelju iz razloga što su kartonirani, a oni su Toromanović, Sinanović, Ljeljak, Hušić i Čaušević.
Dakle, riječ je o četiri standardna prvotimca, a Čaušević je uvijek bio prvi izbor trenera kad fali neko od igrača u sredini terena...
Dakle, riječ je o četiri standardna prvotimca, a Čaušević je uvijek bio prvi izbor trenera kad fali neko od igrača u sredini terena...
Biti ili ne biti pitanje je sad
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sadikovi ... dove/90752" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sadikovi ... dove/90752" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva je situacija kod vas pred utakmicu jel ima kakvih potresa kao kod nas.
Itekako da imaju potresa, 3 poraza zaredom dovoljno govori.sloboda je napisao/la:Kakva je situacija kod vas pred utakmicu jel ima kakvih potresa kao kod nas.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kao što neko reče, ako budu konkurentni kao u nedjelju odnijet' će te najveću gostujuću pobjedu do sad.fukara87 je napisao/la:Itekako da imaju potresa, 3 poraza zaredom dovoljno govori.sloboda je napisao/la:Kakva je situacija kod vas pred utakmicu jel ima kakvih potresa kao kod nas.
- bosnacazin
- Kontakt:
malo je reci da ima potresa kod nas,igraci bez plate,neredovni treninzi ...za utakmicu u subotu vracaju nam se 5 standarnih prvotimaca(suspenzije),te jos neki koji nisu igrali juce,zbog meni nepoznati razloga.
onaj sastav od juce sigurno nece igrati,jer u tom slucaju ne gine nam poraz.(sam podatak da je rezervni golman igrao ,zbog nedostatka igraca ,sve govori ).sve je moguce,krajina vise nije ubjedljiva na svom terenu( 2 poraza ove sezone,a u protekle dvije nismo imali nijedan) ,sudjenje ce biti korektno u to nemajte brige,pa bi Sloboda mogla dobiti,sto me ne bi uopce cudiloCasp3r je napisao/la:Kao što neko reče, ako budu konkurentni kao u nedjelju odnijet' će te najveću gostujuću pobjedu do sad.fukara87 je napisao/la:Itekako da imaju potresa, 3 poraza zaredom dovoljno govori.sloboda je napisao/la:Kakva je situacija kod vas pred utakmicu jel ima kakvih potresa kao kod nas.
Ma u Lukavcu je igralo 6 omladinaca, nismo imali 5 prvotimaca zbog suspenzija, a vidim da nisu putovali ni neki koji nisu suspendirani, a razlog je jasan svima.Casp3r je napisao/la:Kao što neko reče, ako budu konkurentni kao u nedjelju odnijet' će te najveću gostujuću pobjedu do sad.fukara87 je napisao/la:Itekako da imaju potresa, 3 poraza zaredom dovoljno govori.sloboda je napisao/la:Kakva je situacija kod vas pred utakmicu jel ima kakvih potresa kao kod nas.
Tvoja rečenica bi trebala glasiti - ako igrači Krajine opet odbiju igrati u narednom kolu, onda Sloboda odnosi najveću pobjedu. Ali, kako Sloboda nije uopće tako jaka ekipa, Krajina bi sa povratkom nekih igrača, andam se većine, tu trebala uzeti lagana tri boda iako nismo jaki u takmičarskoj formi, a i za to se znaju razlozi.
Pa na to sam i mislio drug, ja sam radio sa Zoom-om utakmicu Bratstvo-Krajina, gdje Bratstvo nije prišlo kako treba golu, ne umanjujem ja vrijednost Krajine kada je potpuna, ali ako bude kadar na nivou ovog nedeljnog (ako idalje ne budete imali igrači, plus suspendovani) onda nema se tu šta tražiti, ovi momci (djeca, šta već) koji su igrali u Lukavcu bi se s Krajšnikom jedva kod kuće raspravili.FKKC1932 je napisao/la:Tvoja rečenica bi trebala glasiti - ako igrači Krajine opet odbiju igrati u narednom kolu, onda Sloboda odnosi najveću pobjedu. Ali, kako Sloboda nije uopće tako jaka ekipa, Krajina bi sa povratkom nekih igrača, andam se većine, tu trebala uzeti lagana tri boda iako nismo jaki u takmičarskoj formi, a i za to se znaju razlozi.
Sretno Cazinjani, greota je da vi budete ispod nekoliko drugih ekipa tu gdje ste, isto kao što je greota što je Sloboda u ovoj, a jedan Gošk u PL.
Pozdrav!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.