Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Saurman je napisao/la:Davno sam napisao da Juventus jos nije dorastao CL sa ovim igrackim kadrom, previse je tu prosjeka najvise mislim na napad.Vjerujem da nece uspjeti proci grupnu fazu, ipak predugo su bili van CL i sad placaju ceh.
Nemoj više igrati živ bio.. da pobijedimo u LP...mandraX je napisao/la:Pa šta je više u ovom Juventusu majko mila.![]()
Kad god sam odigrao na njih, pao sam.![]()
Večeras na dva listića za fine pare.
Svi naravno imaju slabosti,samo ste ovdje poceli gubit pojam sa realnoscu i spominjanje da se moze uzet LP je u najmanju ruku smijesno,ok jaki ste a koliko ste jaki obrazlozit cu nakon 6 kola a mozda i necu jer me stvarno zaboli za vama,samo uzivam kad vas neko malo spusti u realnostOxygen je napisao/la:A ko to nema slabosti? Barca? Real? Ko?Pupi04 je napisao/la:----
Nemamo mi tebi šta govoriti o snazi Juventusa, mi znamo da smo mnogo jaki naravno.
Nakon 6 kola očekujem tvoj post i da obrazložiš ovih 90%.
Evo sad s tekmeSoni je napisao/la:Ne znam sta ste navalili na PDC, ispade sad on najgori bio.
Trcao je po onoj strani gore-dole i trudio se kolko je mogao.
Dao je nekoliko upotrebljivih centarsuteva i onu loptu za Gia u prvom poluvremenu.
Marchisia, Vidala i Isle nije nigdje bilo pa ih malo ko spomene.
Matri je odron, citavu ovu sezonu se pati, treba ga zamotat u milion i ostavit na ulici, mozda se neko i zajebe pa ga pokupi.
Doš'o s večere i banovao Juvelandiu. Zadovoljan?Hypnose je napisao/la:Gdje je sad @Monolog..... Vidi se da nisu jednaki arsini... Da na temu PrIntera ili Penala ode neki Juventino i poceo provocirati dobio bi ban.... Al' ovi nece sigurno to dobiti....
Printeri strpite se do iduce subote tada ce te vi stupiti na scenu...... i biti spusteni kao i svi ostali.....
Imam jeb.en osjecaj da jedna osoba sada pise post.....
EDIT
Fuc.k that.....
Znao sam svega mi......
Baš sam o tome razmišljao tokom utakmice ... sve mi smrdilo na još jedan remi. Flash-backovi na EL i grupu sa Lechom.dr.van nostrand je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.