HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
idemo danas po prolaz,iskreno se nadam,da cemo odigrat zrelo,za razliku od zadnje dvije utakmice
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Puno srece Zrinjski veceras 
Hvala obojici..
Prethodna 4 puta kad smo branili prednost od 2 gola ispadali smo, zato idemo danas srusiti tu tradiciju
Oni ce nas sigurno napast od prve minute, pa cemo morati nesto pokusavati iz kontri, uglavnom mislim da prednost necemo prokockati..
Idemo do kraja zajedno !
Prethodna 4 puta kad smo branili prednost od 2 gola ispadali smo, zato idemo danas srusiti tu tradiciju
Oni ce nas sigurno napast od prve minute, pa cemo morati nesto pokusavati iz kontri, uglavnom mislim da prednost necemo prokockati..
Idemo do kraja zajedno !
Ajde valjda je vrijeme više da obranimo dva gola prednosti mada realno gledano nije stvar u obrani.Ako se budemo samo branili nemamo velike šanse ,napad je najbolja obrana.Ako damo gol moglo bi biti dobro.ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!!starmo94 je napisao/la:Hvala obojici..
Idemo do kraja zajedno !
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Hadzic 1-0, 30' 
Pa Sarajevo ove godine sve redom "tare" samo da ne bude 4,5 razlike jer igra nam je jalova ,vise srece nego znanja,upravu treba pustiti da radi a ove zvijezdice poput lazara potjerati sto dalje od stadiona,polako se ide ka vrhu ove godine bolje sredina tablice i lagano nego kojim slucajem europa pa kantanje !starmo94 je napisao/la:Hadzic 1-0, 30'
Mara Anicic 1-1 !!!

Bravo Marastarmo94 je napisao/la:Mara Anicic 1-1 !!!![]()
BDW :grupa od oko 70-ak ultrasa na Koševu.Hajmo do poluvremena sačuvat ovaj rezultat.
Vidi dali gol! 
Šta je Beki legendo ,pa nisi valjda igrao keca!bekicamir je napisao/la:Vidi dali gol!
Kako znas,1.70 kvota,nije lose,ma neka Sarajevo dobije 4:2 ili 3:2 pa cak i 2:1!acovic1 je napisao/la:Šta je Beki legendo ,pa nisi valjda igrao keca!bekicamir je napisao/la:Vidi dali gol!![]()
![]()
![]()
Ma znam iz iskustvabekicamir je napisao/la:Kako znas,1.70 kvota,nije lose,ma neka Sarajevo dobije 4:2 ili 3:2 pa cak i 2:1!acovic1 je napisao/la:Šta je Beki legendo ,pa nisi valjda igrao keca!bekicamir je napisao/la:Vidi dali gol!![]()
![]()
![]()
Ma još je sve otvoreno, i u 90 minuti ako Sarajevo da gol bit će drame zato treba pokušati zabiti i riješiti dileme.Jeste da će Beki pasti na kladionici ali uvijek ima popravni zar ne?silenT je napisao/la:čuj 1-1... nisam se nadao da možemo dole gol datnadam se da će biti dovoljan za prolaz
Čitam sad na stranici Sarajeva kaže tip "Izgleda ništa od kupa!".Ja bih čovjeka kad ovako brzo kopča postavio umjesto Vjeke Bevande za premijera pa neka nas čovjek iščupa iz ove ekonomske krize

2-1 ajde ne dajte to momci jos minut-dva
Tko je rek'o da ce Beki pasti na kladionici?aaaastarmo94 je napisao/la:2-1 ajde ne dajte to momci jos minut-dva
gotovo 2:1!
Evo Beki , mi prošli , ti prošao, oni popušili.Sve kako treba
!
Kao sto Mamic kaze!!!acovic1 je napisao/la:Evo Beki , mi prošli , ti prošao, oni popušili.Sve kako treba![]()
![]()
![]()
![]()
!
Ajmooooooooooooooooooooooo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.