ajax real nikakoM A J S T O R je napisao/la:Šta mislite da ovo uplatim
to su utakmice koje danas treba izbjeci
ne kazem da nece pobjediti ali sumnjivo...
willy jesi siguran u serenu
da je dodam na porto psg i zenit
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ajax real nikakoM A J S T O R je napisao/la:Šta mislite da ovo uplatim
Mbokani nedostaje u napadu kod gostiju, veliki problem za napad._karabaja_ je napisao/la:Mogao bi Arsenal bit iz 1 u 1 kvota oko 3,5, Milan prvo poluvrijeme X i Zenit ne prima gol.
Ako ćeš staviti veliki ulog nemoj je igrati. Juče je Kerber imala dvije lopte na svoj servis da bude više gemova, ali ipak je bilo manje gemova. Igraj samo ako nije veliki ulog, čudan je ženski tenis.Pity1900 je napisao/la:ajax real nikakoM A J S T O R je napisao/la:Šta mislite da ovo uplatim
to su utakmice koje danas treba izbjeci
ne kazem da nece pobjediti ali sumnjivo...
willy jesi siguran u serenu
da je dodam na porto psg i zenit

Odigrano jutrospintol_TM87 je napisao/la:Od danas vodim sebi evidenciju pogodjenih/promasenih..
Jedan par za Cetvrtak (dok je kvota velika)
Tolima vs Milionars 1 @ 1.85

Pintole, koji je to sport i koja je to liga?pintol_TM87 je napisao/la:Od danas vodim sebi evidenciju pogodjenih/promasenih..
Jedan par za Cetvrtak (dok je kvota velika)
Tolima vs Milionars 1 @ 1.85
gdje si to procitao bez pola prvotimaca..Alucard je napisao/la:Ne znam...meni se čini da je se previše ljudi zaletjelo sa ovim hendikepom na utakmicu Dinamo-PSG ako uzmemo u obzir činjenicu da će PSG igrati bez gotovo pola prvotimaca.
Što se tiče Arsenala i kod njih ima povrijeđenih te ovdje bih prije igrao oba daju gol nego čistu jedinicu.
Many PSG players are injured at the moment, important players like Lavezzi, T Motta, Nene, Chantome and Sakho.pintol_TM87 je napisao/la:gdje si to procitao bez pola prvotimaca..Alucard je napisao/la:Ne znam...meni se čini da je se previše ljudi zaletjelo sa ovim hendikepom na utakmicu Dinamo-PSG ako uzmemo u obzir činjenicu da će PSG igrati bez gotovo pola prvotimaca.
Što se tiče Arsenala i kod njih ima povrijeđenih te ovdje bih prije igrao oba daju gol nego čistu jedinicu.
@willy kolumbijska liga
Pastore + Ibra + GameiroPity1900 je napisao/la:Many PSG players are injured at the moment, important players like Lavezzi, T Motta, Nene, Chantome and Sakho.pintol_TM87 je napisao/la:gdje si to procitao bez pola prvotimaca..Alucard je napisao/la:Ne znam...meni se čini da je se previše ljudi zaletjelo sa ovim hendikepom na utakmicu Dinamo-PSG ako uzmemo u obzir činjenicu da će PSG igrati bez gotovo pola prvotimaca.
@willy kolumbijska liga
ali opet
sa druge strane je dinamo
ma napisao sam ko igraEmirSioux89 je napisao/la:Sta Pastore + Ibra to ne igraju ni njih 2?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.