Supić nije otjeran, Supić je sam dao otkaz kao i nekolicina igrača Anarthosisa jer nakon što je Petrovac izbacio Anarthosisa. Trener je dobio otkaz. E pošto je taj trener doveo 4 nova igrača u Anarthosis njima je rečeno da će bit bačeni u drugi plan, pa je Supić otišao rekavši da će braniti makar u drugoligašu nego sjediti na klupu u Anarthosisa.urban corps je napisao/la:YEBO TE SUPIĆ, A TI NJEGA, UVIJEK SAM GOVORIO DA NIJE ZA REPKE, HALO PORED HASAGIĆA ON UBACI SUPIĆA, PA DA JE NEKI GOLMAN NE BI GA OTJERALI IZ ANARTHOZISA, A ŠTO SE MURATOVIĆA TIČE NJEMU SVAKA ČASTFanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ljudi **** vas Supić!!! Supić je protiv Turske branio čuda. Činjenica je da je Supić večeras dijelom kriv za neke golove ipak nije on Casillas. Drugo de popišite imena ovih koji večeras govore ponovo protiv Supića i Muratovića. Jer ću ima vratiti za ovo. Muratović je igrač koji često griješi, ali je on lav na terenu za razliku od Neki tamo Papaca i Salihamidžića koji se prave englezi kada se domognu nekog velikog kluba. Ja vam kažem vratit ću vam za Supića, a za Muratovića najvjerovatnije neću imati prilike jer čovjek planira oproštaj. A vidim i da napadaju Ćiru, ali manje nego protiv Irana, jer zanju da Ćiro neprestano pravi padove kako bi bili manji u očima protivnika u baražu. Ipak je ovo bila revijalna utakmica. Del Bosque je najavio da će igrati kao da još ništa nije riješeno, a Ćiro je rekao da će igrati za raju i da će biti na oprezu zbog kartona. Ipak i ovo je super, a vi nastavljajte napadati. Počet ćete od Supića, a onda ćete početi sa Salihovićem, Džekom i Ibiševićem.
Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
-
drop je napisao/la:Eno sad je Supić kriv![]()
...OK,jest zajebo kod prvog i cetvrtog gola ali je i skinuo dva cista zicera...ja znam da bi svi volili imati Casillasa na golu,ali ovaj brani za Real Madrid a Supić ze neki Temišvar ili koji vec klub-nemam pojma.
Vazda mi moramo naci dežurnog "Isusa" da ga razapnemo...ne njega izbaciti sva **** i bice nam lakše,ali dobro je to...pouzdan ventil.
P.S. Hasagić ce braniti 101% u baražu,a ne Supić tako da bezveze pricamo o momku.
problem je u tome ,a mi to sebi necemo da priznamo , da je i Hasagic isti ko i Supic, ako ne i gori.
U ime Gospodara...
da, davno nekad se sjećam istih ili sličnih komentara za Hasagića "vaki je-neki je..."LeBronJamesKing je napisao/la:drop je napisao/la:Eno sad je Supić kriv![]()
...OK,jest zajebo kod prvog i cetvrtog gola ali je i skinuo dva cista zicera...ja znam da bi svi volili imati Casillasa na golu,ali ovaj brani za Real Madrid a Supić ze neki Temišvar ili koji vec klub-nemam pojma.
Vazda mi moramo naci dežurnog "Isusa" da ga razapnemo...ne njega izbaciti sva **** i bice nam lakše,ali dobro je to...pouzdan ventil.
P.S. Hasagić ce braniti 101% u baražu,a ne Supić tako da bezveze pricamo o momku.
problem je u tome ,a mi to sebi necemo da priznamo , da je i Hasagic isti ko i Supic, ako ne i gori.
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
suti bolan, provaljujes se bezvezeLeBronJamesKing je napisao/la:drop je napisao/la:Eno sad je Supić kriv![]()
- velez_mostar
- Kontakt:
Onaj Medjunanin nam je jako potreban...Isto tako Papac,ako bi se ikako moglo uticati na njega da nam pomogne bilo bi idealno,i naravno promjena formacije...eto ,svi mahniti sto igraju 4-4-2 ,mi najpametniji sa 3-5-2!
Ciro , Ciro ...Pa,morao je znati da cemo u ovoj utakmici biti razbijeni,sjetite se drugog poluvremena utakmice protiv Turske,sta nam je radio desni krilni po Salihovicevoj strani,uvijek rupa...mora biti,kad taj igrac nema defanzivne mogucnosti,i ostaje strana drama prazna..ovaj put to je bilo po lijevoj gdje je Muratovic igrao,da on i Jahic naprave nesto protiv Inieste i RIere.haha..samo se nasmijati treba!
Ciro , Ciro ...Pa,morao je znati da cemo u ovoj utakmici biti razbijeni,sjetite se drugog poluvremena utakmice protiv Turske,sta nam je radio desni krilni po Salihovicevoj strani,uvijek rupa...mora biti,kad taj igrac nema defanzivne mogucnosti,i ostaje strana drama prazna..ovaj put to je bilo po lijevoj gdje je Muratovic igrao,da on i Jahic naprave nesto protiv Inieste i RIere.haha..samo se nasmijati treba!
u potpunosti se slazem ne valja nam ova formacija niđe bekova a i ovi sto igraju obicno tu poziciju,ibra i sejo ...jednostavno ne mogu oni to igrat nije to njihova pozicija..........velez_mostar je napisao/la:Onaj Medjunanin nam je jako potreban...Isto tako Papac,ako bi se ikako moglo uticati na njega da nam pomogne bilo bi idealno,i naravno promjena formacije...eto ,svi mahniti sto igraju 4-4-2 ,mi najpametniji sa 3-5-2!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Estonija dobila Belgiju 2:0
a ista Belgija dobila Tursku u subotu
**** lud zbunjenog 

Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
- Žil Kretenie
- Kontakt:
@harishp
Od tebe očekujem koju riječ o utakmici, neću se izlogovat dok ne napišeš.
Od tebe očekujem koju riječ o utakmici, neću se izlogovat dok ne napišeš.

Zadnja izmjena: Žil Kretenie, dana/u 14 okt 2009, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kahva, Kava, Kafa!
Ah nemogu da vjerujem da neko spominje onog slinu salihamidzica, pa kad se on borio na terenu?? a za bayern je u to doba ginuo covjek gore dole trco ko lud..nemoze se on porediti sa muratovicem, za njega je ovaj drugi borac, mada je salih bolji igrac, al nikad nije zelio da zaigra kako moze za bih
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
To je jace od meneMinche je napisao/la:nemoj sad zahuktavat kad se stisalo pls.............harishp je napisao/la:![]()
Hajmo tehnicari,strucnjaci,pljuvaci sad malo dusu istresite
![]()
Do slijedece postavke u ekipi i cekanja poraza

P.S Moj @Kretenie sta da pricam kad sve znas

Igrali smo taman toliko da se ovi iz baraza pocnu otimati za nas da nas dobiju, ko kad unprofor dodje u najvecoj krizi a raja izleti a unutra riza se ubajatila.

Valjda im nije bilo smeka

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2009, 23:42, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
momak ti ocigledno ne pratis reprezentaciju ni od pocetka cirinog mandata, da je suprotno tomu znao bi za Hasagiceve izlete tipa protiv Bugarske i slicni a o golmanskim kvalitetam Hasagica na liniji i na izlazenju ne treba ni pricati. e sada ne kazem ja da je on los ali po jednu gol priliku, kao isupic ,stvori protivnicima na svakoj utakmici , tako Bogati u nastavku da se ja ne provaljujem provaljuj se ti ali mislim da to nije moguce posto si supalj ko sir iz zemlje rogera federera!!!Madafaka je napisao/la:suti bolan, provaljujes se bezvezeLeBronJamesKing je napisao/la:drop je napisao/la:Eno sad je Supić kriv![]()
U ime Gospodara...
drug ne pricaj kad ne znas, braco je mogao sacekati jos godinu i odigrati do sada jedno 6 velikih takmicenja u dresu elfa, ali nije, a otisao je zato sto su pojedini bh. "heroji" imali obicaj uletjeti u svlacionicu i onako malo djeliti pravdu i malo reketa uzeti, eto pasa moj, to ti je jedina istina i ko god drugcije prica taj nem veze i svoje informacija dobija iz avaza i slicnih, prijatan ostatak veceri znalciFanaticosi_Medakovo je napisao/la:Salihamidžić jest igrao za ovu reprezentaciju dok je i ona od njega pravila zvijezdu, prema nekim pričama navodi se taj je dotični u avionima tražio da bude odvojen od ostalih, da vodi svoje lične masere i da je često napadao Muzurovića. Ja stvarno dosta pratio i staru generaciju i ovu, ali za mene je salihamidžić šugo i to je moje lično mišljenje, ali kod mene ima kredita samo zato što je igrao za reprezentaciju. Pa znaš li ti da je taj čovjek crveni skrivio u prijateljskoj utakmici sa Njemačkom. Ej prijateljskoj!?Cartman je napisao/la:Hajde kako te nije stid, pljuvat po LEGENDI Salihamidzicu, a branit nekog tamo Supica?? Vidim da je dosta raje pocelo pratit repku prije nekoliko mjeseci i ne znaju sta je Salihamidzic znacio za ovu zemlju, ne samo za repku. Salihamidzic je vise uradio za nas nego svi ovi sto igraju danas i sto ce igrat sljedecih 100 godina.Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ljudi **** vas Supić!!! Supić je protiv Turske branio čuda. Činjenica je da je Supić večeras dijelom kriv za neke golove ipak nije on Casillas. Drugo de popišite imena ovih koji večeras govore ponovo protiv Supića i Muratovića. Jer ću ima vratiti za ovo. Muratović je igrač koji često griješi, ali je on lav na terenu za razliku od Neki tamo Papaca i Salihamidžića koji se prave englezi kada se domognu nekog velikog kluba. Ja vam kažem vratit ću vam za Supića, a za Muratovića najvjerovatnije neću imati prilike jer čovjek planira oproštaj. A vidim i da napadaju Ćiru, ali manje nego protiv Irana, jer zanju da Ćiro neprestano pravi padove kako bi bili manji u očima protivnika u baražu. Ipak je ovo bila revijalna utakmica. Del Bosque je najavio da će igrati kao da još ništa nije riješeno, a Ćiro je rekao da će igrati za raju i da će biti na oprezu zbog kartona. Ipak i ovo je super, a vi nastavljajte napadati. Počet ćete od Supića, a onda ćete početi sa Salihovićem, Džekom i Ibiševićem.
ovih 2-5 je dobro doslo da se malo spustimo na zemlju svi
, i igraci i navijaci...sta da smo sa ovim stavom "MA DAJTE NAM BILO KOGA, SVE CEMO IH RAZVALITI..." docekali u barazu protivnika i ovako sa petardom se pocastili...sad ce momci mnogo ozbiljnije pristupiti mecevima i ako bog da plasirati se

- rob do bagro
- Kontakt:
a jeste sa tim golmanima dosadni...sad nevalja ni jedan,pa sta ce nam onda ne treba nam niko ni branit
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
joj pa kako ljudi odma blatite!
prvo cinjenica je da su ljudi tri puta jaci od nas( minimalno) to je objektivno!odmah po supicu,po muratu pa jos malo i po djeki i misketu!neide too!i kad je najgore treba dat podrsku!
ono ljudi su nas rasuli u sredini, a kad im tako pustis znas sta te ceka!jbg bas su se zajebavali!prolazili kako im volja!nassa odbrana je jos i dobro prosla kako je moglo biti!u jednom trenutku sam opazio kada je spoanica isla u napad da je omjer snaga bio 5:4 za nas!mislim nidje veze!gdje su trkavi iz sredine da to sve pozatvaraju!mislim da rahimic nije djaba izasao ciro je to uocio lijepo!pasovi su nam bilki katastrofa! hajd da su oni bili na njihovoj polovini , al na nasoj,
to nije moglo nikako!
al opet imam neki utisak da smo dali taj gol u prvih 20 min!bar jednu od onih sansi da bi bilo puno drugacije!
razocarao me vedo! Pa Vedo oko moje plavo
kako prazan gol da promasis i da nemozes povetaz 2 pasa!
po meni bi muslimovic igrao u sljedecoj (al to je samo moje misljenje nemojte sad napadat
)
eto sve u svemu losa igra alii nema spanije u barazu!ja mislim da su spanci ubjedljivo najjaci trenutno i da svaka repka protiv njihove pas igre nema puno sansi!
al imam osjecaj da ce nam Grcka zapast i da cemo proci!i to ce tako i da bude aBd
prvo cinjenica je da su ljudi tri puta jaci od nas( minimalno) to je objektivno!odmah po supicu,po muratu pa jos malo i po djeki i misketu!neide too!i kad je najgore treba dat podrsku!
ono ljudi su nas rasuli u sredini, a kad im tako pustis znas sta te ceka!jbg bas su se zajebavali!prolazili kako im volja!nassa odbrana je jos i dobro prosla kako je moglo biti!u jednom trenutku sam opazio kada je spoanica isla u napad da je omjer snaga bio 5:4 za nas!mislim nidje veze!gdje su trkavi iz sredine da to sve pozatvaraju!mislim da rahimic nije djaba izasao ciro je to uocio lijepo!pasovi su nam bilki katastrofa! hajd da su oni bili na njihovoj polovini , al na nasoj,

al opet imam neki utisak da smo dali taj gol u prvih 20 min!bar jednu od onih sansi da bi bilo puno drugacije!
razocarao me vedo! Pa Vedo oko moje plavo

po meni bi muslimovic igrao u sljedecoj (al to je samo moje misljenje nemojte sad napadat

eto sve u svemu losa igra alii nema spanije u barazu!ja mislim da su spanci ubjedljivo najjaci trenutno i da svaka repka protiv njihove pas igre nema puno sansi!
al imam osjecaj da ce nam Grcka zapast i da cemo proci!i to ce tako i da bude aBd

bezzveze piskarate poželite sreću zmajevima u baražu
zaboraviti španiju idemo dalje
supić nas je izvadio protiv turske svaka mu čast
vi internet kritičari(pojedini) samo čekate poraz da imate šta piskarat
igraj bosno nedaj se...

-
- Kontakt:
Jedan bok nam je uvijek sirom otvoren, bez obzira s kim igramo, jer trojica ozada ne mogu sve pokriti, a Ibricic (Pjanic) i Salihovic ni ne misle na to da se vrate i da ga zatvore. Opkladio sam se vec poslije 0:2 da ce Chiro ipak pokusati vratiti Papca za baraz. Pa nek misli ko sta hoce. Bolje nego se kockat sa Hrgovicem ili Dzemom...velez_mostar je napisao/la:Onaj Medjunanin nam je jako potreban...Isto tako Papac,ako bi se ikako moglo uticati na njega da nam pomogne bilo bi idealno,i naravno promjena formacije...eto ,svi mahniti sto igraju 4-4-2 ,mi najpametniji sa 3-5-2!
ne zelim nikoga omalozavati, svaka cast svim momcima za ovo sto su nam priredili ali ipak moram reci, papac nece doci jer je karakter u odnosu na neke koji lizu kitu sada onom smetljaru usanovicu (prepoznace se ako nekad vamo navrnu)hooligan_SA je napisao/la:Jedan bok nam je uvijek sirom otvoren, bez obzira s kim igramo, jer trojica ozada ne mogu sve pokriti, a Ibricic (Pjanic) i Salihovic ni ne misle na to da se vrate i da ga zatvore. Opkladio sam se vec poslije 0:2 da ce Chiro ipak pokusati vratiti Papca za baraz. Pa nek misli ko sta hoce. Bolje nego se kockat sa Hrgovicem ili Dzemom...velez_mostar je napisao/la:Onaj Medjunanin nam je jako potreban...Isto tako Papac,ako bi se ikako moglo uticati na njega da nam pomogne bilo bi idealno,i naravno promjena formacije...eto ,svi mahniti sto igraju 4-4-2 ,mi najpametniji sa 3-5-2!
Poveli su igrači Vicentea del Bosquea u 89. minuti utakmice na Bilinom Polju 5-0 nakon fantastične asistencije Alvara Negreda za Juana Matu. Potom su, u dvije minute (90. i 92.), primili dva gola. Tri su primili u 900 minuta igre u kvalifikacijama dotad.
Toliko o tome "dajte Brazil da se igramo..."
po meni došao poraz u pravo vrijeme, da se spustimo na zemlju i da se pripremimo za te utakmice baraža...
Toliko o tome "dajte Brazil da se igramo..."

Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
-
- Kontakt:
Da upravo tako, Supic je odradio svoj posao kad nam je najpotrebniji bio i svaka mu cast i veliko hvala za obje tekme s Belgijom i onu s Turskom. Ali je se i tada vidjelo da je samo pitanje vremena kad ce kiksat. Dobro je pa je se to desilo danas, a ne ranije.harinjo je napisao/la:bezzveze piskarate poželite sreću zmajevima u baražu![]()
![]()
![]()
zaboraviti španiju idemo dalje
supić nas je izvadio protiv turske svaka mu čast
vi internet kritičari(pojedini) samo čekate poraz da imate šta piskarat
igraj bosno nedaj se...
Nakon sto Begovic sada odradi par nastupa za Ipswich, mislim da je realno da ga Chiro stavi na gol u barazu. Ipak je on puno talentovaniji nego Hasagic, koji uz to ne igra u klubu, a odbrana ce igrati sigurnije s njim iza ledja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.