5-6 dobrih partija Veleza zaredom.*p!p!t@* je napisao/la:Samo se pitam šta treba da se desi pa da na stajanju bude 500 ljudi.
Sutra se nadam drugoj
5-6 dobrih partija Veleza zaredom.*p!p!t@* je napisao/la:Samo se pitam šta treba da se desi pa da na stajanju bude 500 ljudi.
To ti je uvijek tako, bilo nas 5.000, 500 ili 50, uvijek 40 % mazluma, a nekada i više. Samo razlika je kad' pjeva više od 250 nego 30 ljudi...zizu1991 je napisao/la:Ma džaba druže, eno protiv Širokog u Kupu, kada je iza gola džaba bilo, poletili svi, 40 % nas navijalo, ostali gledali utakmicu![]()
Bezveze
Ma nemoze se niko ni naloziti kad je tuga od igre na terenu, nek se ponovi ovakva igra,*p!p!t@* je napisao/la:To ti je uvijek tako, bilo nas 5.000, 500 ili 50zizu1991 je napisao/la:Ma džaba druže, eno protiv Širokog u Kupu, kada je iza gola džaba bilo, poletili svi, 40 % nas navijalo, ostali gledali utakmicu![]()
Bezveze
, uvijek 40 % mazluma, a nekada i više. Samo razlika je kad' pjeva više od 250 nego 30 ljudi...
ako utakmice uopšte i bude, jer je u Borcu velika kriza, ne treniraju jer im je struja isključena, kasne plate, nisu vraćeni neki dugovi......VELEZDOGROBA je napisao/la:danas sam na poslu tako da ne mogu na tekmu...nadam se prolazi i lagano dizanje pred banja luku.
FORZA VELEŽ
SAD CEMO VAS PRIZEMLJITI O-2rodjak je napisao/la:IDEMOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII
Zvijezda nije toliko losa u gostima koliko rezultati govore,ali ako ponovimo utakmicu ko protiv Travnika ne sumnjam u jos jednu ubjedljivu pobjedu
Prognoza 3:1
ma evo igra se otvoreno zvijzda imala dvije polusanse,a velez 3 veoma dobre sanse od cega je pogodjena precka iz jedne sanse iz druge stativa a iz trece vas golman sjajno interveniso.sa srecom i vama u nastavku prvenstvaastra1922 je napisao/la:SAD CEMO VAS PRIZEMLJITI O-2rodjak je napisao/la:IDEMOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII
Zvijezda nije toliko losa u gostima koliko rezultati govore,ali ako ponovimo utakmicu ko protiv Travnika ne sumnjam u jos jednu ubjedljivu pobjedu
Prognoza 3:1![]()
salim se nemamo mi nikakvih sansi da vam opasnije zaprijetimo a kamoli da vas pobijedimo.u svakom slucaju sretno u nastavku takmicenja i sretan vam zdrijeb za dalje
preglup potez,sad smo bez njega u BLAlemC85 je napisao/la:isključen Merzić u 55. minuti.....
uuuuuuuuuuuu jest vas naguzio onaj travnik izgleda da ona utakmica i nije bilo neko mjerilo....ipak mislim da ste sigurno u cetvrtini finalaAlemC85 je napisao/la:gubimo s 1:0 od 65. minute, ma ja opustili se....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.