a ja da će Vehabović dat 2 gola i to jos u gostimanecko_gradacac je napisao/la:ni u snu ovo nisam sanjao .... 3 gola u gostima ... huhhh
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Sto nas komentator fali, cak kaze danas najbolji igrac Ermin Vehabovic, dali je to ista ona curica sto je igrala prva 2-3 kola... Da se nije nasmrko cega tctc
-
necko_gradacac
- Kontakt:
mirzard je napisao/la:a ja da će Vehabović dat 2 gola i to jos u gostimanecko_gradacac je napisao/la:ni u snu ovo nisam sanjao .... 3 gola u gostima ... huhhh![]()
![]()
vidit cemo ih u subotu protiv Sarajeva
u svakom slucaju CESTITKE IGRACIMA NA PROLAZU DALJE ...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
ko prati zvijezdu mogao je vidjeti da je vehabovic u zadnje vrijeme zabio dosta golova posslije gola rudaru ugljeviku zabio je u prijateljskim bosni i gradini po jedan onda dao olimpicu jedan i pogodio stativu i danas dva next sarajevo 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto dozivjeli smo da i mi prodemo osminu finala u kupu eto sad dobiti slogu i idemo u polufinale
cestitke igracima koji su pokazali da mogu kada hoce.kako sam vidio satav je bio kovacevic,jakovljevic,moranjkic ristanic ,stanic,milanovic,vehabovic,delic,bogdanovic pandza i halilovic.cini mi se bez masica savica dzafica husica znaci cuvao ih je za sarajevo
cestitke igracima koji su pokazali da mogu kada hoce.kako sam vidio satav je bio kovacevic,jakovljevic,moranjkic ristanic ,stanic,milanovic,vehabovic,delic,bogdanovic pandza i halilovic.cini mi se bez masica savica dzafica husica znaci cuvao ih je za sarajevo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
cudo kojica nije ubacio, mozda i njega cuva za sarajevo:-)
mozda sam pogrijesio mozda je on igrao umjesto halilovica ustvari vjerovatnoTkanton je napisao/la:cudo kojica nije ubacio, mozda i njega cuva za sarajevo:-)
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Probisvjet
- Kontakt:
Cestitke komsije!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
hvala komsija sretno i vama u nastavku i putu prema premijer ligiProbisvjet je napisao/la:Cestitke komsije!
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Pridružujem se čestitkama.
Sretno u nastavku kupa i prvenstva.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
hvala momci na cestitkama...i mi smo svi veoma iznenadeni nasom pobjedom doletepsija je napisao/la:Pridružujem se čestitkama.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cestitke na prolazu ,nadam se da cete zelju izvuci

uff brate dragi gdje zelju nade od svih ekipa,zeljo je na krajuterabajt je napisao/la:Cestitke na prolazu ,nadam se da cete zelju izvuci![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da li moze ovako sloga u cetvrt finalu,celik u polufinalu i zeljo u fianluastra1922 je napisao/la:uff brate dragi gdje zelju nade od svih ekipa,zeljo je na krajuterabajt je napisao/la:Cestitke na prolazu ,nadam se da cete zelju izvuci![]()
Vi bi u Evropu jeli, pa zato Željo za kraj?astra1922 je napisao/la:uff brate dragi gdje zelju nade od svih ekipa,zeljo je na krajuterabajt je napisao/la:Cestitke na prolazu ,nadam se da cete zelju izvuci![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da finalista ne ide vise u evropu,evropa se mora kroz ligu zasluziti.
znaci moramo onda zelju mlatnutiterabajt je napisao/la:Mislim da finalista ne ide vise u evropu,evropa se mora kroz ligu zasluziti.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sta bi ovo astra kakve su ovo procjene..astra1922 je napisao/la:steta sto bar ne bi remi protiv veleza u prvoj utakmici kupa bar smo se mogli necemu i nadati danas.ovako samo jednodnevna ekskurzija u grad na neretvi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.