AlemC85 je napisao/la:katastrofa 3:0,,,,,,,hebem im sve po spisku..........![]()
![]()
Moj prijedlog je da se stadion u vrapcicima da Zrinjskom da treniraju na njemu,a nama drogu i sprice u ruku i da se drogiramo,jer ocito ovo nije sport za nas
AlemC85 je napisao/la:katastrofa 3:0,,,,,,,hebem im sve po spisku..........![]()
![]()
a mescini ..prvo tamo dobijemo,pa onda vamo popusimo glat,jos crveni mika bezze jos se zlajaciza je napisao/la:jel ikom palo na pamaet da je neko lovu uzeo na ovome,velez nema nikakvih ambicija ni lige ni kupa,jedino ostat u ligi!
AlemC85 je napisao/la:sada će se opet vaditi da je mlada ekipa, i da treba očekivati oscilacije, ali ne ovakve brate.......![]()
kraljMostaracVelezovac je napisao/la:Jos nije nista gotovo - ima uzvratna. A s obzirom da se ova djeca ukake u gace kad im dedarska pocne majke spominjat, mogli bi mi zijanit kuci 3-0.
Dosta ce govhana Neretva pronijet ... to je sve sto mogu reci o ovom danas.astra1922 je napisao/la:kraljMostaracVelezovac je napisao/la:Jos nije nista gotovo - ima uzvratna. A s obzirom da se ova djeca ukake u gace kad im dedarska pocne majke spominjat, mogli bi mi zijanit kuci 3-0.
velez danas pogodio stativu i precku... i jos kod gola se kazazic igra i pokloni loptu zvijezdi...astra1922 je napisao/la:nemojte nam to raditi da ste nam prodali .mi smo vama prodali u gradaccu proslu utakmicu iako smo promasili penal i pogodila par okvira gola..mislim da ce igraci zvijezde biti kaznjeni zbog prolaza dalje
Sreća u svemu ovome je ta,da mi je Zvijezda jedna od najdražih ekipa u ligi.tepsija je napisao/la:Eto šta znači odigrati jednu utakmicu kako bog zapovijeda.
Pobjeda je došla u pravo vrijeme,pred uzvrat kupa.
U kakvoj smo banani i depresiji bili,strah me je bilo i te utakmice.
Unatoč pozitivnom rezultatu iz prve utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.