Sretno!
P.S.: Protiv uvijek neugodnog Freiburga...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Udri!smopiBVB je napisao/la:Valja izdrzati do veceras...

Jesi me nasikirao sto neces navijat za BvB ...isakovich je napisao/la:Utakica ce biti zanimljiva, Real je favorit, sudar sampiona Njemacke i Spanije.Vidjeli smo da se BVB moze nositi sa Engleskim prvakom,cak ste bili i bolji,ali veceras je druga prica.Nekad bi dao podrsku BVB-u protiv stranih klubova,ali brate zbog pojedinih na ovom forumu zgadili ste sopstveni klub.Mislim da ce te nocas dici noge i biti natrpani ali ipak vam zelim makar remi
![]()
![]()
,malo sale nije na odmet vidim da vas trese groznica,trema i strah
![]()
. Sretno zuti
HzBvB je napisao/la:Veceras sam odigrao 2 na Real....ljudi kvota je 2,10 ko ce docekat vecu na RealALI hladno bi hallalio ovog cenera da bude barem X !
Suti, natjero si me da bas razmislim i opet nema odgovora. Dva super bitna kotacica nase igre tako da je nemoguce dati odgovor. Ali kad bih bas morao odabrati, odabrao bih flopa da igraanton 1983 je napisao/la:recimo da danas morete birati kojeg igrača bi rađe imali na raspolaganju - gundu ili Gotzea, kojeg bi odabrali? Bezobrazno težak odabir zar ne?

i
Reala. Ce Phederko će nakon utakmice
, a Jose Ciginho
na suce. Mi ćemo pak nakon utakmice
, što će u toku noći i jutra dovesti do
, a kod oženjenih i do
.
Vala bas,nikad vrijeme sporije nije prolazilosmopiBVB je napisao/la:Valja izdrzati do veceras...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.