guglajteneo je napisao/la:Imam i ja, sta cemo sada ?giggs11 je napisao/la:dAGiggs11 je napisao/la: Imas li internet ?![]()

ne znam stvarno sta je problem,ali ako skinete onaj PESEdit patch,rijesit ce se sve

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
guglajteneo je napisao/la:Imam i ja, sta cemo sada ?giggs11 je napisao/la:dAGiggs11 je napisao/la: Imas li internet ?![]()
O.K.Android je napisao/la:E to neznam,pitat cu ove sto su napravili pa cu ti javiti
PESEdit, 1.01 patch...Android je napisao/la:Mozes mi reci koji patch imas?
odes na trening, performance training, i odaberes dribling , i onda vidis sta i kako......ima stvarno dobrih i jednostavnih fazona, ali ima i pravo komplikovanih......xinxee je napisao/la:daj neka mi neko da par fazona u driblanju za PES 2013 ( PS 3 ) .....
Imas kada otvoris svoj profil, link feints i najjednostavnije ti je tako. Mozes napraviti od niza poteza pa do samo jednog a kombinaciju koristis sa L1+Lijevi Analog(gore, dole, lijevo, desno). Tu mozes da napravis ukupno 4 kombinacije sa po max. 4 ili min. 1 potez/a po kombinaciji. Shvatit ces lahko samo malo da prostudiras a ako sta ne bude jasno slobodno se javieldo je napisao/la:odes na trening, performance training, i odaberes dribling , i onda vidis sta i kako......ima stvarno dobrih i jednostavnih fazona, ali ima i pravo komplikovanih......xinxee je napisao/la:daj neka mi neko da par fazona u driblanju za PES 2013 ( PS 3 ) .....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.