Ja necu kriviti igrace ali cu kriviti CIRU, odkad je dosao u reprezentaciju ja njega ne simpatisem,svaka cast za ovaj uspjeh sto smo se plasirali u baraz, ali ja mislim da bi Kodro i Muzurovic i ostali uspljeli se plaisrati sa ovakvim igracima, ovdje igraci igraju veliku ulogu, trener manje vise.Ciru krivim prvo sto je uveo najaci sastav protiv druge ekipe Spanije, ne daj boze da je neko dobio zuti pa kakav bi to onda bio hendikep, fol radi nacije uveo najaci sastav, a da smo izgubili sa drugim sastavom pa cak sa 10 - 0 sta ima veze nije igralo pola tima a ovako se bezveze brukamo sa najacim sastavom protiv Spaije koja igrala u drugom sastavu primimo petardu, drugo ja ne znam gdje je nasao onog Supica, svaka cast za onu jednu partiju gdje je branio odlicno ali to je bio samo njegov dan, vidjelo se njegovo neiskustvo davno, on da je dobar ne bi ga otjerali iz Anarthorisa, pa kad je primio onaj gol kroz ruke, nemogu se sjeti skim smo igrali, pa za njega je Hasagic Buffon.Istina da nismo imali srece Ibisevic fuli na pocetku nemoguce da je pogodio bila bi druga prica, naravno iskusni Spanci su to kaznili u 2 minute dva gola, i onda je utakmnica otisla u drugom toku.Bogami ako ovako budemo igrali necemo moci dobiti ni Grke a kamoli Ruse,Francuze ili Portugal.