BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Pale_Companion
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Pale_Companion » 24 okt 2012, 23:58

čestitke na pobjedi, iskreno nisam očekivao pobjedu nakon loše predstave protiv schalkea ali drago mi je što sam bio u krivu...samo tako naprijed
Agieren statt reagieren

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 okt 2012, 00:02

Ne bi da sad trazim postove u kojima sam govorio kako ova Borussija moze nadigrati bilo koga iz grupe i kako ce rasturiti Reala ..

Ne smijem ni pomislit kako ce igrati za godinu-dvije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 25 okt 2012, 00:03

cestitke i od mene :!:

slika
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 okt 2012, 00:04

M4kaveli je napisao/la:Ne bi da sad trazim postove u kojima sam govorio kako ova Borussija moze nadigrati bilo koga iz grupe i kako ce rasturiti Reala ..

Kol'ko ti se digo **** sto si pogodio jednom u hiljadu?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 25 okt 2012, 00:07

Strasno je zadovoljstvo gledati kako su napredovali ove sezone u europskim takmicenjima...pocevsi od Ajaxa,preko Manchestera i veceras kao vrhunac Real.

Lewat straaasan kao i uvijek u samoj igri,napokon hladnokrvan ispred gola...kad je na ovom nivou malo je boljih.
Schmelzer igra bolje sto je tezi protivnik...veceras savrsen.

Uostalom sve ste fino napisali...Ajax je odradio odlican posao i sad je sve do Borusije-ovakva prilika se ne propusta.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 okt 2012, 00:09

Nail for Real je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Ne bi da sad trazim postove u kojima sam govorio kako ova Borussija moze nadigrati bilo koga iz grupe i kako ce rasturiti Reala ..

Kol'ko ti se digo **** sto si pogodio jednom u hiljadu?
Svaku koju sam napisao, ne da sam pogodio, nego sam znao da ce tako biti.
Stas, vidim nesto sto vi nerealni ne vidite ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 okt 2012, 00:13

Klare je napisao/la:Harisone Fordu :lol: , taj sa avatara :o , pa je li ono moguće, 10 km za 70 min. :shock:
:lol:

Moguce je babe, moguce. :lol: Nadcovjecanski ili ti ga ubermenschanski, barem tako veljase Nietzsche. :mrgreen:

Nego, zamisli upariti dvojicu Bendonja i pridodati im RodeTa?! :shock: Protivniku jednostavno nema pomoci. 8-) Toliko trke, arbajta tamo-amo, agresije, pa ni Barcini carobjnaci to ne bi istrpjeli. :lol:

Ivica rece - trka je pobjedila. :!: Svaki insan koji se iole semi-ozbiljnije bavio fudbalom, zna sta je trka. Imas znalca, ili neznalicu, ama nebitno, ali kad te ljudina stisce u toku cijelog meca ti naprosto vise nisi svoj. Ne mozes disati od budale. :lol: Prvo te ubija fizicki, sto i nije neka aman zaman prednost, ali nakon odredjenog vremena ti izyebe i psihu. :mrgreen: Igra bez lopte je SEX (perspektiva jednog defanzivca :lol: ) i ona diktira sta i kako. :mrgreen:

Nego, ovaj nam je zlOtan, ha zmaju. :lol:
tyler durden je napisao/la:Mislim da Dortmund veceras nece znat sta ih je snaslo :)
Predavanja svrsena. Any questions? Pliz dignite dva prsta ako ima nekih nejasnoca?

@Adnan

Davo rekoh - no sikiriki. :D

@Cilj opravdva sredstvo

Jesi, jesi. :D

BTW, hvala fanovima RM-a na izuzetno korektnoj spici. :D
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 25 okt 2012, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 okt 2012, 00:17

Kako bi ih volio vidjeti protiv Barcelone 8-)

Samo ne znam bil se Klopp povukao ili .. ?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 okt 2012, 00:19

M4kaveli je napisao/la:
Svaku koju sam napisao, ne da sam pogodio, nego sam znao da ce tako biti.
Stas, vidim nesto sto vi nerealni ne vidite ..
O Vidoviti, a bgmi i Skromni, da ti nije DŽemila šta u rodu :mrgreen:

Pogledaj nam za sutra koji rezultat, pa da na papir to nabacimo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 okt 2012, 00:27

Ne pisem ja uzalud ovdje.
Ono sto ne znam, ili u sto nisam siguran, nikad ne napisem da se ne bi provaljivao, ko neki ..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 okt 2012, 00:32

Ja ne znam koji qrac svaku temu naspammate sa svojim glupostima vi navijači Reala i Barcelone, sve sudije glume, raduju se pobjedama drugih timova ( ajde to je logično ), al uvijek ulazite u bespostrebne rasprave na topicima drugih klubova, imate topic za to, što upropaštavate svaki topic na forumu ?
Niste mi jasni sekunde.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 25 okt 2012, 00:38

Po svjetskim kladionicama smo trenutno 4. ili 5. favoriti za osvajanje CL.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

sorcnapruge
Kontakt:

Post Postao/la sorcnapruge » 25 okt 2012, 00:53

KSIVLE je napisao/la:Po svjetskim kladionicama smo trenutno 4. ili 5. favoriti za osvajanje CL.
Ne treba dizati veliku frku oko ovoga, ali dajte nam tu Barcu pa da se i sa njima poigramo :D Ovo mi djeluje jos uvijek kao san...pa nismo ih mogli dobiti kada smo mnogo "jacu" ekipu imali. Momci naklon do poda za ovo sto nam priredjujete u LP :smajlikojiseklanjafudbalerimaborussije:

ECHTE LIEBE!!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 25 okt 2012, 01:12

Kao prvo da cestitam igracima za maestralnu partiju koju su odigrali veceras protiv mega giga tera R.Madrida

Cestitam svim navijacima i simpatizerima BvB-a jer znam da niko od njih nije poceo da navija za BvB zato sto su isti kupili ovog ili onog igraca.Trebalo je sve ove godine istrajati , trpit kritike,bankrote,kojekakve Smolareke,Degene....
Hvala vama koji ste ispunili zadnjih par stranica svojim postovima a koje sam prije nekoliko trenutaka sa zadovoljstvom procitao ( neke i dva puta 8-) ).
@Sema svaka cast , pitam te od sad za prognozu !
@Hare svaka cast na postu prije pocetka utakmice,usput 6:2 trenutno vodis :mrgreen: *Premier League stat.

Weidi-zazmirit cu mu vcrs
Smelle-extra
Subota i Hummy - zadovoljavajuce
Piscek-svaka cast za skauting i ko ovog covjeka iscupa, prejak na obje strane
Bender-armirani beton igrac koji "ore" teren ali bi dao Lewandowskog :mrgreen: nekom da ga nauci da povuce 5m loptu i da mu popravi sut sa poludistance(kosarkaski receno )...
Kehl-solidno
Gotze-previse nonsalantnosti u zavrsnici , osobina koja me nervira narocito kod Lewata
Reus-Gros-Lewat -super , svi su radili sto se od njih trazilo ovaj zadnji nije propustio priliku za divno cudo :o

Ivan Osim "Real je igrao dok je mogao da prati fizicki BvB" :!: :!:

@Monolože nemoj me ofirat ovdje pred ljudima , znaju oni dobro da se ja ne radujem na golove Lewata 8-)

Edit: @sorcnapruge:Znam da je za.jeb.ancija ( to za Barcu :) ) ali nemoj molim te da nam ova tema lici na onu Bayern-ovu... ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 25 okt 2012, 01:24

ja odusevljen :D
16 suteva,nek' ste se ispucali,sad remi protiv Freiburga :lol:

sve cestitke,naravno :D

prvih 20ak minuta ste puno bili nesigurno,koliko su me nervirali s onim losim predavanjem lopte...doslovno ste poklanjali Realu prilike.
Ako se ovo promijeni,bice svasta u Madridu,ako ne...
#miasanmia

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 okt 2012, 01:48

Sta reci :D :D :D :D :D :D

Pisonja zguzvo onog manekena Ronalda i odma nema ni Reala

BVB veceras natrcao Real,Klopp onom seljaku pokazao sta je taktika i sistem... ;)

Svaka cast na mecu i budite sigurni da BVB nece izgubit u Madridu ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 okt 2012, 10:31

Svaka cast, hut ab za sinocnju predstavu. Real je izgledao totalno pogubljeno bez prave prilike,a to je jedino zahvaljujuci igracima BvB-ea.

Jos jednom cestitke (prvacima bundeslige)
:D
Stern des Südens

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 25 okt 2012, 10:48

evo iz prve ruke :D :D :D :D :D :D :D

http://www.facebook.com/ajax/messaging/ ... 4765167932" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.facebook.com/ajax/messaging/ ... 4765167932" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.