FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

GT1970
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la GT1970 » 19 okt 2012, 18:47

? је " " & ;) $ " ? наступа за " ;)

- ' " $ $ ствар," се & - се све ово & " $ у ' са $,? ? ?... ПУно је ",пуно је ",' " је $ & $ & " $ ? " јер је он $ " " " "...

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 20 okt 2012, 11:57

" $ за "!

" " 1991-2011 :(

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 okt 2012, 14:26

Otaljavanje posla dovoljno za 0-1 na Banjici.

Strelac Ivanov u 9om minutu.Vredno pomena do kraja nista specijalno,po par prilika na jednoj i drugoj strani uz neopravdano pokazan crveni karton malom Causicu.

Sledeci u prvenstvu je Novi Pazar,a pre njega u cetvrtak Inter na Meaci.Nadam se da je ova opustenost plod te utakmice.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 20 okt 2012, 15:15

% $ $ & " $ у ",на " ' ? " $ & ? ¥,% % се " $.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 20 okt 2012, 22:26

Jedna veoma važna rutinska pobeda je ostvarena na Vračaru. Nije Partizan blistao,štaviše nekako se igralo da vreme prođe,pogodak u 10. minutu je na neki način uništio utakmicu. Lazevski nastavio da igra sasvim dobro, Zabija nastavio da kida živce svima,evidentno tamo gde je igrao se igra amaterski.... nema drugog razloga za katastrofalne partije ovog momka. Tri boda su upisana,prvo mesto zadržano i abd sledi spektakl protiv Intera...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 21 okt 2012, 15:25

$ " ? " " & за ?? :)& $ " - ;)

% се " " " ",$ се $ се - ",$ - $ % је - /,па % & $. $ у тој " - " $ % је " ",своју % - " у & " $ " "....

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 21 okt 2012, 23:15

under nije imao obraza ovaj put od matoraca tražiti kintu,nije velika kinta,ali puno je na mesečnom nivou,tim pre što ide i sajam knjiga.... Uglavnom nadam se da moj opstanak ovaj put može biti taličan i Partizan bi mogao možda napraviti iznenađenje,iako je Inter u sve boljoj formi u zadnje vreme...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 okt 2012, 23:47

Ja sam planirao ici da malo vidim Milano ali ipak bio sam u Skoplju ove sedmice,idem za manje od mesec u Frankfurt,jbg moram nesta i da uradim u toku sedmice. :roll: :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 okt 2012, 13:38

Fudbaleri Partizana spremaju se za najveće evropsko iskušenje ove sezone, gostovanje ekipi Intera u Milanu. Levi bek Aleksandar Lazevski poručuje da crno-beli treba hrabro da izađu na megdan velikom rivalu i smatra da bi i bod na ''Meaci'' bio ogroman uspeh.
Šampion Srbije nije se proslavio u prva dva kola Lige Evrope, pa sada na duel Interu u Milanu odlazi kao totalni autsajder, bez obzira što će ''neroazuri'' najverovatnije i ovog puta nastupiti u značajno izmenjenom sastavu.

Ono što navijači Partizana očekuju od svojih ljubimaca jeste ambicioznija, agresivnija igra, a bek crno-belih Aleksandar Lazevski obećava hrabru borbu šampiona na ''Meaci''.

''Idemo u Milano bez bele zastave, rešeni da hrabro 'izginemo' na terenu'', poručuje Lazevski, a prenosi danas.rs.

On takođe očekuje da će domaćin imati inicijativu, ali i da će crno-beli uspeti da priprete iz kontri. Kad je u pitanju ishod, bio bi prezadovoljan remijem.

''Naravno da bismo svi mi voleli da pobedimo na 'Meaci', ali bi i bod bio veliki uspeh'', zaključio je Lazevski.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 okt 2012, 14:40

Ma ajmo na pobjedu... Inter je klasična italijanska kiks ekipa... Ako je mogao Hajduk, možemo i mi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 okt 2012, 14:44

Ne trebamo se mi porediti sa Hajdukom, apsolutno svaka im čast na toj pobedi,ali s druge strane porediti tada Inter i pristup tada i u četvrtak nije pristojno ;) :) Protiv nas će izaći da dobiju,ne radi keša,već radi koeficijenta... Mi ukoliko bod uzmemo,puna kapa...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 okt 2012, 14:47

underPFC je napisao/la:Ne trebamo se mi porediti sa Hajdukom, apsolutno svaka im čast na toj pobedi,ali s druge strane porediti tada Inter i pristup tada i u četvrtak nije pristojno ;) :) Protiv nas će izaći da dobiju,ne radi keša,već radi koeficijenta... Mi ukoliko bod uzmemo,puna kapa...
Da, ali Italijanski klubovi imaju dugu istoriju čudnih rezultata protiv manje atraktivnih rivala... Kažem ti jedino još bodove možemo uzeti protiv njih
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 okt 2012, 14:50

e bem li ga, ja verujem da možemo uzeti bodove u Azerbejdžanu,kao i protiv Rubina... to je neka moja računica,u četvrtak teško da možemo uzeti,bez obzira na kako sam kažeš čudne rezultate... Ubeđen sam da će Inter u utakmicu ući da nas pobedi,jer jbg nije isto naredne sezone biti u drugom ili trećem šeširu u LŠ.... (jer verujem da će biti učesnici iste)...možda grešim...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 okt 2012, 14:53

Italijane zaboli za Ligu Evrope... Njih isključivo zanima LŠ... To se lijepo vidi po rezultatima njihovih klubova u ovom takmičenju zadnjih 12 godina....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 okt 2012, 15:07

stoji i to naravno,ali verovatno će protiv nas šansu dobiti i pojedinci koji nisu u prvom planu uvek,želeće žarko da pobede i nametnu se,tako da ja ne prilazim i ne prihvatam ovaj duel kao moranje izlaska na teren igrača Intera,već kao meč u kome domaćin itekako želi osvojiti 3 boda,na kraju krajeva sport priznaje samo pobedu...

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 24 okt 2012, 16:11

",тренер " " " ' $ % " " ?"...
" & пут у ?,па - " 500 " $ ' ? &...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 24 okt 2012, 16:52

Prema nekim navodima Inter će igrati u najjačem sastavu sutra...
Ova pompa oko zabranjenih i svega ostalog mi ide na onu stvar... nepotrebno dizanje tenzija i usmeravanje celog meča u neku drugu stvar... tako da tome ne treba pridavati značaja.

Voleo bih ako bi se ponovio Rim i Lazio iz one do sada najuspešnije evro sezone.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 okt 2012, 19:21

Igrajte deco hrabro,pa sta nam Bog da.

Nadam se da ce i susret proteci bez nekih incidenata.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 okt 2012, 23:27

DANTES je napisao/la:Italijane zaboli za Ligu Evrope... Njih isključivo zanima LŠ... To se lijepo vidi po rezultatima njihovih klubova u ovom takmičenju zadnjih 12 godina....
Ovog Inter zanima EL,neće se sigurno dečki koji istrče štedit. ;)
underPFC je napisao/la:Prema nekim navodima Inter će igrati u najjačem sastavu sutra...
Široka je klupa i većina ovih koja je igrala za vikend će dobiti odmor i priliku će dobiti mlađi igrači i ovi s klupe koji manje igraju.Bez obzira na sve očekuje se pravi pristup i nova 3 boda za Inter.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 okt 2012, 00:42

Pošto će zaključati RTS2, a RTRS prenosi Liverpul, ja ću tekmu gledati na RTCG2
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []