Jarane ne budi dijete kao ostali, bezveze ćeš dobiti trajni ban, moj ti je savjet da vratiš stari avatar, falit ćeš nam na podforumu Serie A jer si jedan od rijetkih navijača Lazia.JTS je napisao/la:Evo i ja ću
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Valjda admin neće zbog toga banove djelit', al' evo da promjenimGaziHusrevbeg je napisao/la:Jarane ne budi dijete kao ostali, bezveze ćeš dobiti trajni ban, moj ti je savjet da vratiš stari avatar, falit ćeš nam na podforumu Serie A jer si jedan od rijetkih navijača Lazia.JTS je napisao/la:Evo i ja ću
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Amoxicillin
- Kontakt:
ta eto baš će zbog avatara dijelit' banove. Pa ne vodiš mu ženu iz kuće.GaziHusrevbeg je napisao/la:Jarane ne budi dijete kao ostali, bezveze ćeš dobiti trajni ban, moj ti je savjet da vratiš stari avatar, falit ćeš nam na podforumu Serie A jer si jedan od rijetkih navijača Lazia.JTS je napisao/la:Evo i ja ću
I nije potpis'o ugovor o vlasništvu avatara
Ne kršim ni jedno pravilo, koje je navedeno u registraciji koliko ja znam, a taj "ugovor" sam pročitao detaljno.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Zenichanin
- Kontakt:
ja sam buduci pravnik,Amoxicillin je napisao/la:ta eto baš će zbog avatara dijelit' banove. Pa ne vodiš mu ženu iz kuće.GaziHusrevbeg je napisao/la:Jarane ne budi dijete kao ostali, bezveze ćeš dobiti trajni ban, moj ti je savjet da vratiš stari avatar, falit ćeš nam na podforumu Serie A jer si jedan od rijetkih navijača Lazia.JTS je napisao/la:Evo i ja ću
I nije potpis'o ugovor o vlasništvu avatara![]()
Ne kršim ni jedno pravilo, koje je navedeno u registraciji koliko ja znam, a taj "ugovor" sam pročitao detaljno.
po svim aktima to je legalno sto ste ucinili
nek vas malo rascisti, ko vas yebe
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Oktobarska revolucija. 
Svi cete vi u logor u Banovice...
Svi cete vi u logor u Banovice...
Ne bi nas trebao banovat jer smo mi njegove pristalice, nosimo njegova obiljezja
Mi smo njegovi ljudi

Mi smo njegovi ljudi
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ustvari krsis/teAmoxicillin je napisao/la:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
AÐ_Official je napisao/la:Pazi kako mi se obracas. Nemoj da te prijavim adminu. Posljednje upozorenje.terabajt je napisao/la:Obrisi sline i igraj se klisa.AÐ_Official je napisao/la:Qarina od igraca.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Livnobet je napisao/la:sharapova, **** te svi s foruma skupa sa mnom
Heller je napisao/la:što da ne
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- pintol_TM87
- Kontakt:
dobar dobardr.van nostrand je napisao/la:Livnobet je napisao/la:sharapova, **** te svi s foruma skupa sa mnomHeller je napisao/la:što da ne
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mirsonii je napisao/la:Usra' smo se.A ovako vam dolazi maximalno motivisani Željezničar u punom sastavu.
SarajlijaTM je napisao/la: @mirsoni-zovi saida da te opere![]()
![]()
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 25 okt 2012, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
Nek si ti nas/recenice stavio u najsmjesniji postovi alal ti vera. 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
legendo ono tvoje je bilo visak...DevilS je napisao/la:Nek si ti nas/recenice stavio u najsmjesniji postovi alal ti vera.
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:legendo ono tvoje je bilo visak...DevilS je napisao/la:Nek si ti nas/recenice stavio u najsmjesniji postovi alal ti vera.
.....In David we trust.....
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
motty je napisao/la:Uzivajte![]()
Lopta samo što nije krenula s centra, pa dozvolite da vam pročitam i sastave momčadi. Na vratima nema iznenađenja, mrežu Manchester Uniteda i danas će čuvati iskusni Mark Clattenburg, čudotvorac koji je 2005. godine u susretu s Tottenhamom uspio obraniti udarac Pedra Mendesa premda je lopta za metar ili dva prešla gol liniju.
Ispred Clattenburga zaigrat će prekaljeni stoperski par, Lee Probert i Mike Dean, koji su u travnju 2010. godine u ofsajd-zamku uhvatili Arsenalove igrače i uspješno poništili pogodak u završnici utakmice, nakon kojeg je zbog pretjeranog protestiranja i šutiranja plastične boce s vodom na tribinama završio i menadžer Topnika Arsene Wenger.
Desni će bok probijati Kevin Friend u svom pedesetom nastupu za United, dok će mjesto lijevog braniča zauzeti Lee Mason, koji je u travnju ove godine odigrao jednu od ključnih uloga u susretu protiv Queens Park Rangersa, kada je na njegovu asistenciju danas ozlijeđeni Ashley Young majstorski odglumio jedanaesterac.
Igrom Crnih vragova u veznom će redu dirigirati Phil Dowd, također jedan od Unitedovih travanjskih junaka, koji je spriječio pogodak Wigana iako je lopta već odsjela u mreži. Nešto povučeniju ulogu ovoga će puta imati Chris Foy, a novu priliku dobit će i mladi Michael Oliver, kojemu mnogi već sada predviđaju blistavu karijeru, uz komentar kako se radi o pravom nasljedniku Unitedovih legendi poput Stuarta Atwella i Grahama Polla.
Isturenu ulogu u veznom redu iza dvojice napadača i ovoga puta imat će Martin Atkinson, koji je status legende među navijačima Manchester Uniteda stekao u gradskom derbiju prije točno tri godine, asistencijom za pobjednički pogodak Michaela Owena u 97. minuti utakmice, dok će jedno od mjesta u špicu napada zauzeti Mark Halsey, čovjek odluke iz nedjeljnog derbija na Anfieldu.
Kapetansku vrpcu kao i uvijek ponijet će najbolji strijelac Manchester Uniteda i zlatna zviždaljka iz prethodnih nekoliko sezona, Howard Webb. Nerijetko čovjek odluke i glavna poluga kluba s Old Trafforda, Webb je još 2009. godine odveo United do preokreta na White Hart Laneu, gdje je Tottenham izgubio dva pogotka prednosti i izgubio s 5:2. Dvije godine kasnije u derbiju s Liverpoolom, Webb je asistirao Dannyju Welbecku za prekršaj Daniela Aggera i jedanaesterac već u prvoj minuti, a svojim je potezima natjerao i obranu Chelseaja da u veljači ove godine na Stamford Bridgeu skrivi dva jedanaesterca i izgubi prednost od čak tri pogotka.
U ovom trenutku glavni sudac utakmice Alex Ferguson, zajedno sa svojim pomoćnicima Mikeom Phelanom i Renéom Meulensteenom, dao je znak za početak utakmice, pa ćemo sastav suparnika ostaviti za prvi prekid.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Golemo ovo... 
pročitao sam ja, teorije zavjere i tako...
Burza kralj, ko ce ako nece neko drugi.don_burza je napisao/la: Ako toliko mrzite inostranstvo nemojte onda nista koristiti od njih . Uzmi sliku ok kakve kone Razije pa drkaj na nju nemoj googlati Lisu Ann ha ja
- legenda reala
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Po-drzi ga dobro i ne pustaj.Bijeljinacity je napisao/la:Podrska iz Republike Srpske stize za reprezentaciju Srbije u nedelju u Skenderiji!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.