Ma lahko je pitarima kad igraju samo na jednom frontu
hahahah
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jeli malo pola miliona za KvesuAmkar i Rostov žele Kvesića, defanzivac spreman za transfer
Dvadesetdvogodišnji Kvesić je svojim partijama privukao pažnju ruskih klubova Amkara i Rostova, koji će se boriti za njegovo dovođenje. Međutim, za igrača Plavih su zainteresovani i turski Akhisar i ukrajinski Metalurg.
Kvesić je u razgovoru za portal .....ba rekao da je i sam za mogući transfer saznao iz medija.
"Čitao sam u njihovim medijima o mogućem transferu. Trenutno nemam više informacija", kazao je Kvesić.
Ukoliko bi stigla zvanična ponuda iz Rusije, Kvesić kaže da je raspoložen za promjenu sredine.
"Ne bih imao ništa protiv da zaigram u Rusiji. Imaju jaku ligu i stabilne klubove. Volio bih se okušati tamo, ali se prvo treba dogovoriti sve sa Željezničarom. Na Grbavici su mi dali mnogo, tako da, ukoliko bih otišao, želio bih da Željezničar zaradi. Ja bih odlaskom u inozemstvo sigurno dodatno napredovao", izjavio je Kvesić.
Ruski mediji navode da bi Željezničar za Kvesića mogao dobiti oko pola miliona eura.
XUltras1921 je napisao/la:Subota 19h protiv Olimika
Sredit ce babo 1 ,ne sikiraj seDevilS je napisao/la:XUltras1921 je napisao/la:Subota 19h protiv Olimika
Dobro ne kazem ja malo sale drug cemu odmah napadas u kost sto bi rekli..terabajt je napisao/la:Sredit ce babo 1 ,ne sikiraj seDevilS je napisao/la:XUltras1921 je napisao/la:Subota 19h protiv Olimika.
likusa je napisao/la:Raja jel vama cudno sto nismo nesta nabrijani na derbi,pitari vec 7 dana samo o derbiju,vrijedjaju Želju,Osima i sl ..to me nesto podsjeti na Celik i uvijek im vratimo gorom mjerom ...
Koji derbi, to je lakši trening protiv manjeg sarajevdkog premijerligaša...likusa je napisao/la:Raja jel vama cudno sto nismo nesta nabrijani na derbi,pitari vec 7 dana samo o derbiju,vrijedjaju Želju,Osima i sl ..to me nesto podsjeti na Celik i uvijek im vratimo gorom mjerom ...
pinki je napisao/la:Koji derbi, to je lakši trening protiv manjeg sarajevdkog premijerligaša...likusa je napisao/la:Raja jel vama cudno sto nismo nesta nabrijani na derbi,pitari vec 7 dana samo o derbiju,vrijedjaju Želju,Osima i sl ..to me nesto podsjeti na Celik i uvijek im vratimo gorom mjerom ...
Nek se oni lože tako i treba, mi ćemo to rutinski izdominirati
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Paromlinac i 23 gosta.