FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Oticicu a vamo na nasoj temi neprestaju da valjaju glupost i sta je onda to bagrcaviii?(the m..)?bagrcavi je napisao/la:Haj ba razguli spameru, peglaš
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Šta me briga šta se radi na drugim temama.Ti si isti ko i onaj što ga spominješ valjaš gluposti od kako si se registrovo.Nemoj me Boga ti citirati i pisati dalje.DevilS je napisao/la:Oticicu a vamo na nasoj temi neprestaju da valjaju glupost i sta je onda to bagrcaviii?(the m..)?bagrcavi je napisao/la:Haj ba razguli spameru, peglaš
DRUG NEBI TI PUNCA
Jesi duhovit,,,,,,,trening je,,,,,,,vi trenirajte a mi cemo igrat sa puno volje i želje da napravimo dobar rezultat,,,,,,,,,,,,pinki je napisao/la:Koji derbi, to je lakši trening protiv manjeg sarajevdkog premijerligaša...likusa je napisao/la:Raja jel vama cudno sto nismo nesta nabrijani na derbi,pitari vec 7 dana samo o derbiju,vrijedjaju Želju,Osima i sl ..to me nesto podsjeti na Celik i uvijek im vratimo gorom mjerom ...
Nek se oni lože tako i treba, mi ćemo to rutinski izdominirati
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne mjesaj mene u ovobagrcavi je napisao/la:Šta me briga šta se radi na drugim temama.Ti si isti ko i onaj što ga spominješ valjaš gluposti od kako si se registrovo.Nemoj me Boga ti citirati i pisati dalje.DevilS je napisao/la:Oticicu a vamo na nasoj temi neprestaju da valjaju glupost i sta je onda to bagrcaviii?(the m..)?bagrcavi je napisao/la:Haj ba razguli spameru, peglaš
Za zivot cijeli!
Ultras1921 je napisao/la:Subota 19h protiv Olimika
Sarajevo City
Nema razloga da unaprijed laprdamo o derbiju,prvo Olimpik da zavrsimo pa onda o stasijevcima,a to sto pricaju sedam dana unaprijed i sto vrijedjaju njihova stvar(ne svi nego isfrustrirani imbecili i nema potrebe svesvrstavati u isti kos sve njihove forumase jer i kod nas ima dosta padobranaca koji pisu gluposti o njima na temi FK sarajevo).Derbi je samo jedna od dvadeset utakmica do kraja prvenstva i nista dramaticno ne odlucuje osim sto nosi smek rivaliteta i svima nama je ta pobjeda najdraza.Sto se titule tice bez potcjenjivanja komsije nisam niti smatram nekim konkurentom za titulu jer ipak imamo veci kvalitet koji ce doci do izrazaja i o tome cemo u Maju/2013.likusa je napisao/la:Raja jel vama cudno sto nismo nesta nabrijani na derbi,pitari vec 7 dana samo o derbiju,vrijedjaju Želju,Osima i sl ..to me nesto podsjeti na Celik i uvijek im vratimo gorom mjerom ...
Meni stvarno nije jasno zasto se pojedini nasi forumasi raspravljaju sa njima na njihovoj temi,j.o vrijedjanje,j..o Saida i njegove izjave ,j..e mi se sta oni misle o Zelji,Ivici,Amaru i drugima.Pustite ih ba neka svako misli ,radi i govori sta hoce jednostavno ih ignorisite i zanemarite.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Osim je danas istakao da će njegovim izabranicima biti potrebna velika podrška sa tribinama.
„Navijači će nam itekako biti potrebni u subotu. I taj dan je Bajram, a bilo bi lijepo da se familijarno okupimo na taj dan, jer mi smo jedna velika familija. Svi smo svjesni koliko nam ova utakmica znači za nastavak sezone“, zaključio je Osim i pozvao navijače da dođu u što većem broju.
Hajmo plava familijo pokažimo se
„Navijači će nam itekako biti potrebni u subotu. I taj dan je Bajram, a bilo bi lijepo da se familijarno okupimo na taj dan, jer mi smo jedna velika familija. Svi smo svjesni koliko nam ova utakmica znači za nastavak sezone“, zaključio je Osim i pozvao navijače da dođu u što većem broju.
pinki je napisao/la:Osim je danas istakao da će njegovim izabranicima biti potrebna velika podrška sa tribinama.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- champions1921
Bice 3500-4000 clanova "familije" a ostali "veliki navijaci" ce da kukaju na termin, lose vrijeme, kvalitet igre itd..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 25 okt 2012, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Kako volim Amara Osima
Nekad zna bit arogantan,a nekad ovako bas njezan
AMAR AMAR OSIM OSIM !!
AMAR AMAR OSIM OSIM !!
Željeznicar za život cijeli !
- MinjonKocka
- Kontakt:
Ova ce utakmica pokazati koliko ko voli Zelju. Bajram je, utakmica ce biti na TV-u, ako je vjerovati prognozama vrijeme nece biti povoljno (odnosno bice kisovito i dosta hladno), a termin je povoljan, jer ako je neko planirao izlazak moze to uciniti i nakon utakmice...Ja licno ocekujem oko 5.500-6.000 gledaoca, i ja bih licno tom brojkom bio zadovoljan.
Da nije bilo one suspendije od dvije utakmice mogla je uprava pokrenuti i neku akciju i napraviti popust za ulaznice povodom praznika, jer ces npr. prije od tri osobe izvuci 10 KM, nego od jedne.
Da nije bilo one suspendije od dvije utakmice mogla je uprava pokrenuti i neku akciju i napraviti popust za ulaznice povodom praznika, jer ces npr. prije od tri osobe izvuci 10 KM, nego od jedne.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- champions1921
Neki "onamo" pominju Besu, pa reko da se i mi podsjetimo jednog njegovog sejtanluka
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!
red je da ispoštujemo gospodara familije za bajram!pinki je napisao/la:Osim je danas istakao da će njegovim izabranicima biti potrebna velika podrška sa tribinama.
Nebi bilo lose kad bi klub za Bajram nesto organizovao za djecu iz domova. Dovesti ih na utakmicu, druzit se sa igracima ili neki pokloncic im dati. 
NO PYRO NO PARTY
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mislim da je osim u pravu!!! nema nista vaznije od zelje, cak i vjerski blagdan mora biti sekundaran kad je zeljo u pitanju!!! 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nije Amar uopste to tako mislio kako ti napisa ali et,boze moj.jovanmaksimovic je napisao/la:mislim da je osim u pravu!!! nema nista vaznije od zelje, cak i vjerski blagdan mora biti sekundaran kad je zeljo u pitanju!!!
Vidimo se u subotu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ovo je po meni najljepsa Amarova izjava u ovom mandatu. Rekao je tacno ono sto svi iskreni zaljubljenici u naseg Zelju osjecaju, ovakvo nesto se definitivno nemoze reci eto onako iz kurtoazije. Amar jeste clan nase porodice i mi kao porodica moramo da ga cuvamo i podrzavamo sta god da se desi, pa makar se i za opstanak borili.
Hvala ti Amare za ovaj osjecaj.
Hvala ti Amare za ovaj osjecaj.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Mislim da je dobar termin,a plus praznik.Bice raje,bice..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.