pa ako i prodjemo baraz siguran sam da ces nam upravo ti prvi cestitatiškripar je napisao/la: ma nećete ni vi proć budite sigurni u to vidit ćemo nakon baraža,morete vi zajebavat ali nećete proć

pa ako i prodjemo baraz siguran sam da ces nam upravo ti prvi cestitatiškripar je napisao/la: ma nećete ni vi proć budite sigurni u to vidit ćemo nakon baraža,morete vi zajebavat ali nećete proć
Ukrajina baražškripar je napisao/la:2-0 već jeste jaki španija sa 3 timom igra
Helios.... baraž je za "vas" pojamškripar je napisao/la:2-0 već jeste jaki španija sa 3 timom igra
halo bola, gdje ti je lipa vasa? nema ih u barazu meni se cini...škripar je napisao/la:2-0 već jeste jaki španija sa 3 timom igra
škripar je napisao/la:2-0 već jeste jaki španija sa 3 timom igra
Slazem se upotpunosti sa tobom,glupo je smijat se necijem neuspijehu,mi jesmo izgubili od velesile u fudbalu,hrvati nam se smiju,a sjecaju se da je njih engleska u 2 meca dala 9 golovaProbisvjet je napisao/la:Kojih ovdje glupana ima to je nevjerovatno! Od oca karikature i majke prirode!
Jedni navijaju protiv svoje drzave! Drugi se raduju porazu komsija! Treci pod-je-bavaju, komsije!
Niko se ne bavi svojom nevoljom nego se sladi tudjom!
Zasluzili su da ih doktor Dabic pregleda!
Slazem se sa tobombh hrvat je napisao/la:bilic objavio da ostaje sa svojim pomoćnicima i dalje na hrvatskoj klupi. to je jedina dobra stvar koja se dogodila ove godine u hrvatskom nogometu
bh hrvat je napisao/la:bilic objavio da ostaje sa svojim pomoćnicima i dalje na hrvatskoj klupi. to je jedina dobra stvar koja se dogodila ove godine u hrvatskom nogometu
Zapravo su 8.cikcanga je napisao/la:Hrvatska je najlosija repka na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.