GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 24 okt 2012, 23:47

:cry:
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 okt 2012, 23:54

E a kako će tek biti tamo u 12.mjesecu protiv imenjaka iz Kijeva.Brijem da neće 2000 ljudi doć.
Neznam kakva akcija nam sada slijedi,ali sigurno je da će biti ludo i nezaboravno :mrgreen:
Da Hajduk igra ligu prvaka i da je na stadionu 34600 gledatelja komentator bi rekao nešto u stilu:

- Atmosfera poznata Splitska iako valja napomenuti da tamo na jugoistoku ima par desetaka praznih sjedalica.

Dinamo u Ligi prvaka, metode dovuđenja gledatelja za anale, još se samo nije koristila metoda otimanja ljudi i vezanje za sjedalice. Dijeli se milion, jumbo plakati po Zagrebu kao da su izbori za stranke, za parlament., reklame iskaču iz pašteta. Dođe jedva 8000 ljudi, čuje se vika trenera, čuje se kad se lopta udari nogom, pijanci dovikuju. Jadno za gledati. A govori komentator pri nekom polu-napadu kad se stvorio mali žamor na stadionu:

- Evooo, Evooo, evo podrškeee, evo pjesme sa tribina
Dragi moji... Uvreda je bilo, čak i od ovih plaćenika, tko bi rekao...? Mislim da smo svi čuli početkom 2. pol... Do onog dana, dok se ne makne Obitelj, nemojte ništa ni očekivati... Tad će opet Maximir biti pun, svaki vlak od Vukovara do Zagreba će biti pun kao što je bio i prije... A ja, kao i svi Vukovarci, živim za taj dan... Jer ono što dinamo znači nama u Slavoniji, to Vi nećete nikada shvatiti... Nikakav milion, nikakve lutrije, šalovi i kape nas neće dovući tamo, nitko neće kupitit i oteti našu slobodu, jednom su probali, ali taj dio povijesti svi već znamo i znamo kako su okupatori prošli, zar ne?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 okt 2012, 00:02

SiamoNoi, pakaj si dao klipove sa utakmicama dok je Mamić u Dinamu? :lol:

Eh tada se sanjalo o tomekako će Dinamo uči u Lp. Sada kad je ušao ništa nevalja...Što je najbolje ja sam na obje ove utakmice bio! :D Protiv Arsenala na sjeveru kadaje karta bila 60kn i protiv Werdera na istoku kad je karta za tu tribinu bila 100kn.

Da se mam pohvalim bio sam prošle godine i na Realu i na Ajaxu...

No ovo nije poanta mog posta.

Sad ću dati 3 prava razloga zašto je stadion prazan, a stavrno ne znam koji je bitniji!

1.) Možda i najbitniji dio cijena karata. Kao što sam i rekao, kada su karte bile jeftinije, protiv ovakvih protivnika odlazilo se na stadion. Isto tako ću reči da su prošle godine karte bile skuplje pa su paketi planuli! Pa kako je to moguće, kada je Mamić još uvijek tamo? Pa nije se slika kluba valjda u godinu dana promjenila u javnosti? Ne nije ljudi moji, nego ljudi nemaju za kruf i mleko, i ova godina je financijski puno gora od prošl, da sada nepojašnjavam zašto.

Ne znam što bi mene natjeralo da idem kupiti NAJJEFTINIJU KARTU za 200kn za tu utakmicu. Da su karte jeftinije, pristupačnije, čak i sada kada je Dinamo ovako jalov u LP, jer igra protiv 4 puta jačih protivnika, ljudi bi iz neke navike došli na stadion. Ovako niti nepomišljaju.

Jedan od mojih argumenata je puni stadion u pretkolima LP-a kada su karte bile besplatne - znači ima ljudi koji još uvijek oće doči na stadion, bez obzira bio tamo Mamić ili ne ali ljudi jednostavno NEMAJU TOLIKO NOVACA DA TO PLATE!

2.) Ljudi su počeli plačati protivnika - zašto to kažem? Prije smao godinu dana ljudi su bili spremni platiti više nego danas samo iz razloga što je Dinamo izvukao Reala i mediji su taj uspjeh Dinama u LP prikazivali kao pozitivnu stvar. Tada su ljudi mahnito kupovali karte ne bi li vidjeli uživo Real Madrid, a da negovorim koliko je ljudi kupilo karte samo zato jer obožavaju Real. Na drugoj utakmici protiv Ajaxa, ljudi su stajali ispred stadiona i pokušali prodati karte i to za mizernih 100kn, kako bi povratili novac jer je Real prošao. Za Lyon se uopće bojim pomisliti koliko su ih jeftino davali - sve sam to na svoje oči vidio. Znači ljudi su platili da gledaju Real, jer znaju da to vrijedi, a danas nema takvog protivnika u skipini za kojeg su ljudi to spremni platiti.

Ne znam koji je treći razlog :lol: No znam da nije taj što je mamić u klubu, nego je to samo extra oružje onih koji sada mogu srat jer su protiv njega, pa zmišljaju toplu vodu.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 okt 2012, 00:11

anton 1983 je napisao/la:SiamoNoi, pakaj si dao klipove sa utakmicama dok je Mamić u Dinamu? :lol:
možda su mnogi koji podržavaju Mamića zaboravili kako je bilo prije njega tj.prije nego je krenuo u "preuzimanje kluba".Nekad je danima prije kval.za LP bila ludnica u gradu...
Čitaj s razumijevanjem.

Ostatak što si nažvrljao...opet izgleda da nista ne shvacas.
Btw.taj argument o punim stadionima u pretkolima ti je pobijen već davno (pun stadion pod navodnicima,a atmosfera nikakva).Ne mislim se ponavljat.
I zadnje kaj si napisao..."ljudi su počeli plačati protivnika",da Bero Jeliniću (sorry morao sam),ljudi idu na LP da vide C.Ronalda i ostale zvijezde,a ne idu zbog Dinama.
Niti nakon ovoga nisi shvatio?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 okt 2012, 00:19

SiamoNoi je napisao/la: Čitaj s razumijevanjem.
Budi pametniji!

Kolko ti uopće godina imaš, pa da nemaš pojma o ničem?
SiamoNoi je napisao/la:Ostatak što si nažvrljao...opet izgleda da nista ne shvacas.
Vidim sve argumentirano! Pobio si me totalno! Znači ja pričam iz iskustva a ti iz ćega,pelena, kinderbeta? :lol:

SiamoNoi je napisao/la:Btw.taj argument o punim stadionima u pretkolima ti je pobijen već davno (pun stadion pod navodnicima,a atmosfera nikakva).Ne mislim se ponavljat.
I zadnje kaj si napisao..."ljudi su počeli plačati protivnika",da Bero Jeliniću (sorry morao sam),ljudi idu na LP da vide C.Ronalda i ostale zvijezde,a ne idu zbog Dinama.

:oops: :lol:

Il piši da te cijeli svijet razumije il nemoj. Mora da je Ludogorec brutalno atraktivan protivnik :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 okt 2012, 00:20

Već ovo postaje pomalo čudno.
Zna se da je Dinamo jedna od ekipa iz donjeg ranga lige prvaka,ali BATE,Nordsjælland,Genk,kiparske ekipe,sve su to ekipe koje su uspjele bar nekoga iznenaditi u ligi prvaka,a Dinamo... :roll:
Utakmica protiv Dynamo Kieva na domaćem terenu će biti zanimljiv pokazatelj,s obzirom da se definitivno ne radi o ekipi kojoj Dinamo ne može uzeti boda na domaćem terenu,a s obzirom na atraktivnost protivnika i činjenicu da ta utakmica neće imati nikakvog rezultatskog značaja za Dinamo,bojim se i zamisliti kakva će posjeta tad da bude.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 25 okt 2012, 01:15

el zna ko tacan podatak koliko je veceras bilo ljudi na Maksimiru ? z

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 25 okt 2012, 01:25

delko je napisao/la:el zna ko tacan podatak koliko je veceras bilo ljudi na Maksimiru ? z
Zna, 9.326. Ovih pet domacih utakmica u ove dvije sezone grupne faze LP najvise je bilo na Realu, 27.738. Inace, kapacitet stadiona je 35.123 sjedeca mjesta.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 okt 2012, 01:26

Jako me zanima šta će se pisati jednog dana kada se budu pisale peticije da se Mamić vrati u Dinamo?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 okt 2012, 11:45

:lol: :lol: :lol:

Pa vidiš li ti čovječe na što to sve liči? Pa yebote meda ne mogu, meda oni ne mogu. Svi zapnu protiv velikana, ovima je samo muka, šetaju se (ne svi, većina) terenom. Svi klubovi stoje iza trenera, ovdje sportski direktor (frajer je tu bez ikakvih referenci i nikom ne odgovara za katastrofalne poslove) popljuje trenera u live emisiji prije utakmice. Svi uzimaju bodove, od Chelseaja preko Montpelliera i Shakhtara do Nordsjaellanda i APOEL-a i Petržalke i Partizana i BATE-a, Dinamo ne - štoviše, osam utakmica zaredom gube u hendikepu, nemoć kao NK Bigeste u Drugoj ligi FBiH jug. Svi imaju gledatelje, Dinamo ne, lutrijama unatoč. Svima je LP vrh, mi navijači Dinama se crvenimo zbog te Lige prvaka.

O čemu više pričate, neznalice? Ne pratite klub, boli vas kuratz, ostavite se i komentiranja.

I pročitajte ovo - je da je tekst na ovom proljevu od portala, ali je sjajan.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dinamo ... 43415.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dinamo ... 43451.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve su uništili, bokte, sve su uništili, isprali sve što se isprati dalo... ali ne, dođu padobranci s pričama da ga nema, ne bi bilo Dinama... kako je bio tu 55 godina prije ovog zla i bio daleko cjenjeniji i daleko veći nego je sad, jebogabog, kako je mogao imati drugo najveće članstvo na svijetu tijekom 80-ih godina, kako je mogao prodati 60k karata za neku pišljivu Budućnost, a danas ne može protiv Reala napuniti stadion?
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 okt 2012, 14:22

anton 1983 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Čitaj s razumijevanjem.
Budi pametniji!

Kolko ti uopće godina imaš, pa da nemaš pojma o ničem?
SiamoNoi je napisao/la:Ostatak što si nažvrljao...opet izgleda da nista ne shvacas.
Vidim sve argumentirano! Pobio si me totalno! Znači ja pričam iz iskustva a ti iz ćega,pelena, kinderbeta? :lol:

SiamoNoi je napisao/la:Btw.taj argument o punim stadionima u pretkolima ti je pobijen već davno (pun stadion pod navodnicima,a atmosfera nikakva).Ne mislim se ponavljat.

:oops: :lol:

Il piši da te cijeli svijet razumije il nemoj. Mora da je Ludogorec brutalno atraktivan protivnik :lol:
Ove rasprave više nemaju smisla.Od sad svaki post uključujući ovaj ide prijava za trolanje po temi.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 25 okt 2012, 15:23

sve je svejedno vise,cacic prima dobru placu i boli ga ku'ac za rezultate kao i njegovog nadredjenog.a ja opet gledam utakmicu i ne mogu sakriti tugu sto se sve ovo dogadja.pa jos ono jucer s izvlacenjem dobitnika za pare.kad to vidim smraci mi se pred ocima.eto smraci se meni,ali neki jos ne mogu progledat.a ne znam zasto vise.dinamo je spao na najnize grane svoje povijesti,a igra yebenu ligu prvaka.ako to nije dokaz onda ne znam sta je.

mamicevci zar niste progledali? jbemu koliko ce vam trebat?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 okt 2012, 15:41

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/izvlac ... ol-hr.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Slovenac rutinski uzima lovu.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 okt 2012, 15:49

Sa dešavanjima oko kluba sam upoznat.
Ali mi ipak ne ide u glavu kako se stadion mogao puniti kada je ulaznica bila 1kn,10kn...a isto je bio bojkot.
Sad su cijene 'normalne' i nema ljudi. :?:
Pratio sam sinoć kombinirano Dortmund-Real i -Dinamo-PSG.
Svaki put kad bih prebacio na Dinama,doživio bih kulturološki šok.
Od one atmosfere u Dortmundu,jednim klikom si na atmosferi koja podsjeća na utakmicu između Mladosti 127 i Varteksa.
Čuješ trenere kako pričaju,čuješ igrače,čuješ 'navijače' koji dobacuju Ibri...isto neki vašar.
Dobro,navijači ne žele podržati Dinamo,ali šta je sa igračima?
Ono ne liči ni na šta.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 okt 2012, 15:52

tepsija je napisao/la:Sa dešavanjima oko kluba sam upoznat.
Ali mi ipak ne ide u glavu kako se stadion mogao puniti kada je ulaznica bila 1kn,10kn...a isto je bio bojkot.
Pratio sam sinoć kombinirano Dortmund-Real i -Dinamo-PSG.
Svaki put kad bih prebacio na Dinama,doživio bih kulturološki šok.
Od one atmosfer u Dortmundu,jednim klikom si na atmosferi koja podsjeća na utakmicu između Mladosti 127 i Varteksa.
Čuješ trenere kako pričaju,čuješ igrače,čuješ 'navijače' koji dobacuju Ibri...isto neki vašar.
Dobro,navijači ne žele podržati Dinamo,ali šta je sa igračima?
Ono ne liči ni na šta.
vjerovatno su na pretkola dolazili svi i koga interesuje dinamo i onaj koga ne al je u tom trenutku to bilo u modi,karta je kostala ,ko kusur u prodavnici,i kad je crikus zavrsio malo zahladnilo karte skocile i eto ti prazan stadion,a znamo da bbb i zzd ne dolaze u inat mamicu na ligu prvaka

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 okt 2012, 16:00

Ma sve to znam.
Sada se lijepo vidi šta je Dinamo bez BBB-a.
Isto kao Hajduk bez Torcide.
Ništa,nula,zero,jelo bez okusa i mirisa.
I ako je Mamiću važniji novac,kako prodati Samira i druge malverzacije...važniji od toga što se Dinamo bruka u LP,što igrom,što posjetom...onda stvarno ne znam.
Ipak,mislim da ako su BBB mogli vratiti ime Dinamo u ono vrijeme,da mogu i istrajati u svojoj borbi.
Vječno u našim srcima.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 okt 2012, 16:04

tepsija je napisao/la:Ma sve to znam.
I ako je Mamiću važniji novac,kako prodati Samira i druge malverzacije...važniji od toga što se Dinamo bruka u LP,što igrom,što posjetom...onda stvarno ne znam.
Ipak,mislim da ako su BBB mogli vratiti ime Dinamo u ono vrijeme,da mogu i istrajati u svojoj borbi.
mamicu je dinamo sredtsvo za vlastitu korist,vidis da se igra s klubom od mjenjanja imena do laziranja historije,urpavljanja na naicn kakv njemu odgovara mimo svih rpavila statuta koedka nazovi kako hoces,neigaranja volje skupstine ,ljudima se gadi taj klub neki se bore za njega neki ne,to ce morat neko od bbb da kaze,jbg

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 okt 2012, 16:14

tepsija je napisao/la:Sa dešavanjima oko kluba sam upoznat.
Tad je to bilo fora, u javnosti se preuređeni Maksimir - ustvari kuratz preuređen, i dalje je rupa za plakanje - percipiralo novim stadionom, fora je bila stajati u redu za kartu ovo ono.

A ove cijene nisu normalne, previše je 300 kn za tribinu Istok, gdje nemaš krov nad glavom i normalan wc. 400 Zapad, valjda najgoru tribinu na svijetu, je blasfemija.

Generalno nema navijača, Dinamo je u najvećoj krizi u svojoj povijesti - zna se za čije je vladavine to došlo, za čije su vladavine potučeni milijuni rekorda i za čije je vladavine klub bio na dnu i za čije je vladavine glavna stvar borba protiv navijača.
Vrijeme je da taj krivac, skupa sa svojom klikom, ODE!!! Makar Dinamo ispao u treću ligu bez njega. :lol: :lol:
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 25 okt 2012, 16:15

tepsija je napisao/la:Ma sve to znam.
Nije bas Mamic toliko star da docekamo njegovu smrt uskoro. I onda se ime vratilo kad je Tudjman bio 2 metra pod zemljom. Sigurno da ova borba moze uspjet, ali je toliko glupo poredit ju s onom. Ona nebi ni dan danas uspjela da Tudjamn nije umro, tako da nema logike. Sad treba zivog Mamica skinut s vlasti, a to nije bas lako, no mislim da je itekako moguce na normalan i civiliziran nacin. Treba popricat s njim nasamo i to vise ljudi koji bi mogli utjecat na njega. Ako je krao pare mislim da se dovoljno nakrao i da moze uzivat, plus ce ostat i manager igracima i od toga imat dobit. Moje misljenje je da njemu vise i nije bitan novac, rad u Dinamu mu je postao opsesija i navika, navukao se na sve sto ima sad, kao narkoman na drogu i tesko se skida s toga. Jos su tu i Boysi zbog kojih namjerno ne zeli da ide.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 okt 2012, 16:16

Ma nisam ni ja blizak Dinamu,ja simpatiziram Hajduk od kad znam za sebe.
Ipak,nije to to.Nema žara,nema naboja,nem igre.
Da nije Hajduka u HNL-u(bez obzira na loše rezultate i igru)to bi bio očaj od lige...mada je i ovako.
Jadno je gledati derbi na Maksimiru pred 5.000 ljudi,proslave titule pred 1.000...ma koliko ja simpatizirao Hajduk.
Bez BBB-a nema Dinama i to je svima jasno.
Ako su se ti momci koje nazivaju huliganima,narkomanima,klošarima,petokolonašima...mogli izboriti u ono zayebano vrijeme,držim im fige da ustraju i sada.

Trebalo je onda hrabrosti usprotiviti se.

[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []