Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
seru i ovi sad sa sportsport-a svu krivicu na Supica....mislim jeste bio los sinoc ali nije jedini kriv, sto rece ciro vezni red zakazo...
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-25254.htm
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-25254.htm
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
jeste upravu sie19TM87 je napisao/la:mislim da sinoc prvo nismo imali srece a drugo mislim da Muratovic i Rahimic nisu trebali igrat prvo zato sto su prespori za vezni red spanije a drugo imaju oni godina malo vise da bi igrali 2 ovakve utakmice u 4 dana
Zenga je napisao/la:Bravo, odlican post ! Slazem se u potpunosti, a da su nasi ofanzivci imali malo bolju zavrsnicu (Ibis, Dzeko, Pjanic, Miske, Salih) mi bi' najvjerovatnije njihovu mrezu natrpali toliko da bi cak jednu silu poput Spanije namucili.KONGO je napisao/la:Ajde ne treba sada da sitnicarimo, sto bih Marjan rekao.
Mi smo u barazu, mnogo poznatiji i jaci nisu. Jedna Belgija izgubi u Talinu 2:0, a bas tim rezultatom je pobjedila Tursku u Subotu, Tursku kojoj mi nismo mogli nista.
A mi smo bas tim rezultatom pobjedili Estoniju, pokazali se kao super sila jer nam nisu kako se sjecam niti jednom sutali na gol. Odigrali VRHUNSU tekmu.
Sta da smo zapeli u Talinu, kao sto je to Turska ili Belgija ?
Malo ko ima muda igrati otvoreno protiv Spanije. Mi smo igrali, da su Dzeko i Vedo bili precizniji mogli smo voditi 2:0 u prvh deset minuta. To samo moze jedna jaka repka kao sto smo mi, smirite se.
Samo jaka repka moze zabiti Spaniji dva gola za dva minuta, a da ta ista Spanija u 9 kvalifikacijskih utakmica primi tek 3 gola.
jeste da nas isguze ko spanija
Jaki ko kamen Staroga Mosta![]()
P.S. Hocemo Francusku u barazu pa da na SP idemo u stilu !
Igracima svaka cast, izuzetci su SUPIC i MURATOVIC, koji su zaista katastrofalni bili, ostatak sve za 5 (pogotovo kad se uzme u obzir da niko nije isao u duele kao treba, dobro je pa niko nije popio zuti, idemo dalje ! ! !
hz stup je napisao/la:jeste upravu sie19TM87 je napisao/la:mislim da sinoc prvo nismo imali srece a drugo mislim da Muratovic i Rahimic nisu trebali igrat prvo zato sto su prespori za vezni red spanije a drugo imaju oni godina malo vise da bi igrali 2 ovakve utakmice u 4 dana
I nemojte zaboraviti da su se cuvali drugog zutog kartona i nji dvoica kao i citava odbrana.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Od početka utakmice se vidjelo da naši igraju preoprezno i ne ulaze u duele 100%. To je očigledna stvar bila i prije nego što smo primili "Supićev Gol". Bezazlena situacija, supić katastrofalno procjenjuje loptu i ćao.
100% sam siguran da bi španci puno teže dolazili u šanse da su Spahić i Nadarević smjeli ulazit u duele oštrije i konkretnije.
I pored toga smo imali Pregršt šansi, koje je Kasiljas praktički zaustavio svojim nevjerovatnim odbranama, za razliku od Supića koji je bio loš, da lošiji nemože biti.
Mislim da ćemo razvalit u Baražu... R A Z V A L I T..!
Publika, ocjena 100!
Ponosan sam Bio što sam Bosanac, nakon sinošnjeg navijanja u Englaskom stilu... BRAVO!
100% sam siguran da bi španci puno teže dolazili u šanse da su Spahić i Nadarević smjeli ulazit u duele oštrije i konkretnije.
I pored toga smo imali Pregršt šansi, koje je Kasiljas praktički zaustavio svojim nevjerovatnim odbranama, za razliku od Supića koji je bio loš, da lošiji nemože biti.
Mislim da ćemo razvalit u Baražu... R A Z V A L I T..!
Publika, ocjena 100!
Ponosan sam Bio što sam Bosanac, nakon sinošnjeg navijanja u Englaskom stilu... BRAVO!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
izgubili smo od najjace repke na svijetu, da smo igrali malo defanzivnije kao protiv turske sigurno nebi primili 5 komada
publika za 10 svaka cast kod himne spanije nije bilo zvizdanja
ako sinoc sreca nije bila na nasoj strani valjda ce biti kada bude izvlacenje protivnika za baraz 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ma nije ovo nikakva tragedija pa igrali smo sa najacom ekipom na svijetu i to krenuli se nadigravati a imalo pola ekipe zuti karton.to sa spancima def nemoze se igrati..ali treba reci rezultat je visok ali sinoc se uocila velika razlika na terenu a to je SUPIC-CASILJAS odatle dolazi ovaj rezultat.ali dobro supicu treba cestitati na pojedinim utakmicama ali realno jedan golman reprezentacije nesmije sarati sa formom.vjerujte ovaj rezultat je dobro dosao pred baraz,da i nas spusti malo na zemlju,a i druge reprezentacije ce malo da nas ponize sto je dobro.I na kraju prolazimo baraz definitivno......
nista svaka cast nasim momcima samo to mogu reci..
cassiljas odlucio utakmicu !(bio sam tu na nekih 3 4 metra od njega...spasio spance fenomenalnim odbranama ..)
nasuprot njega supic ..jbg malo nerelano al et..
+ sto ovi nisu smjeli jace napast sa zutim kartonom..
cassiljas odlucio utakmicu !(bio sam tu na nekih 3 4 metra od njega...spasio spance fenomenalnim odbranama ..)
nasuprot njega supic ..jbg malo nerelano al et..
+ sto ovi nisu smjeli jace napast sa zutim kartonom..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ma sve je dobro i ne dirajte Supica - ne zaboravite da nas je on i stativa ostavio u barazu protiv Turaka...
hocemol mu to zaboraviti - NECEMO - Supicu glavu gore - ovo je "revijalna" utakmica iz koje se dosta toga uci ...
idemo baraz - sve najbolje i jedinstveno navijaci-igraci-nacija ...
sretno
hocemol mu to zaboraviti - NECEMO - Supicu glavu gore - ovo je "revijalna" utakmica iz koje se dosta toga uci ...
sretno
yeboombs je napisao/la:ma sve je dobro i ne dirajte Supica - ne zaboravite da nas je on i stativa ostavio u barazu protiv Turaka...
sretno
Slazem se 100%...Ne znam zasto svi njega krive...i ovaj tekst na sportsport.ba mi je toliko glup...kao da je za sve ovo kriv Supic...covjek je mozda kriv za prvi gol a za ostale nema sanse...po meni mozda on i nema kvalitet za prvog golmana nase repke ali covjek svakako nije zasluzio neki "javni linc"...
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku...."
Zadnja izmjena: insider, dana/u 15 okt 2009, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Linc nije zasluzio niko!!! ali kritike jeste svakako ciro koji stavlja golmana koji nema kluba tj. ima ga ali jos uvijek nije registrovan, zadnja 3 mjeseca branio je jedino u reprezentaciji da je bufffon primio bi peticu a mi opet kontali pogodice ga lopta ko protiv turaka li ovaj put su pucali tamo gdje se trbalo na vrijeme baciti i istrcati... eto vam supica, kvalitet premier lige tj. za 3. ili 4. golmana reprezentacije iako bi mu se ja srdacno zahvalio i rekao KAD BUDES SINE BRAIO U KLUBU BICES U KONKURENCIJI JER OVO NIJE MRHAMET DA SE DOBJA PO ZASLUGAMA OD RANIJE.. FUDBAL JE TRENUTNA FORMA.... !!!
4-IN-A-ROW
- -Barcelona-
- Kontakt:
bolje i da sad nismo imali srece nego u barazu,vratice nam to bog sve u barazu,sve ove promasaje sinoc 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Jest ali takva nije bila prica kad smo ostali sa Brasnicem koji ima 150 godina,Rambom iz Travnika itd pred tekmu u Genku.TOLIKO O MERHAMET ORGANIZACIJIemir_ je napisao/la:Linc nije zasluzio niko!!! ali kritike jeste svakako ciro koji stavlja golmana koji nema kluba tj. ima ga ali jos uvijek nije registrovan, zadnja 3 mjeseca branio je jedino u reprezentaciji da je bufffon primio bi peticu a mi opet kontali pogodice ga lopta ko protiv turaka li ovaj put su pucali tamo gdje se trbalo na vrijeme baciti i istrcati... eto vam supica, kvalitet premier lige tj. za 3. ili 4. golmana reprezentacije iako bi mu se ja srdacno zahvalio i rekao KAD BUDES SINE BRAIO U KLUBU BICES U KONKURENCIJI JER OVO NIJE MRHAMET DA SE DOBJA PO ZASLUGAMA OD RANIJE.. FUDBAL JE TRENUTNA FORMA.... !!!
Zato je ponekad bolje sutiti nego svasta pisati

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kao prvo uopste nisam razocaran, iako sam prizeljkivao povoljniji rezultat. Sinocnja utakmica je bila najslabija u cijelim kvalifikacijama. Iako smo imali mnogo prilika, sad ce mnogi reci kako je najlosija. E pa igru pa skoro i da nismo imali. Vezni red je najvise podbacio. Dosta gresaka na sredini, a plod tih gresaka su bili primljeni golovi. Po meni ovaj poraz ce nam dobro doci, jer poznavajuci Ciru sad ce svima po spisku.
Malo ce euforija splasnuti, sto ce vjerujem i biti pozitivan sok. Svaka cast na fer igri nasih momaka, bez dobijenog kartona. Spancima cestitam na pobjedi, i na odlicnoj igri, i porucujem im da se cuvaju BiH na SP. jer ce tamo biti pregazeni.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mislim da mnogi nisu ni svjesni sta smo napravili sto se mene tice ja sam prezadovoljan i samim barazom !!
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ljudi jestel se to vi nadali da cemo pobijediti spaniju pa sad voliko piskarate i pametujete...........budite realni pa nismo mi brazil sta je vama daj nam samo grcku u barazu i imamo prolaz a ostalo 50-50
rezultatom apsolutno nisam zadovoljan, i nije realan odnos snaga, bar ono sto smo sinoc vidjeli...
igrom mozemo biti zadovoljni, stvorili smo brat-bratu 5 100% prilika, jos da vedo ne petlja onoliko s loptom, al et...
a posebno me odusevio iniesta, ali na njega ne treba trositi rijeci.
u nas me razocarao supic, i donekle muratovic, a nadarevic je bio za 10.
igrom mozemo biti zadovoljni, stvorili smo brat-bratu 5 100% prilika, jos da vedo ne petlja onoliko s loptom, al et...
a posebno me odusevio iniesta, ali na njega ne treba trositi rijeci.
u nas me razocarao supic, i donekle muratovic, a nadarevic je bio za 10.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nista, okrenimo se utakmicama baraza jel tamo ce pobjeda biti imperativ za razliku od ovog susreta protiv Spanije. 

Ne postiram cesto, odnosno samo kad se ukaze potreba i kad imam provjerene informacije. Sto se tice Nemanje Supica evo malo informacija pa prosudite sami. Posteno Gledajuci Nemanja Supic je golman prosjecnog kvaliteta o cemu mozda najvise govori i njegov CV odnosno klubovi u kojim je do sad igrao. Zar iko moze i pomisliti da bi njega jedan Anathrosis (prosjecan klub) otpustio i pustio ga da trazi drugi klub besplatno nakon samo 4 odigrane utakmice da su u njemu vidjeli ikakav potencijal. Njegov transfer, ugovor i pozicija u sadasnjem klubu (Politehnica Temisvar) je jos vise sumnjiv. U Rumuniji nikom ko imalo ima veze sa fudbalom nije jasno zasto su ga doveli. U Temisvaru je on cetvrti golman a registrovana su vec tri sto je i maximum golmana koje klub moze da prijavi za prvenstvo! Prvi golman je Costel Pantelimon 22 god. najskuplji igrac kluba, i A-reprezentativac Rumunije. Nakon poraza 5:0 protiv Srbije, krenulo je veliko spremanje u Rumunskoj reprezentaciji. Pantelimon ce sigurno biti prvi golman Rumunske A selekcije u narednim kvalifikacijama. Osim toga predsjednik Temisvara gleda na ovog Pantelimona kao na sina tako da dodje "Buffon" tesko da bi kod njih stao na go. Drugi golman je isto stranac Portugalac Taborda (Brazilac naturalizirani Portugalac). Treci je njihova nada 19-godisnji Coblis. Ta prica oko papira i vize je totalno izmisljena, Supic sa njima samo trenira a sansu da se bori da stane na gol moze dobiti samo u slucaju da za Pantelimona stigne astronomska ponuda sad na zimskoj pauzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.