RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jer ti si zmiiijaaa
a jaaa sam zabaa zabaaaa
a jaaa sam zabaa zabaaaa
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Očito da je ovdje malo ko uopšte i gledao utakmicu sudeći po broju ljudi na stadionu danas.
Ipak svi komentarišu igru i igrače i trenera sa "očaj", "sramota", "užas i slično.
Danas je Velež sasvim solidno odigrao, moglo je završiti i 3-0 za nas, za razliku od početka ove sezone,
kad smo izgledali stvarno grozno.
Ibro Rahimić je dugoročno rješenje, dobro prati igru, puno bolje Velež izgleda nego u doba Džafića.
Treba zaboraviti ovo danas, puno je bodova prosuto dosada u prvenstvu, valja to nadoknaditi.
Ipak svi komentarišu igru i igrače i trenera sa "očaj", "sramota", "užas i slično.
Danas je Velež sasvim solidno odigrao, moglo je završiti i 3-0 za nas, za razliku od početka ove sezone,
Ibro Rahimić je dugoročno rješenje, dobro prati igru, puno bolje Velež izgleda nego u doba Džafića.
Treba zaboraviti ovo danas, puno je bodova prosuto dosada u prvenstvu, valja to nadoknaditi.
Tako je Tazmanijo!
Jedina Ibrina greska je sto nije imao stopera na klupi a Mahe mu sjedi na tribinama. Merzic crveni karton kao da mu je deset godina, ali da ne pametujem, igra i rezultat danas su totalne suprotnosti. Stvarno smo dobro igrali cijelo prvo poluvrijeme, imali smo 3-4 strasne sanse, ali kad smo nesposobni da ga damo, sta bi covjek. Ibro ludjak totalni (u pozitivnom smislu bezbeli), podsjeca me na Terima, vazda neka galama na igrace, na sudije, na nesto, bravo Ibrahime
Kazu protiv Borca na Bilinom Polju? Ko zna vise?
Jedina Ibrina greska je sto nije imao stopera na klupi a Mahe mu sjedi na tribinama. Merzic crveni karton kao da mu je deset godina, ali da ne pametujem, igra i rezultat danas su totalne suprotnosti. Stvarno smo dobro igrali cijelo prvo poluvrijeme, imali smo 3-4 strasne sanse, ali kad smo nesposobni da ga damo, sta bi covjek. Ibro ludjak totalni (u pozitivnom smislu bezbeli), podsjeca me na Terima, vazda neka galama na igrace, na sudije, na nesto, bravo Ibrahime
Kazu protiv Borca na Bilinom Polju? Ko zna vise?
Support Velez, It's logical! ★
slazem se da igramo bolje nego ranije.Ibro je agilan kraj klupe stalno daje upute(za razliku od Dzafe koji je mirno dozivljavao slabe partije).Koliko smo imali srece protiv Travnika danas je to otislo u suprotnom pravcu.Prekretnica utakmice glup potez (iskusnog) Merzica i opravdano iskljucenje.Poslije toga i poklon gol Kazazica.Sami sebe dobili,mada smo do crvenog kartona izgledali dobro na terenu i bili puno bolji,hebi gaTAZ je napisao/la:Očito da je ovdje malo ko uopšte i gledao utakmicu sudeći po broju ljudi na stadionu danas.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- el-fighter
- Kontakt:
Ono sto se danas desilo moze se opisati u 3 rijeci: Pobijedili sami sebe! Bili smo puno bolja ekipa i nije mi jasno zasto na poluvremenu nismo vodili 3-0. Znao sam da nam je realizacija slaba, ali sam se ponadao da je to nakon Travnika svrsena stvar. Ipak, vidim da ce tu biti jos mnogo problema. Da smo u prvom poluvremenu uvalili 2 gola sve bi bilo gotovo. U drugom poluvremenu smo nastavili igrati kao u prvom i bili smo bolji protivnik. Onda se desilo potpuno glupo iskljucenje i to nas je presjeklo. Zvijezda se malo oslobodila, a nakon sto su postigli gol iz nicega, dobili su krila. Dokrajcili su nas i tako nam i treba. Kad ne znamo davati golove, onda ih znamo primati. Inace, igramo puno ljepse nego sto je to bio slucaj za vrijeme Dzafica i steta je sto nam se ovakve apsurdne utakmice desavaju. Posjeta na stadionu jos jednom dno dna i zaista sam pozelio dan kada cemo napuniti tribinu iza gola.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
'ta ce bona kup??? 
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
bilo pa prošlo, ali mi je nejasno jedno, ok razumijem da su još neiskusni, ali zato imaju ovi malo iskusniji, Škaljić, Merzić, Kajtaz, pa Okić, koji bi trebali povući ovu mladost, ali se to ne dešava, isto kao da se ovi igrači nisu sreli u putu, i ne mislim da je pobjeda kontra Travnika bila SLUČAJNOST, nego jednostavno nemaju kontinuitet, da uvežu više pozitivnih rezultata, ali je Ibro donekle popravio stvari, dok još nije kasno, ali ovi momci valjda kada hoće mogu dobiti svakoga, samo je problem u njima......Merzić je amaterski dobio crveni karton.....
i slažem se da igračima treba psiholog, pa koliko ima takvog kadra na biroima, pa Željo je 2001 kada su poderali ligu, imali su psiholga, pa svaki evropski klub ima psiholga, zašto ne bi i velež?
i slažem se da igračima treba psiholog, pa koliko ima takvog kadra na biroima, pa Željo je 2001 kada su poderali ligu, imali su psiholga, pa svaki evropski klub ima psiholga, zašto ne bi i velež?
Mostar. Stadion FK Velež. Gledalaca: 300. Sudija: Adis Mulahasanović (Sarajevo). Strijelci: 0:1 Vehabović (64), 0:2 Pandža (78), 0:3 Vehabović (90). Žuti kartoni: Merzić (Velež), Halilović (Zvijezda). Crveni karton: Merzić (Velež, drugi žuti, 56.min).
VELEŽ: Bobić, Kazazić, Kodro, Demić (od 66. Škaljić), Ćemalović (od 79. Ćemalović), Hebibović, Merzić, Okić, Mehremić, Nuhić, Ćurić (od 82. Serdarević).
ZVIJEZDA: Kovačević, Moranjkić, Ristanić, Jakovljević, Milanović (od 63. Pandža), Jahić, Vehabović, Delić, Halilović (od 83. Mašić), Bogdanović, Stanić.
Greška ili je i Dino debitovao ?
VELEŽ: Bobić, Kazazić, Kodro, Demić (od 66. Škaljić), Ćemalović (od 79. Ćemalović), Hebibović, Merzić, Okić, Mehremić, Nuhić, Ćurić (od 82. Serdarević).
ZVIJEZDA: Kovačević, Moranjkić, Ristanić, Jakovljević, Milanović (od 63. Pandža), Jahić, Vehabović, Delić, Halilović (od 83. Mašić), Bogdanović, Stanić.
greska, Mace je usaoshaman7 je napisao/la:Mostar. Stadion FK Velež. Gledalaca: 300. Sudija: Adis Mulahasanović (Sarajevo). Strijelci: 0:1 Vehabović (64), 0:2 Pandža (78), 0:3 Vehabović (90). Žuti kartoni: Merzić (Velež), Halilović (Zvijezda). Crveni karton: Merzić (Velež, drugi žuti, 56.min).
Svim navijacima Veleža islamske vjeroispovjesti BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
ANTIFA ! je napisao/la:Svim navijacima Veleža islamske vjeroispovjesti BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ANTIFA ! je napisao/la:Svim navijacima Veleža islamske vjeroispovjesti BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vodovod- ... /121026041" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Aaaaaaa, ko da su milioni nestali, ko li samo placa ove tzv novinare da mi je znati....anonimni je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/vodovod- ... /121026041
Drzava tone u dugovima koji su probancili politicari a ovdje na sva zvona kako Voeovod placa dug
FK Velez od 20 000 km. Ccccccc
aaaaaaaaaaa, smijem se majke mi. pa ovaj isti huseinagić je koštao ispadanja VELEŽA 2003, najgori čovjek koji je ikada vodio klub, fuj bagro lopovska, izgubila mu Stranka za BiH sve izbore, pa pokušava da se pere preko Veleža, nesposobnjaković. inače ovaj gad od čovjeka je pomogao Zrinjskom 2001. da ne ispadne iz lige, jer ga je lično on spasio, tako što je naredio da Velež u zadnjem kolu mora dobiti kakanjskog Rudara, da bi Zrinjski opstao, a rudaru i veležu je odgovarao remi.....zahvalite se zrinjevci njemu što igrate PL.......pa Tana je gospodinTAZ je napisao/la:Aaaaaaa, ko da su milioni nestali, ko li samo placa ove tzv novinare da mi je znati....anonimni je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/vodovod- ... /121026041
Drzava tone u dugovima koji su probancili politicari a ovdje na sva zvona kako Voeovod placa dug
FK Velez od 20 000 km. Ccccccc
Uzimamo Borca 100% jer je svak uvjeren da ga pusimo sa najmanje 2-3 razlike,a u takvim situacijama Velez je najopasniji
FORZA RODJENI
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
teško jaro, izgubit ćemo, možda odigramo kao kontra Širokog, povedemo, pa oni izjednače, i onda u sudijskoj nadoknadi preokret, znaš nas, hebi nas.......

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.